Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 0-0 Η πρώτη γκέλα στην Τούμπα



Το κατενάτσιο του ΟΦΗ, η εκπληκτική απόδοση του τερματοφύλακα Κάρολ, το ντε φορμάρισμα ορισμένων παικτών κλειδιά, η απώλεια του Φωτάκη και το όχι καθαρό μυαλό των παικτών μας στο 2° ημίχρονο, είχε αποτέλεσμα την απώλεια 2 πολύτιμων βαθμών που θα μας έφερνε μόνους πρώτους στην κορυφή του πρωταθλήματος.Στα αξιοσημείωτα η μικρή προσέλευση των οπαδών μας στην Τούμπα γιατί 11-12.000 είναι μικρή προσέλευση.Το κρύο έφταιγε (???)

Π.Α.Ο.Κ. (Λάζλο Μπόλονι): Χαλκιάς, Ετο, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Λίνο, Γκαρσία, Φωτάκης (34' λ.τ. Αρίας), Ιβιτς (78' Γιάννου), Σαλπιγγίδης (72' Γεωργιάδης), Βιεϊρίνια, Αθανασιάδης.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Κάρολ, Γαλανόπουλος, Μπουλούτ, Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Μπόντορ (65' Σουμπίνιο), Βερόν (67' Ρόβας), Κάλαϊτζιτς, Παπουλής, Σίσιτς (87' Σόουζα), Μάντζιος.

ΛΑΖΛΟ ΜΠΟΛΟΝΙ:"Ήταν ένα παιχνίδι που δεν πήραμε αυτό που θέλαμε. Είχαμε
ευκαιρίες, αλλά πέσαμε πάνω σε έναν καλό τερματοφύλακα, δυστυχώ έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κοιτάμε μπροστά και συνεχίζουμε".
ΛINO: "Ήταν ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι γιατί ο ΟΦΗ κλείστηκε πίσω, χάσαμε πολλές κλασικές ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος χάσαμε κι άλλες ευκαιρίες. Αυτή τι στιγμή κοιτάμε τον αγώνα της Πέμπτης με το Europa League"
ΓΙΑΝΝΟΥ: "Ήταν και για μένα έκπληξη η συμμετοχή μου, αλλά και το γεγονός ότι
συμπεριλήφθηκα στην αποστολή.. Είμαι χαρούμενος που ο προπονητής μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στην Τούμπα. Αυτό που θέλαμε, όμως, κόντρα στον ΟΦΗ ήταν η νίκη. Ο ΟΦΗ έπαιξε κλειστά, δεν καταφέραμε να σπάσουμε την διάταξή τους και μείναμε στην ισοπαλία. Σε κάθε αγώνα στόχος του ΠΑΟΚ είναι η νίκη και με αυτό τον προσανατολισμό θα παίξουμε κόντρα στη Σάμροκ"