Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Μαρινάκης Κοντονής Τσίπρας και στο βάθος οι εκλογές τις ΕΠΟ...



Το μεγάλο ερώτημα. Το ξέρουν και οι πέτρες ότι ο Μαρινάκης ελέγχει την ΕΠΟ. Για το καλό του ποδοσφαίρου, βέβαια.Ελα, όμως, που αυτή η ΕΠΟ προκαλεί διαμαρτυρίες στους απ' ευθείας αντιπάλους του Ολυμπιακού. Του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ. Γνωστά αυτά.

Στο παιχνίδι της σκληρής κόντρας με την ΕΠΟ και ο υφυπουργός αθλητισμού, ο σύντροφος Κοντονής Σταύρος. Θέλει να «τελειώσει» τον Γκιρτζίκη, για να παρουσιάσει κι αυτός έργο. Κυβερνητικό έργο «αλλαγής». Τι σόι νέα τάξη πραγμάτων, σου λένε οι συριζαίοι είμαστε, όταν παραμένουν στα πόστα τους οι «προηγούμενοι».


Κι έρχομαι στο μέγα ερώτημα. Γιατί ο Κοντονής Σταύρος δεν ζητάει βοήθεια από τον αρχηγό του. Τον Αλέξη Τσίπρα. Να του πει: «Σύντροφε πρωθυπουργέ, κάνε κάτι. Έμαθα ότι έχεις ιδιαίτερες σχέσεις με τον Μαρινάκη, μέχρι που σου στέλνει βιβλία. Πες του, να αποσυρθεί από την ΕΠΟ, να μ' αφήσει να φάω τον γίγαντα, τον ουράνιο, τον τιτάνιο, τον αρχιτεράστιο Γκιρτζίκη, που τόσο μου αντιστέκεται! Κάνε μου τη χάρη, σύντροφε Αλέξη...».

Γιατί δεν το κάνει αυτό ο Κοντονής Σταύρος. Δεν δέχομαι ότι δεν το σκέφθηκε. Μήπως ο Τσίπρας είναι ανίσχυρος απέναντι του Μαρινάκη. Δεν τον παίρνει, δηλαδή, τον πρωθυπουργό να του ζητήσει το ρουσφέτι από τον εφοπλιστή. Να του πει «Βαγγέλη, κάνε στη άκρη..., το θέμα της ΕΠΟ είναι αιχμής για την κυβέρνηση, περισσότερο από σοβαρό...».

Υπάρχει και το άλλο. Μήπως το έχει ήδη θίξει το θέμα ο Κοντονής Σταύρος στον πρωθυπουργό κι αυτός του το ξέκοψε: «Υπουργέ μου, έχω δώσει το λόγο μου στον Βαγγέλη, να μην ανακατευτεί το Μαξίμου στις εκλογές της ΕΠΟ».ΠΗΓΗ