Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Ανακοίνωση θύρας 4:...Αν υπάρχει κάτι να θυμόμαστε από τον κύριο Οικονομίδη είναι το άψογο κράτημα της καπαρντίνας του Νίκου Βεζυρτζή στα χρυσά χρόνια του μπασκετικού ΠΑΟΚ.



Εκτός εαυτού εμφανίστηκε ο Βασίλης Οικονομίδης στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε τη Δευτέρα. Ο ‘‘μεγάλος’’ πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, σε ένα πρωτάθλημα που παραπαίει και που απαξιώνεται από τους πάντες, εξερράγη επειδή ‘’τα άκουσε’’ από το σύνδεσμο μας και μάλιστα επιτέθηκε -εκτός απο το σύνδεσμο- και κατά του ίδιου του σωματείου.
Είπε πολλά ο λαλίστατος δημοσιοσχετίστας πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ τα οποία είναι ανάξια αναφοράς. Εμείς απλά θέλουμε να θυμίσουμε στους νεότερους ότι μιλάμε για τον κολλητό φίλο του αρχιερέα της διαπλοκής Ιωαννίδη, μιλάμε γι’αυτόν που πρωτοστάτησε στην απομάκρυνση του Ντούσαν Ίβκοβιτς τη στιγμή που η ομάδα άγγιζε τους στόχους της.

Είναι αυτός που δεν χάλασε ποτέ χατίρι στα «παιδιά» του Ιωαννίδη στη διοίκηση του Αρη και τους έστειλε με τα μαγειρέματα του δύο συνεχόμενες χρονιές στην Ευρωλίγκα.Είναι αυτός που στην ουσία αποτελεί το εκτελεστικό όργανο του ΟΣΦΠ και του ΠΑΟ με αντάλλαγμα βέβαια την προστασία τους αφού είναι σε όλους γνωστό ότι του ΄΄ τελειώνουν ΄΄ για πλάκα από την προεδρία του ΕΣΑΚΕ αν το θελήσουν. Είναι τέλος αυτός που στήριξε όσο μπορούσε τον καλό του φίλο Πανελούδη και πρωτοστάτησε στον ερχομό του Δρόσου. Ας προσέξει λοιπόν τα λόγια του τόσο για το σύνδεσμο όσο κυρίως για το σύλλογο. Άλλωστε εμείς δεν έχουμε να θυμόμαστε κάτι θετικό από την παρουσία του στα κοινά του ΠΑΟΚ. ‘Η μάλλον όχι. Αν υπάρχει κάτι να θυμόμαστε είναι το άψογο κράτημα της καπαρντίνας του Νίκου Βεζυρτζή από τον κύριο Οικονομίδη στα χρυσά χρόνια του μπασκετικού ΠΑΟΚ. Τότε που κάποιοι έβαζαν χρήματα με το τσουβάλι για να ΄΄ μεγαλώσουν ΄΄ τον ΠΑΟΚ και κάποιοι τραπεζικοί υπάλληλοι απολαμβάνουν την προβολή χωρίς καμία ουσιαστική προσφορά. Αυτά για την ώρα κύριε Οικονομίδη και κάποια στιγμή ελπίζουμε να μας αποκαλύψεις ποια είναι πραγματικά η συλλογική σου ταυτότητα.