Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Καβάλα-ΠΑΟΚ 62-64, τετράδα μετά από 11 χρόνια!!! Μαρκόπουλος:θα δώσουμε τουλάχιστον έξι ματς ακόμη.Δέδας:συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, το τεχνικό τιμ και σε όλους όσους πίστεψαν σε μας και μας βοηθούν μέχρι σήμερα



Τα δεκάλεπτα: 20-17, 35-34, 51-53, 62-64
Ο ΠΑΟΚ επικράτησε δύσκολα της Καβάλας 64-62 μέσα στο κλειστό της Καλαμίτσας, έκανε το 2-0 και πέρασε στην ημιτελική φάση όπου και θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκειά του και κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα.Στα 10,6'' πριν το φινάλε ο Ντάντε Στίγκερς με το σκορ ισόπαλο 62-62 ήταν εύστοχος στις βολές κάνοντας το 64-62.Ο Πρίφτης πήρε τάιμ άουτ για να
μεταφέρει την επίθεση στο μισό γήπεδο, όμως ο  Παλάσιο, κορυφαίος της Καβάλας σε όλο το παιχνίδι ήταν και... μοιραίος. Αστόχησε στο σουτ, ο Καραποστόλου αστόχησε επίσης στη δεύτερη ευκαιρία της Καβάλας και ο ΠΑΟΚ κράτησε τη νίκη, που σήμαινε και πρόκριση στην τελική τετράδα.

Π.Α.Ο.Κ.: Μάρσαλ 13 (5/14δπ., 1/4τρ., 3ρ., 3κλ.), Κρίστμας 3 (1), Αποστολίδης 2, Δέδας 13 (2/2β., 1/2δπ., 3/4τρ.), Ντόζιερ 15 (1/1β., 7/12δπ., 5ρ., 3ασ., 4κοψ.), Στίγκερς 2, Μπούλιαν 4 (8ρ.), Γιαννακίδης 3 (1), Καλλές, Γκετσέφσκι 9 (7ρ., 2ασ.).
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΕΔΑ:
ΣΟΥΛΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ:"Ηταν μια βοβερή ατμόσφαιρα, με πολλά παιδιά στο γήπεδο. Συγχαρητήρια στον κόουτς Δημήτρη. Δεν την ήθελα την Καβάλα στα πλέι οφ γιατί είχε το ίδιο στυλ παιχνιδιού με εμάς και είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις μια ομάδα που μοιάζει με την δική σου. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες που αλλά και στους συνεργάτες μου.Υπήρχαν πολλές οι αντίξοες συνθήκες φέτος. Το ευχάριστο είναι πως θα δώσουμε τουλάχιστον έξι ματς ακόμη, ελπίζουμε να βελτιώσουμε τα λάθη που κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Σίγουρα ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα, ίσως η καλύτερη στην Ευρώπη. Το σημαντικό σε τέτοιου είδους παιχνίδια είναι να πείσεις τους παίκτες σου να μπουν στο παιχνίδι. Για να κερδίσεις μια τέτοια ομάδα πρέπει να είσαι στην καλύτερη μέρα και ο Παναθηναϊκός στην χειρότερη.Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα, οι στόχοι είναι υψηλοί και ο κόσμος έχει απαιτήσεις, Εμείς ήμαστε προσγειωμένοι και ελπίζουμε να πάρουμε το εισιτήριο της τρίτης θέσης".

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΔΑΣ:“θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, το τεχνικό τιμ και σε όλους όσοι πίστεψαν σε μας και μας βοηθούν μέχρι σήμερα. Δεν αποδέχομαι το κορυφαίος του αγώνα, γιατί ποτέ κανείς στην ομάδα δεν το έχει πάρει έτσι αυτόν τον ρόλο. Ο Ρόουλι είναι ο πρώτος σκόρερ μας, έχει βάλει όλα τα κρίσιμα σουτ που έχει πάρει και απλά στην τρίτη περίοδο έτυχα να είμαι εγώ αυτός που έβαλε τα σουτ, ίσως και γιατί επειδή δεν έπαιξα πολύ στο πρώτο ημίχρονο, να ήμουν ξεκούραστος. Το θέμα είναι η άμυνα. Κρατήσαμε τη Καβάλα πάλι στους 60 πόντους. Η επίθεση είναι θέμα ημέρας και ποιος παίκτης θα είναι καλά. Κάθε ομάδα ξεκινάει τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατόν στόχο. Ήμασταν καλά, αλλά όταν ο έφυγε ο Παπαδόπουλος και τα άλλα παιδιά, έμεναν 10 αγωνιστικές και ήμασταν στην 4η-5η θέση και είπαμε ότι δεν θα μπορούσαμε να τα παρατήσουμε. Κερδίζοντας τα παιχνίδια από εκεί και πέρα βάλαμε τον στόχο της τρίτης θέσης, που ήταν βαθμολογικός, δεν τον είχαμε από την αρχή”.

ΚΑΒΑΛΑ: Μάκιντος 4, Παλάσιο 22 (9/12β., 5/9δπ., 1/3τρ., 5ρ., 4ασ., 2κλ.), Κοστόφ 10 (1), Παπανικολάου, Στεφανίδης 1, Σίμονς 8 (12ρ.), Γεωργάκης, Γιόροβιτς 7 (7ρ.), Καραποστόλου 2, Ντέντιγερ, Αγγελόπουλος 8 (6ρ.).