Οnce PAOK, always PAOK
Εδω και τοσες χιλιαδες χρονια Μες την Αθηνα στελναμε βαγονια Με ΠΑΟΚτσηδες, τρελοκομεια Και Αθηναιους στα νοσοκομεια Μεγαλε ΠΑΟΚ η δυναμη σου ειμαστε 'μεις οι χιλιαδες οπαδοι σου Κι η Τουμπα παλι θα 'ναι καζανι Γαμω το συνταγμα και το πασαλιμανι...

Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016

Με το νέο GSX-R1000 η Suzuki στην Κολωνία (Video)Με την πρώτη παρουσίαση δύο εκδόσεων για το ολοκαίνουριο supersport του λίτρου έκανε την εμφάνισή της η Suzuki στην έκθεση Intermot της Κολωνίας, εμφανίζοντας για πρώτη φορά στο κοινό τις νέες GSX-R1000 και GSX-R1000R.

Σχεδιασμένα από την αρχή, τα δύο νέα μοντέλα διαθέτουν νέο πλαίσιο και
ψαλίδι, αλλά και νέο κινητήρα με τεχνολογία που προέρχεται απευθείας από το αγωνιστικό μοντέλο GSX-RR MotoGP. Επιπλέον, η τεχνογνωσία που αντλήθηκε από τους αγώνες MotoGP βοήθησε στην ανάπτυξη ενός νέου και άκρως προηγμένου πακέτου ηλεκτρονικών βοηθημάτων, το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αισθητήρα τριών αξόνων που δουλεύει συνδυαστικά με το νέο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης 10 επιπέδων αλλά και με το ανασχεδιασμένο σύστημα ABS.

Δίπλα στα νέα supersport μοντέλα, η Suzuki παρουσίασε και το καινούριο μικρό GSX-R125, ως τη δική της πρόταση για την εισαγωγική μοτοσυκλέτα ενός νέου αναβάτη στην κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Επιτρέπεται να πέσεις επιβάλλεται να σηκωθείς.. μην πέφτετε.. και αν πέσετε να σηκωθείτε..σίγουρα έχετε την δύναμη.. μην αφήσετε κανέναν να πιστεύει πως σας νίκησε...