Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Άρης - ΠΑΟΚ 62-66 ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ



Τα δεκάλεπτα: 18-16, 32-33, 43-48, 62-66
Π.Α.Ο.Κ. (Μαρκόπουλος): Χρυσικόπουλος 9, Κόνιαρης, Τσόχλας 8(2), Τέιλορ, Μιλγιένοβιτς 3(1), Γλυνιαδάκης 8, Καραμανώλης, Σίμπερτ 8(2/6τρ.), Μπράιαντ 14(5/7β., 3/7δδιπ., 1/4τρ., 3ασ.), Πέινερς 8(1τρ., 7ριμπ.), Κλάντον 8.

Σούλης Μαρκόπουλος: "Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίχτες μου για την
μεγάλη εμφάνιση, όχι βέβαια από άποψη θεάματος αλλά στο ότι άντεξαν σ' αυτή την πίεση που δημιουργούσε η κερκίδα του Άρη, που ομολογουμένως ήταν καταπληκτική. Η πίεση ήταν πάρα πολύ μεγάλη απ 'όλες τις πλευρές, ενώ οι περισσότεροι δεν είχαν παίξει ξανά σε τέτοιο ντέρμπι. Σίγουρα είχαμε αρκετά προβλήματα στο πως θα δέσουμε την ομάδα για να αντιμετωπίσουμε τον Άρη, ο οποίος έχει μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Το παιχνίδι δεν ήταν όμορφο καθώς υπήρχε μεγάλο στρες και στις δύο ομάδες. Ο Άρης δεν ήταν εύστοχος ενώ και εμείς ήμασταν άστοχοι στις βολές, αλλά παρόλ' αυτά οι μάχες σώμα με σώμα ήταν πάρα πολύ δυνατές και αυτό έδειχνε πως ο κάθε παίχτης ήθελε να συμμετάσχει στην νίκη της ομάδας του. Ξέρω ότι κάναμε κάποια λάθη που δεν έπρεπε να κάνουμε, πρέπει να βελτιώσουμε το ποσοστό μας στις βολές, όμως το ότι πετύχαμε μια νίκη κρατώντας το σκορ στην μεγαλύτερη διάρκεια, απέναντι σε μια ομάδα που ξέρει να πιέζει και με την καλή της άμυνα σου δημιουργεί πολλά προβλήματα, αυτό είναι το πλέον θετικό στοιχείο που θέλω να κρατήσω από αυτό το παιχνίδι".
 
Ντάριλ Μπράιαντ: "Πιστεύω ότι ο αγώνας έγινε σε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα και όταν είσαι παίχτης θέλεις να παίζεις σε γήπεδα με τέτοια ατμόσφαιρα. Το καλό για μας είναι ότι το συνδυάσαμε με μια νίκη.Χρειαζόμουν ένα τέτοιο παιχνίδι, όχι μόνο στο επιθετικό κομμάτι αλλά κυρίως στο αμυντικό. Πιστεύω ότι έτσι πρέπει να παίζω συνέχεια.Ήξερα για αυτούς τους αγώνες πριν έρθω εδώ και φυσικά όλοι μιλούσαν για τα ματς κόντρα στον Άρη. Πιστεύω ότι η εμφάνιση που κάναμε, ειδικά στην άμυνα, και η νίκη που πήραμε είναι πολύ χρήσιμη για εμάς".