Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΕΥΟΣΜΟΥ ''LEMMY'' - Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ-ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ | Πονάμε, για αυτό απέχουμε



5 μήνες περάσανε και ακόμα να δούμε τα αδέλφια μας να καμαρώνουν μαζί μας αυτήν την ομαδάρα.
Δυστυχώς για εσάς, ευλογία, όμως, για εμάς το ότι γεννηθήκαμε οπαδοί αυτής της ομάδας και σαν οπαδοί δεν αντέχουμε άλλο την κοροϊδία και την αδιαφορία που μας δείχνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε αυτό που μας πονάει, μετά και από την τελευταία απόφαση του παρακράτους
για τη στέρηση ελευθερίας από τα δύο παλικάρια μας.
Η πικρία και η οργή μας σκέπασε τη χαρά και την περηφάνια που μας πρόσφερε αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ το βράδυ της Τρίτης (22/2). Γι' αυτό σεβόμενοι αποκλειστικά και μόνο τα 11 παλικάρια που αγωνίστηκαν στην παγωμένη Μόσχα, σαν Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ-ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ (Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ ''Lemmy'' Ευοσμου) καλούμε τα μέλη μας σε αποχή από τα γήπεδα που αγωνίζεται η αγαπημένη μας ομάδα, μέχρι την ημέρα που θα ανοίξει η πόρτα από το κελί και θα γίνουν ξανά ένα με εμάς.
Υ.Γ.1: Τη γιορτή που ετοιμάζετε την Κυριακή (27/2) δεν θα σας τη χαλάσουμε, απλά για εμάς γιορτή χωρίς τα αδέρφια μας δεν γίνεται.
Υ.Γ.2: Η αδιαφορία κι η ανικανότητα που δείξατε σε αυτό το θέμα αποδεικνύει για ακόμη μία φορά πώς δεν έχετε καταλάβει τη δυναμική αυτής της ομάδας, την οποία διοικείτε.
Υ.Γ.3: Την Κυριακή από το πρωί, με την παρέα την καλή, θα τραγουδάμε από το κελί, ΠΑΟΚ μαζί σου μια ζωή."