Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Μίκρα ΠΑΟΚ-Διομήδης Άργους (18.00) - Αντώνης Σαουλίδης:Πιστεύω πως αύριο εύκολα ή δύσκολα θα πάρουμε τους πρώτους 2 βαθμούς



Το πρώτο βήμα για την υπεράσπιση του τίτλου (το τρίτο σερί) θα κάνει ο ΠΑΟΚ σήμερα Σάββατο (30/4, 18.00,Γενική είσοδος στο κλειστό της Μίκρας 10 ευρώ). Η ομάδα του Στέλιου Σεϊρεκίδη φιλοξενεί τον Διομήδη Άργους στην 1η αγωνιστική των πλέι οφ της Α1 Ανδρών.Στο κλειστό του Βύρωνα η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Δούκα (15.00, ΕΤ1.
Αντώνης Σαουλίδης: H αρχή είναι
το ήμισυ του παντός. Νομίζω πως μετά από καιρό είμαστε πλήρεις. Ξέρουμε από ματς τέτοιας κρισιμότητας και τέτοιων διαδικασιών. Έχουμε θέληση και ικανότητα για να κερδίσουμε τέτοια παιχνίδια. Πιστεύω πως αύριο εύκολα ή δύσκολα θα πάρουμε τους πρώτους 2 βαθμούς που θα μας φέρουν ακόμα πιο κοντά στην διεκδίκηση του τίτλου για τρίτη συνεχή χρονιά.
  • Αρνητικά (Ωωωω τι έκπληξη!!!) απάντησε η Ομοσπονδία Χάντμπολ στο αίτημα του ΠΑΟΚ, για αλλαγή ώρας στο παιχνίδι με τον Διομήδη Άργους,(για να μην συμπέσει με τον αγώνα μπάσκετ του ΠΑΟΚ με την Καβάλα 19:00 στο Παλατάκι) στη πρεμιέρα των playoff του πρωταθλήματος που ξεκινάνε σήμερα Σάββατο (30/4).
Βαθμολογία (θέσεις 1-4)
Π.Α.Ο.Κ. 17
ΑΕΚ 17
Δούκας 16
Διομήδης Άργους 15