ΠΑΟΚ Πρωταθλητής Ελλάδος 2018/19

Αγωνιστικές / Δηλώσεις / Photos/ video:..

Volley Cup:ΠΑΟΚ-Ηρακλής 3-1 ..2ο σερί κύπελλο!

Μετά το 0-1 σετ από τον Ηρακλή, η ομαδάρα μας με πρωταγωνιστές τους Μουαγκουτούτια (MVP) και..

ΠΑΟΚ Gallery.....

Μια εικόνα - Μια ιστορία # Μια Πόλη - Μια Ομάδα (Ανανέωση κατά τακτικά χρονικά διαστήματα)

Συνθήματα-ποιητική συλλογή ΠΑΟΚ

Ο αναγνώστης του παρακάτω κειμένου θα πρέπει να γνωρίζει εκ των προτέρων ότι εδώ θα συναντήσει ΠΑΟΚτσήδικα ..

[Δήλωση/γεγονός της ημέρας] 


ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ (Open): {21/4}:

«Εμείς βάζουμε τα θεμέλια και θα ήθελα να πιστέψω ότι είναι η αρχή των μεγάλων κατορθωμάτων μας. Σε αυτήν τη χρονιά, δείξαμε πως μπορούμε να ενωθούμε γύρω από το στόχο μας. Δείξαμε πως μπορούμε να προχωρούμε ως μια οικογένεια, κάνοντας ο καθένας τη δουλειά του.

Εμείς ήμασταν ανοικτοί σε συνεργασία και κάθε μέρα το αποδεικνύαμε, αλλά οι άλλοι ενώθηκαν απέναντι μας. Αυτό εμάς, μας κάνει πιο δυνατούς. Δε θα μας τρομάξει. Μου ήρθε μια σκέψη του Περικλή. Περίπου 5ος αιώνας π.Χ. είπε:


«Ω Αθηναίοι σας καλώ να είστε πιο έξυπνοι. Να έχετε πιο καθαρό μυαλό». Γι’αυτό κι εγώ σήμερα καλώ την Αθήνα να έχει πιο καθαρό μυαλό. Τους ευχαριστώ. Αυτοί ενώνονται και κάνουν εμάς πιο δυνατούς!»»
 

  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ 2018/19..

ΜΙΑ ΠΟΛΗ - ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ
0 Αγώνες πριν την στέψη..
30η αγ.: ΠΑΣ Γιάννινα - Π.Α.Ο.Κ.  Κυρ. 5/5 19:00

Κυριακή, 19 Ιουνίου 2016

Μαρινάκης Κοντονής Τσίπρας και στο βάθος οι εκλογές τις ΕΠΟ...Το μεγάλο ερώτημα. Το ξέρουν και οι πέτρες ότι ο Μαρινάκης ελέγχει την ΕΠΟ. Για το καλό του ποδοσφαίρου, βέβαια.Ελα, όμως, που αυτή η ΕΠΟ προκαλεί διαμαρτυρίες στους απ' ευθείας αντιπάλους του Ολυμπιακού. Του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ. Γνωστά αυτά.

Στο παιχνίδι της σκληρής κόντρας με την ΕΠΟ και ο υφυπουργός αθλητισμού, ο σύντροφος Κοντονής Σταύρος. Θέλει να «τελειώσει» τον Γκιρτζίκη, για να παρουσιάσει κι αυτός έργο. Κυβερνητικό έργο «αλλαγής». Τι σόι νέα τάξη πραγμάτων, σου λένε οι συριζαίοι είμαστε, όταν παραμένουν στα πόστα τους οι «προηγούμενοι».


Κι έρχομαι στο μέγα ερώτημα. Γιατί ο Κοντονής Σταύρος δεν ζητάει βοήθεια από τον αρχηγό του. Τον Αλέξη Τσίπρα. Να του πει: «Σύντροφε πρωθυπουργέ, κάνε κάτι. Έμαθα ότι έχεις ιδιαίτερες σχέσεις με τον Μαρινάκη, μέχρι που σου στέλνει βιβλία. Πες του, να αποσυρθεί από την ΕΠΟ, να μ' αφήσει να φάω τον γίγαντα, τον ουράνιο, τον τιτάνιο, τον αρχιτεράστιο Γκιρτζίκη, που τόσο μου αντιστέκεται! Κάνε μου τη χάρη, σύντροφε Αλέξη...».

Γιατί δεν το κάνει αυτό ο Κοντονής Σταύρος. Δεν δέχομαι ότι δεν το σκέφθηκε. Μήπως ο Τσίπρας είναι ανίσχυρος απέναντι του Μαρινάκη. Δεν τον παίρνει, δηλαδή, τον πρωθυπουργό να του ζητήσει το ρουσφέτι από τον εφοπλιστή. Να του πει «Βαγγέλη, κάνε στη άκρη..., το θέμα της ΕΠΟ είναι αιχμής για την κυβέρνηση, περισσότερο από σοβαρό...».

Υπάρχει και το άλλο. Μήπως το έχει ήδη θίξει το θέμα ο Κοντονής Σταύρος στον πρωθυπουργό κι αυτός του το ξέκοψε: «Υπουργέ μου, έχω δώσει το λόγο μου στον Βαγγέλη, να μην ανακατευτεί το Μαξίμου στις εκλογές της ΕΠΟ».ΠΗΓΗ