Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Ζβόνιμιρ Βούκιτς: " Φέτος η ομάδα είναι καλύτερη από την περσινή...



Συνέντευξη Ζβόνιμιρ Βούκιτς στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero FM 107.4»

"Εννοείται πως θα είμαι αύριο στο γήπεδο, το περιμένω πως και πως, όπως όλοι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και της Παρτιζάν. Θα είναι μία μεγάλη γιορτή και θα είναι όλοι εκεί",  

Για τα κοινά σημεία του ΠΑΟΚ με την Παρτιζάν: "Ίδιο χρώμα, ίδιο αίμα.
Αν υπήρχε, θα είχαμε ασπρόμαυρο αίμα, κάπως έτσι μπορώ να το εξηγήσω. Οι ομάδες έχουν πάρα πολλά κοινά, από τη φιλοσοφία, μέχρι και την ιστορία. Είναι πολύ βαθύ...".
Για το πέρασμα του από τις δύο ομάδες: "Ήμουν για έξι χρόνια στην Παρτιζάν και ενάμισι χρόνο στον ΠΑΟΚ. Ήταν τα ωραιότερα χρόνια στην καριέρα μου, πραγματικά. Ξέρω ότι με δέχθηκαν θερμά οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, προσέφερα πολλά στην ομάδα, απλά λυπάμαι που δεν ήρθα πιο νωρίς στον ΠΑΟΚ, για να προσφέρω περισσότερα. Ήμουν σίγουρος ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα όλοι μαζί".
Για το τι έλειψε από τον ΠΑΟΚ τη χρονιά που ήταν στην ομάδα: "Δεν αρκούν μόνο οι καλοί παίκτες. Στην καριέρα μου πήρα πολλά πρωταθλήματα, έπαιξα σε μεγάλες ομάδες και θεωρώ ότι μία από αυτές είναι και ο ΠΑΟΚ. Πρέπει αυτή η ομάδα να παίρνει τρόπαια και αυτό πρέπει να το καταλάβουν οι παίκτες. Εκείνη τη χρονιά δεν ήμασταν τόσο δεμένοι σαν ομάδα, έπρεπε να υπάρχει περισσότερη θέληση, πείνα για τρόπαια. Αυτά είναι τα δύο στοιχεία που δεν μας άφησαν να κάνουμε αυτό που έπρεπε. Κάθε παίκτης που είναι στον ΠΑΟΚ πρέπει να... πεινάει για τίτλους".
Για τον φετινό ΠΑΟΚ: "Φέτος η ομάδα κατά τη γνώμη μου είναι καλύτερη από την περσινή. Έχει δει μερικά παιχνίδια και από κοντά. Είναι όντως πιο ομάδα και έχει περισσότερη ποιότητα. Πρέπει να περάσει το Κύπελλο και να περάσει τους ομίλους του Europa League".
Για τη σχέση του με τον Ιβάν Σαββίδη: "Έχουμε πολύ καλές σχέσεις με τον κ.Σαββίδη και μπορώ να πω ότι είμαστε και φίλοι. Ελπίζω ότι στο μέλλον μπορούμε να συνεργαστούμε...".
Λίγο πριν ολοκληρωθεί η συνομιλία, ο Σέρβος έδωσε την απάντηση στο ερώτημα αν υπήρξε ο ίδιος καλύτερος μεσοεπιθετικός ή ο Ίβιτς: "Και οι δύο ήμασταν πολύ καλοί παίκτες και κάθε προπονητής θα μας είχε χωρέσει στην ίδια ομάδα. Δυστυχώς όλο και είναι λιγότερα τα δεκάρια πλέον, αυτοί ήταν οι παίκτες που έδιναν τη δική τους πινελιά, τώρα οι προπονητές ψάχνουν παίκτες δυνατούς, με καλή φυσική κατάσταση, ταχύτητα... Το ποδόσφαιρο αλλάζει δυστυχώς για το ίδιο".