Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Γιώργος Δώνης:"Αναλόγως τι θα γίνει με τον Σαλπιγγίδη και τον Μαλεζά, θα προχωρήσουμε είτε σε μία, είτε σε δύο μεταγραφές"




O Γιώργος Δώνης για το ματς με την Αιντχόβεν:Ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ. Ηταν χρήσιμα τα συμπεράσματα για την συνέχεια μετά τα όσα έγιναν στην προετοιμασία. Έκαναν μεγάλη προσπάθεια οι ποδοσφαιριστές μας.Στο πρώτο 10λεπτο ήταν κοντά οι γραμμές μας και μετά όταν κουραζόμασταν είχαν απόσταση οι
γραμμές μας στην άμυνα και αυτό προερχόταν από την άμυνα και όχι από τα χαφ. Πρέπει να δουλέψαμε σε αυτό το κομμάτι.Nομίζω ότι θα παρουσιαστούμε σε ένα καλό βαθμό ετοιμότητας στο ευρωπαϊκό ματς.
Για το παιχνίδι με την Μπνέι: "Εχουμε δει τα παιχνίδια της, νομίζω πως είμαστε μια ομάδα με ποιότητα και θα προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε την πρόκριση".
Για τις περιπτώσες Σαλπιγγίδη και Μαλεζά: "Η άποψη μου είναι ίδια ίδια με την διοίκησης, δηλαδή να κρατήσουμε στην ομάδα τους δύο παίκτες. Με τον Στέλιο ή θα επεκτείνουμε το συμβόλαιο ή αν δεν θέλει να μείνει θα αποχωρήσει γιατί δεν μπορείς να κρατάς έναν παίκτη με το ζόρι. Στο θέμα Σαλπιγγίδη, θα πρέπει να δείξει καλή διάθεση στην πρόταση που του κάναμε. Αλλά αυτό είναι και θέμα του παίκτη
Για τον Μπανγκουρά Παπάζογλου και τις μεταγραφές: "Ο Μπανγκουρά δεν υπολογίζεται στο ρόστερ, με τον Παπάζογλου θα συζητήσω. Υπάρχουν διαφοροποιήσεις στο ρόστερ μας, υπάρχουν νέοι που μπορούν να παίξουν σαν αλλαγές. Αναλόγως τι θα γίνει με τον Σαλπιγγίδη και τον Μαλεζά, θα προχωρήσουμε είτε σε μία, είτε σε δύο μεταγραφές.

Π.Α.Ο.Κ.: Γλύκος (46' Κρέσιτς), Κατσικάς (67' Μαλεζάς), Κουμάλο (85' Ιντζίδης), Έτο (74' Αποστολόπολος), Λίνο (67' Σταφυλίδης), Γκαρσία (67' Παναγιωτούδης), Λάζαρ (59' Κάτσε), Ρομπέρ (74' Πέλκας), Γεωργιάδης (80' Κωνσταντινίδης), Αθανασιάδης (80' Δεληγιαννίδης), Γιάννου (59' Σαλπιγγίδης). 

Αϊντχόφεν: Τίτον, Μπούμα (46' Γιόργκενσεν), Φίλιο, Φαν Μπόμελ, Τοϊβόνεν, Στρούτμαν, Λενς, Χάτσινσον, Μέρτενς, Βίλεμς (46' Ριτζμάιερ), Νάρσινγκ (46' Βαϊνάλντουμ).

 0-1 28'  Ταϊβόνεν.Ο Λάζαρ έχασε τη μπάλα στη μεσαία γραμμή, οι Ολλανδοί έβγαλαν μία γρήγορη αντεπίθεση από δεξιά και ο Ταϊβόνεν αφύλακτος με σουτέκανε το 0-1.

63' 0-2 Στρόοτμαν με απευθείας φάουλ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής.