Οnce PAOK, always PAOK # PAOK AGAINST ALL

"Η δήλωση της εβδομάδας"

 Λέο Μάτος:
 «Στην Ελλάδα υπάρχουν αρκετοί παίκτες που παίζουν σαν κορίτσια, κάνουν θέατρο πως δήθεν τραυματίζονται από ένα απλό άγγιγμα ή μία απώθηση. Δεν ήρθα στην Ελλάδα για να κάνω θέατρο.» (κλικ) 

Αγιαξ-ΠΑΟΚ Live 26/7 21:45 Champions League OTE TV1Link1        Link2        Link3        Link4        Link5

Link6        Link7        Link8        Link9
ΕΜΠΡΟΣ ΑΕΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ!!!
Βλάνταν Ιβιτς: Για την προετοιμασία εν όψει του αγώνα με τον Αγιαξ: "Πήγε καλά. Δουλέψαμε σκληρά αυτές τις μέρες. Οι παίκτες είμαι σίγουρος πως θα είναι συγκεντρωμένοι και θα δώσουν το 100%
(σ.σ. των δυνατοτήτων τους) αύριο. Πρέπει να είμαστε έξυπνοι και να βγάλουμε τον ομαδικό εγωισμό που θα μας οδηγήσει εκεί που θέλουμε εμείς. Ηρθαμε εδώ για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Ξέρουμε πως υπάρχει και δεύτερο ματς. Ολοι μας θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα για να μας δώσει κάποια ευκολία για το δεύτερο ματς".

Για τα προηγούμενα ματς με τον Αγιαξ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ το 2010: "Δεν έχει σχέση η φετινή ομάδα με αυτή πριν έξι χρόνια. Είναι διαφορετικό ματς. Αυτό το ματς είναι κάτι που αυτοί που θα παίξουν και αυτοί που θα είναι στον πάγκο, το βλέπουν ξεχωριστά. Δεν νιώθω πως μας χρωστάει κάποιος κάτι. Και να περνούσαμε τότε, θα θέλαμε το ίδιο όπως και ο Αγιαξ. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά στο γήπεδο".

Για το ότι ο ίδιος ήταν εκ των μοιραίων παικτών απέναντι στον Αγιαξ το 2010 γιατί είχε χάσει πέναλτι στην Τούμπα: "Πάντα θυμάστε τα χειρότερα. Τα καλά δεν τα θυμάστε. Ο καθένας τα βλέπει διαφορετικά. Δεν έχω κανένα πρόβλημα πάντως (σ.σ. για την ερώτηση)".

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης: "Πιστεύω είναι. Δεν νομίζω πως η άλλη ομάδα είναι πιο έτοιμη από εμάς. Καμιά ομάδα, βέβαια, τώρα δεν είναι στο 100%. Εχουμε δουλέψει σκληρά. Η ομάδα θα είναι έτοιμη, αλλά όχι στο ζενίθ που θέλουμε".

Για το αν υπάρχει κάποιο αδύνατο στοιχείο του Αγιαξ: "Υπάρχει, αλλά δεν θα σας το πω".

Για το αν θα ήθελε να παίξει στο ματς της Τρίτης, καθώς παλαιότερα είχε αγωνιστεί απέναντι στον Αγιαξ: "Το ποδόσφαιρο έχει τελειώσει οριστικά για μένα ως παίκτης εδώ και τέσσερα χρόνια. Από την στιγμή που σταμάτησα να παίζω επαγγελματικά, δεν με τραβάει να βγω έξω να παίξω. Υπάρχουν παίκτες που σταμάτησαν και βγαίνουν έξω για να παίξουν μεταξύ τους και γουστάρουν. Εγώ από την στιγμή που σταμάτησα το ποδόσφαιρο, δεν παίζω πια".

Για το θέμα της τακτικής: "Στο ποδόσφαιρο υπάρχει η τακτική. Είναι σημαντική η ομιλία και οι εξηγήσεις στους παίκτες. Εχουν κάποιες ερωτήσεις (σ.σ. οι παίκτες) χρήσιμες και είναι σημαντικό να τους εξηγήσεις πράγματα που τους μπερδεύουν. Στο ποδόσφαιρο οι λεπτομέρειες κρίνουν το αποτέλεσμα και αυτές πρέπει να προσέξουμε".

Για τις απουσίες του Αγιαξ (Μπαζούρ, Μίλικ): "Δεν μας επηρεάζει. Ο Αγιαξ έχει καλούς παίκτες. Με μία-δύο μάξιμουμ αλλαγές θα βγει αύριο ο Αγιαξ σε σχέση με αυτά που περιμένουμε. Εχουμε πληροφορίες για όλους τους παίκτες, τους ξέρουμε και έχουμε δουλέψει πάνω στην τακτική".

Αναζήτηση στο PAOK-26

Επιτρέπεται να πέσεις επιβάλλεται να σηκωθείς. Mην πέφτετε,και αν πέσετε να σηκωθείτε, σίγουρα έχετε την δύναμη, μην αφήσετε κανέναν να πιστεύει πως σας νίκησε

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ PAOK-26