Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Volley Cup: ΠΑΟΚ - Ηρακλής 3-1 ..2ο σερί κύπελλο!



Τα σετ: 20-25, 25-12, 25-20, 27-25
Οι πόντοι του ΠΑΟΚ προήλθαν από 4 άσσους, 53 επιθέσεις, 12 μπλοκ και 28 λάθη αντιπάλων.
2015: ΠΑΟΚ (Καλμαζίδης) 
2018: ΠΑΟΚ (Ντανιέλε Ρίτσι)
2019: ΠΑΟΚ (Γιούρι Φιλίποφ)
Μετά το 0-1 σετ από τον Ηρακλή, η ομαδάρα μας με πρωταγωνιστές τους Μουαγκουτούτια (MVP) και Κλάπβαϊκ έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 3-1 σετ κατακτώντας το 3ο κύπελλο στην ιστορία μας και το 2ο στην σειρά.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ:


Γιούρι Φιλίποφ: "Όλη η ομάδα αξίζει να είναι MVP. Σήμερα παίξαμε πάλι με ψυχή, αυτό είναι το σωστό πρωτάθλημα και κύπελλο στον πύργο τον λευκό. Πιστεύουμε στο πρωτάθλημα. Μπορούμε να κάνουμε. Η ομαδικότητα μας έδωσε τον τίτλο Έχουμε μεγάλους παίκτες. Όπως ο Κλαπβαικ που πήρε κάποιες ατομικές φάσεις. Έχουμε άντρες στην ομάδα μας."

Muagututia Garrett (MVP): "Είμαι πολύ χαρούμενος το πιστεύαμε θα κατακτήσουμε το κύπελλο όταν ερχόμασταν εδώ. Κοιτάμε τους τελικούς του πρωταθλήματος. Παίζουμε σαν ομάδα και προχωράμε"

Φιλίποφ Ντίμα: "Συγχαρητήρια στα παιδιά, στην διοίκηση, σε όλες τις διοικήσεις βόλεϊ, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, χάντμπολ, γιατί είμαστε μία οικογένεια όλοι. Είμαι χαρούμενος που γύρισα πίσω στην Ελλάδα φέτος, πέρασα δύσκολα αυτή την χρονιά και χαίρομαι για το Κύπελλο, βρήκαμε την ταυτότητα μας, έχουμε όμως και συνέχεια."

Θάνος Τερζής: "Σίγουρα ήταν ένας τελικός, ξέραμε ότι τα πάντα κρίνονται σε αυτό το ματς. Δείξαμε την απαραίτητη υπομονή. Δείξαμε ότι η ομάδα είναι σε ετοιμότητα. Τα τελευταία χρόνια ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος στα κρίσιμα ματς που κρίνουν τους τίτλους"

Νικήτας Εφραιμίδης: "Ο Ηρακλής έπαιζε χωρίς άγχος δεν είχε κάτι να χάσει και μας πίεζε, είναι μια πολύ καλή ομάδα.Εμείς όμως στην διάρκεια του παιχνιδιού, δείξαμε ψυχή και καταφέραμε να κερδίσουμε και να διατηρήσουμε το κύπελλο στο χέρια του ΠΑΟΚ"

Καπετανίδης Κώστας: "Χαίρομαι πολύ για τον πρώτο μου τίτλο, τρομερή στιγμή η καλύτερη στην καριέρα μου, το πιστεύαμε από την πρώτη στιγμή."

Π.Α.Ο.Κ. (Φιλίποφ): Κλάπβαϊκ 20 (17/38 επ., 1 άσσος, 2 μπλοκ), Μουαγκουτούτια 23 (20/34 επ., 2 άσσοι, 1 μπλοκ, 83% υπ.), Όκολιτς 7 (5/11 επ., 2 μπλοκ), Σαφράνοβιτς 10 (6/20 επ., 1 άσσος, 3 μπλοκ, 76% υπ.), Τακουρίδης 8 (5/9 επ., 3 μπλοκ), Φιλίποφ 1 (1 μπλοκ) / Εφραιμίδης (λ, 65% υπ.), Κωνσταντινίδης (λ), Γάτσης, Γκόρτσανιουκ, Μπούτος.