Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Μαρούσι-ΠΑΟΚ 69-71 Δύσκολα ο ΠΑΟΚ το Μαρούσι με τα πολλά προβλήματα



Δεκάλεπτα: 18-19, 36-35, 47-50, 69-71
Μετά από ένα ματς "θρίλερ" που είχε ένταση και πολύ πάθος ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη 69-71 στο κλειστό του Αγίου Θωμά απέναντι στο "μαχητικό" και με πολλά προβλήματα Μαρούσι.Πέντε λεπτά πριν το τέλος το σκορ ήταν 57-61.Στο τέλος οι παίκτες του ΠΑΟΚ ήταν πιο ψύχραιμοι και πιο εύστοχοι στις βολές και πήραν τη νίκη.Πρώτος σκόρερ ο Ράιτ με 17 πόντους και τρεις εύστοχες βολές στο τέλος της αναμέτρησης. Πολύ καλός και ο Γκίντενς με 15. 
ΣΟΥΛΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ: "Ήταν άσχημη ήττα για εμάς αυτή της περασμένης
εβδομάδας από τον Πανιώνιο, την Τρίτη είχαμε δύσκολο παιχνίδι και η αλήθεια είναι πως στις προπονήσεις δεν ήμασταν πλήρεις αφού είχαμε πολλούς τραυματίες.Παρόλα αυτά, μετά από ένα χρονικό διάστημα του αγώνα βρήκαμε λύσεις και μπορέσαμε να φτάσουμε στη νίκη.Ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και κρατήσαμε
τον έλεγχό τους στο τέλος και για αυτό πήραμε τη νίκη. Για έναν μήνα παίζουμε δύο παιχνίδια την εβδομάδα, είναι γεγονός πως δεν έχουμε λύσεις και από εδώ και στο εξής θα παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο.Εύχομαι στο Μαρούσι να βρει τις νίκες που χρειάζεται, έχει έμπειρους παίκτες και με μία νίκη θα αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας"

Γιάννης Καλαμπόκης: "Περιμέναμε αυτήν την αντίδραση από το Μαρούσι στο τέλος του παιχνιδιού. Και οι δύο ομάδες ήθελαν την νίκη. Ήταν αναμενόμενο στο τέλος να γίνει γράν γκινιόλ το παιχνίδι. Ωστόσο στο τέλος δείξαμε την ψυχραιμία ειδικά στις ελεύθερες βολές και πήραμε την νίκη. Παρά το μουδιασμένο ξεκίνημα που κάναμε στην αρχή του πρωταθλήματος έχουμε βρει ρυθμό και συνεχίζουμε έτσι. Ο ΠΑΟΚ έχει φιλοσοφία και αυτό φάνηκε. Χρειαζόμαστε τα καλά αποτελέσματα και πιστεύω ότι και η σημερινή νίκη είναι πολύ χρήσιμη."