ΠΑΟΚ Πρωταθλητής Ελλάδος 2018/19

Αγωνιστικές / Δηλώσεις / Photos/ video:..

Volley Cup:ΠΑΟΚ-Ηρακλής 3-1 ..2ο σερί κύπελλο!

Μετά το 0-1 σετ από τον Ηρακλή, η ομαδάρα μας με πρωταγωνιστές τους Μουαγκουτούτια (MVP) και..

ΠΑΟΚ Gallery.....

Μια εικόνα - Μια ιστορία # Μια Πόλη - Μια Ομάδα (Ανανέωση κατά τακτικά χρονικά διαστήματα)

Συνθήματα-ποιητική συλλογή ΠΑΟΚ

Ο αναγνώστης του παρακάτω κειμένου θα πρέπει να γνωρίζει εκ των προτέρων ότι εδώ θα συναντήσει ΠΑΟΚτσήδικα ..

[Δήλωση/γεγονός της ημέρας] 


ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ (Open): {21/4}:

«Εμείς βάζουμε τα θεμέλια και θα ήθελα να πιστέψω ότι είναι η αρχή των μεγάλων κατορθωμάτων μας. Σε αυτήν τη χρονιά, δείξαμε πως μπορούμε να ενωθούμε γύρω από το στόχο μας. Δείξαμε πως μπορούμε να προχωρούμε ως μια οικογένεια, κάνοντας ο καθένας τη δουλειά του.

Εμείς ήμασταν ανοικτοί σε συνεργασία και κάθε μέρα το αποδεικνύαμε, αλλά οι άλλοι ενώθηκαν απέναντι μας. Αυτό εμάς, μας κάνει πιο δυνατούς. Δε θα μας τρομάξει. Μου ήρθε μια σκέψη του Περικλή. Περίπου 5ος αιώνας π.Χ. είπε:


«Ω Αθηναίοι σας καλώ να είστε πιο έξυπνοι. Να έχετε πιο καθαρό μυαλό». Γι’αυτό κι εγώ σήμερα καλώ την Αθήνα να έχει πιο καθαρό μυαλό. Τους ευχαριστώ. Αυτοί ενώνονται και κάνουν εμάς πιο δυνατούς!»»
 

  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ 2018/19..

ΜΙΑ ΠΟΛΗ - ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ
0 Αγώνες πριν την στέψη..
30η αγ.: ΠΑΣ Γιάννινα - Π.Α.Ο.Κ.  Κυρ. 5/5 19:00

Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016

Με το νέο GSX-R1000 η Suzuki στην Κολωνία (Video)Με την πρώτη παρουσίαση δύο εκδόσεων για το ολοκαίνουριο supersport του λίτρου έκανε την εμφάνισή της η Suzuki στην έκθεση Intermot της Κολωνίας, εμφανίζοντας για πρώτη φορά στο κοινό τις νέες GSX-R1000 και GSX-R1000R.

Σχεδιασμένα από την αρχή, τα δύο νέα μοντέλα διαθέτουν νέο πλαίσιο και
ψαλίδι, αλλά και νέο κινητήρα με τεχνολογία που προέρχεται απευθείας από το αγωνιστικό μοντέλο GSX-RR MotoGP. Επιπλέον, η τεχνογνωσία που αντλήθηκε από τους αγώνες MotoGP βοήθησε στην ανάπτυξη ενός νέου και άκρως προηγμένου πακέτου ηλεκτρονικών βοηθημάτων, το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αισθητήρα τριών αξόνων που δουλεύει συνδυαστικά με το νέο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης 10 επιπέδων αλλά και με το ανασχεδιασμένο σύστημα ABS.

Δίπλα στα νέα supersport μοντέλα, η Suzuki παρουσίασε και το καινούριο μικρό GSX-R125, ως τη δική της πρόταση για την εισαγωγική μοτοσυκλέτα ενός νέου αναβάτη στην κατηγορία.