Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΚΑΜΠΑΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΑΚΟΥ



μετα απο πιεσεις μηνων,και παρακαλια αποφασισα καιγω να μπω στην παρεα των αρθογραφων του blog μας. ευχομαι τα κειμενα μου ν'αναφερονται παντα σ' επιτυχιες της αγαπημενης μας ομαδας !!!!!!!

Εισαγγελική έρευνα για "τυχερό" διαιτητη
Όπως μετέδωσε την Πέμπτη 23/9 ο «Sentra 103,3», ο διαιτητής ποδοσφαίρου, για τον οποίο το δημοσίευμα της εφημερίδας "Ποντίκι" αποκάλυπτε ότι έχει καταθέσεις ύψους 300.000 ευρώ, φέρεται να σφυρίζει αγώνες της Superleague και -μάλιστα- να είναι διεθνής.
Σύμφωνα πάντα με πηγές από το χώρο της διαιτησίας, τα δελτία του στοιχήματος του ΟΠΑΠ, που φέρεται να έχει στην κατοχή του ο εν λόγω διαιτητής, αφορούν ως επί το πλείστον αγώνες ξένων πρωταθλημάτων. Ο διαιτητής φέρεται να χρησιμοποίησε τα δελτία για να δικαιολογήσει στην εφορία τα έσοδά του, από τα οποία φέρεται να έχει κάνει σύσταση επιχείρησης.
Κι αυτό, γιατί ο ΦΠΑ που προβλέπεται για τα τυχερά παιχνίδια είναι πιο ευνοϊκός. Η πλευρά του διαιτητή υποστηρίζει ότι στις 15/9/2005 είχε ελεγχθεί από το ΣΔΟΕ και δεν προέκυψε κάποια παρατυπία, ενώ είχε κατατεθεί κι ο φόρος.

Το υπόλοιπο ποσό, που ανέρχεται σε 42.000 ευρώ έχει κατατεθεί σε τρεις αποδείξεις, μέχρι και τις 18/6/2009. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι το όνομα του διαιτητή υπήρχε στη λίστα των ονομάτων που είχε καταθέσει στη Βουλή η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, η οποία αφορούσε σε κάποιους που είχαν κερδίσει υπέρογκα ποσά από το στοίχημα.
Παρέμβαση Εισαγγελέα
Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ι. Τέντες, με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα του Τύπου, που κάνουν λόγο για προπονητές με μεγάλα ποσά καταθέσεων και διαιτητές που στοιχηματίζουν σε διάφορους αγώνες, ανέθεσε στον αντεισαγγελέα Α.Π., Αν. Κανελλόπουλο, να ερευνήσει την υπόθεση.
Ο κ. Κανελλόπουλος ήδη κάλεσε για την ερχόμενη Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010, τον εκδότη και δημοσιογράφο Αντ. Δελατόλα να προσκομίσει ό,τι στοιχεία έχει για την υπόθεση αυτή. Επίσης, ο κ. Κανελλόπουλος κάλεσε την ίδια ημέρα τον πρόεδρο του ΣΔΟΕ, Γ. Καπελέρη, καθώς διεξάγεται στην υπηρεσία του σχετική έρευνα. Στη συνέχεια, ο κ. Κανελλόπουλος θα αποφασίσει εάν θα διαταχθεί ή όχι προκαταρκτική έρευνα.
Το δημοσίευμα "φωτιά"
Το θέμα προέκυψε το πρωί της Πέμπτης (23/9), καθώς η εφημερίδα «Το Ποντίκι» κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο που αναφέρει πως εν ενεργεία διαιτητής πιάστηκε από το ΣΔΟΕ με καταθέσεις 300.000 ευρώ! Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αρκετοί εν ενεργεία διαιτητές είναι κάτι παραπάνω από... τυχεροί, καθώς έχουν κερδίσει μεγάλα ποσά στο στοίχημα, με έναν εξ αυτών να έχει συνολικές καταθέσεις που αγγίζουν τις 300.000 ευρώ.
Το ΣΔΟΕ έχει ήδη εντοπίσει αρκετούς από αυτούς και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να έχουμε νέες αποκαλύψεις. Πιο αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει ότι από τις 17/2/2002 έως και τις 15/9/2005 ο διαιτητής είχε καταθέσεις ύψους 260.000 ευρώ, ενώ το υπόλοιπο ποσό που ανέρχεται σε περίπου 42.000 ευρώ είχε κατατεθεί σε τρεις αποδείξεις μέχρι και τις 18/6/2009.
Ακόμα αναφέρεται πως το ΣΔΟΕ ερευνά δυο λογαριασμούς όπου διακινούνται χρήματα ποδοσφαιριστών, διαιτητών, ΠΑΕ, παραγόντων κι άλλων επιφανών προσωπικοτήτων, που δραστηριοποιούνται στο χώρο του ποδοσφαίρου...
''ΣΠΑΘΑ ΚΑΛΕ ΣΠΑΘΑ ΟΥΥΥ,ΟΥΥΥ''
ΠΑΟΚ ΔΙΠΛΟ ΔΙΠΛΟ ΔΙΠΛΟ ΜΕΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ