Οnce PAOK, always PAOK # PAOK AGAINST ALL

"Η δήλωση της εβδομάδας"

 Λέο Μάτος:
 «Στην Ελλάδα υπάρχουν αρκετοί παίκτες που παίζουν σαν κορίτσια, κάνουν θέατρο πως δήθεν τραυματίζονται από ένα απλό άγγιγμα ή μία απώθηση. Δεν ήρθα στην Ελλάδα για να κάνω θέατρο.» (κλικ) 

Παραλία Σπαθιές - Σιθωνία - ΧαλκιδικήΜια παραλία που προσφέρει μία εκπληκτική σύνθεση από βράχους, θάλασσα και πεύκα. Βρίσκεται στα νότια της παραλίας της Καλόγριας και αποτελείται από δύο κολπίσκους. Στον πρώτο κολπίσκο, η ακτογραμμή είναι κυρίως βραχώδης και υπάρχει μόνο μία μικρή αμμουδερή παραλία στο νότιο ανατολικό άκρο του. Ο δεύτερος κολπίσκος σχηματίζει μία μεγαλύτερη παραλία με ρηχά ζεστά νερά.
Η μικρή παραλία στις Σπαθιές είναι σχετικά εύκολα προσβάσιμη με αυτοκίνητο.Από την Καλόγρια συνεχίστε ευθεία. Οι Σπαθιές είναι αμέσως μετά. Αν έρχεστε από τον κεντρικό δρόμο Νικήτης-Ν. Μαρμαρά, στρίψτε δεξιά όταν δείτε την πινακίδα που λέει «Ακτή Σπαθιές».
Στη μικρή παραλία ο χώρος για παρκάρισμα είναι περιορισμένος.
Η μεγάλη παραλία δεν έχει εύκολη πρόσβαση. Ουσιαστικά θα πρέπει να αφήσετε το αυτοκίνητό σας πιο μακριά και να πάτε με τα πόδια εκτός αν έχετε αυτοκίνητο 4Χ4.
Τα νερά είναι ήρεμα τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Τα βράχια προσφέρονται για βουτιές και εξερεύνηση.
Αποστάσεις: 6χμ από Νικήτη. 14χμ από Νέο Μαρμαρά. 96χμ από Θεσσαλονίκη.
Κοντινές Ακτές: 0,5χμ Καλόγρια. 1χμ Ελιά. 1χμ Κοβιού.
Προσβασιμότητα ΑΜΕΑ: Δύσκολη. Η μικρή παραλία έχει εύκολη πρόσβαση από το δρόμο, όμως δεν υπάρχει πολύς χώρος ενώ υπάρχουν διάσπαρτα βράχια στην παραλία. Η μεγαλύτερη παραλία είναι έτσι κι αλλιώς δύσκολα προσβάσιμη.

Αναζήτηση στο PAOK-26

Επιτρέπεται να πέσεις επιβάλλεται να σηκωθείς. Mην πέφτετε,και αν πέσετε να σηκωθείτε, σίγουρα έχετε την δύναμη, μην αφήσετε κανέναν να πιστεύει πως σας νίκησε

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ PAOK-26