Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Πες και ένα ΌΧΙ ρε Ζήση...



Δηλαδή με όλους αυτούς τώρα, ξεχρεώσαμε και δεν θα ακούσουμε μέσα στην χρονιά για παίκτες απλήρωτους; Γιατί στο βωμό του χρήματος και του ευρώ, ξηλώθηκε σχεδόν η ομάδα όλη. Ένας Αθανασιάδης έμεινε με έναν Φωτάκη που και αυτοί θα "χαιρετήσουν" λίαν συντόμως.

Επειδή δηλαδή τα διπλανά καφενεία ξεπουλάνε ότι έχουν και δεν έχουν, είναι ανάγκη να τους ακολουθήσουμε και εμείς? Και άντε, του Σταφυλίδη δεν μπορούσε να γίνει τίποτα λόγω ρήτρας, του Μαλεζά, του Σαλπιγγίδη, του Κρέσιτς;

Το πρεστίζ του συλλόγου που έχει
καταρρακωθεί το σκέφτηκε κανείς; Το ότι η κάθε ομάδα που έχει ανάγκη έναν παίκτη, όλως τυχαίως τον αποκτά από τον ΠΑΟΚ, ή όταν δέχεται πρόταση από μια άλλη ομάδα προτιμά να χαρίσει λεφτά και να φύγει αυτό δεν προβηματίζει;

Ας ακούσουμε και μια φορά την λέξη ότι θα κάνουμε μια υπέρβαση για την φετινή χρονιά για έναν παίκτη. Πρέπει σε όλους να πούμε ΝΑΙ, και να βλέπουμε τους παίκτες σαν τα ευρώ; 

Μια Ευρώπη έχει απομείνει στον ΠΑΟΚ όλα αυτά τα χρόνια και αυτός ο στόχος πλέον ρισκάρεται πάρα πολύ, εκτός και πιστεύουν κάποιοι ότι με πρόεδρο στην Λίγκα τον εκπρόσωπο του γάβρου θα δούμε ένα τελείως διαφορετικό πρωτάθλημα..!

Κρατήστε λοιπόν και κάποιον παίκτη και ας γίνει μια υπέρβαση στο μπάτζετ γιατί οι ομάδες δεν χτίζονται από την μία μέρα στην άλλη και στις δύσκολες στιγμές ελάχιστοι θα θυμηθούν ότι ο ΠΑΟΚ φτιάχνει μια νέα ομάδα με μικρούς παίκτες αλλά όλοι θα κοιτούν την ουσία και το αποτέλεσμα.

Για αυτό ας λάβουν καλά υπόψιν οι υπεύθυνοι που λαμβάνουν τις απόφασεις, ότι το ρίσκο πολλαπλασιάζεται με τις επιλογές αυτές. Κανένας δεν λέει όχι σε μια συμφέρουσα πώληση, όχι όμως να γίνονται για να απαλλαγεί ο ΠΑΟΚ από τα "βαριά" συμβόλαια και όλα να εξαρτώνται από αυτές.
Ο ΠΑΟΚ οφείλει να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι και να δείξει ότι έχει το πάνω "χέρι" και δεν είναι στο έλεος του καθενός που του πετάνε ένα ξεροκόματο( π.χ 500 χιλ για Μαλεζά) και του παίρνουν τον παίκτη λέγοντας και ευχαριστώ.

Γιατί το ξαναλέω, όταν θα έρθει η ώρα οι περισσότεροι θα στραφούν εναντίον των επιλογών αυτών και κανένας δεν θα δώσει πίστωση χρόνου.Το έχουμε ξαναδεί το έργο και δυστυχώς θα επαναληφθεί.
Αναγνωρίζω την προσπάθεια που γίνεται αλλά όλα έχουν και ένα όριο, δεν νομίζεις;

Ο ΠΑΟΚ αποδυναμώνεται και το πρεστίζ της ομάδας έχει πληγεί βαθιά. Από τους Κοντρέρας - Βιερίνια μέχρι σήμερα. Αμέτοχοι παρακολουθούμε όποιον θέλει να μας παίρνει όποιον παίκτη επιθυμεί. Καλοί οι πιτσιρικάδες αλλά θα πρέπει να στηριχτούν από παίκτες- πρότυπα και αυτή την στιγμή τα πρότυπα στην ομάδα λιγόστεψαν και για να δούμε κάποιον παίκτη να γίνεται σημαία της ομάδος θα περάσουν χρόνια μετά και την φυγή των Γκαρσία και Λίνο.

Ο ΠΑΟΚ είναι Ελληνική ομάδα και οι ποιοτικοί έλληνες παίκτες φεύγουν.
Καλά είναι λοιπόν Ζήση να πεις και ένα ΟΧΙ, να βάλεις ένα φρένο και να πεις "ΠΑΟΚ είσαι, θα μείνεις εδώ, δεν φεύγεις" και ας πέσεις και λίγο έξω. Μήπως υπάρχει πλάνο για όλα αυτά; Τους παίκτες τους αντικαθιστούμε με σχεδόν παρόμοια συμβόλαια ..
Από πλάνα, μπάτζετ κ.τ.λ χορτάσαμε, και τι δεν ακούσαμε όλα αυτά τα χρόνια και ακόμα ακούμε, αλλά όλα έξω έπεσαν και πήγαν στο διάολο..
ΥΓ. Τελικά τυχεροί οι Γκαρσία και Λίνο που είναι μεγάλοι σε ηλικία αλλιώς έπιαναν καλά λεφτά..