Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΟΚ-Απόλλων Καλαμαριάς 3-0 - Το πρώτο τρίποντο της σεζόν




Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε τη δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα  χωρίς όμως να εντυπωσιάσει με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο PAOK Sports Arena (νίκη για 4η συνεχόμενη χρονιά) κατακτώντας παράλληλα και το πρώτο τρίποντο της αγωνιστικής περιόδου της Α1 Volleyleague.

Στατιστικά ΠΑΟΚ  (Κλικ για μεγέθυνση)
Στο 1° σετ η Καλαμαριά προηγήθηκε με 5-7, αλλά ο ΠΑΟΚ ανέτρεψε το σκορ σε 12-7... και έκλεισε τελικά στο 25-17.Στο 2° σετ οι δύο ομάδες συμβάδιζαν μέχρι το 8-8 που έγινε 12-9 και στη συνέχεια 18-13 με τον ΠΑΟΚ να κάνει εύκολα το 2-0.Το 3° σετ η ομάδα μας δυσκολεύτηκε περισσότερο.Από το 17-17 το σκορ πήγαινε πόντο  μέχρι και το 21-21 που έγινε  24-21....και τελείωσε στο 25-22. 

Γιάννης Μέλκας: «Κρατάμε τους 3 βαθμούς γιατί ήταν κάτι παραπάνω από
αναγκαίοι... Περίμενα όμως λίγο παραπάνω ποιότητα από τους παίκτες μου και διάρκεια στην απόδοση μας αφού είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα. Θέλουμε πολύ δουλειά για να φτάσουμε στο επιθυμητό σημείο και έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Εθνικό»

Τόλης Αρμενάκης (MVP του αγώνα):«Χρειαζόμασταν καθαρή νίκη και την
πήραμε.Όσον αφορά όμως την εμφάνιση και την συνολική μας απόδοση, πέρα από το πρώτο σετ το υπόλοιπο παιχνίδι καλύτερα να το ξεχάσουμε.Παίξαμε όσο χρειάστηκε για να κερδίσουμε, αλλά στη συνέχεια θα πρέπει να βελτιωθούμε, για να πάρουμε καλά αποτελέσματα. Κόντρα στον Εθνικό την επόμενη εβδομάδα δεν έχουμε καμία τύχη αν παίξουμε έτσι».