Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Στέλιος Μαλεζάς:" Κωνσταντινούπολη Τότεναμ Καραϊσκάκη...οι τρεις καλύτερες στιγμές"



Δηλώσεις Στέλιου Μαλεζά:Για το αντίο του στον ΠΑΟΚ: "Είναι δύσκολο αντίο γιατί πέρασα επτά χρόνια πολύ ωραία στην ομάδα, επτά χρόνια που ο ΠΑΟΚ με βοήθησε να εξελιχθώ, να καθιερωθώ στην Σούπερ Λίγκα, να χτυπήσω την πόρτα της Εθνικής, να
διεκδικήσω μία θέση για το Μουντιάλ, για το EURO, να παίξω παιχνίδια στην Ευρώπη. Αν και είναι δύσκολο να το ξεπεράσω, θέλω να γίνει γρήγορα"
Για το τι τον ώθησε στην απόφασή του να φύγει: "Σ' ένα πρωτάθλημα όπως είναι το γερμανικό, θεωρώ ότι ένας παίκτης με φιλοδοξίες θα ήθελε να συμμετέχει. Αυτό είναι το κύριο κριτήριο. Οι άνθρωποι της ομάδας μου έδειξαν πόσο με ήθελαν και αυτό με τιμάει σαν παίκτη και σαν άνθρωπο. Οντως η προσφορά του προέδρου (σ.σ. Βρύζας) ήταν πολύ καλή για να την αρνηθώ, αλλά όπως είπα μέτρησε η φιλοδοξία να συμμετέχω σε ένα πρωτάθλημα όπως το γερμανικό"
Για το τι ΠΑΟΚ αφήνει: "Αφήνω έναν ΠΑΟΚ που έχει ένα πολύ καλό μέλλον. Τα παιδιά που υπάρχουν και με την στήριξη του προπονητή και του κόσμου θα προσπαθήσουν να βγάλουν τον καλύτερο εαυτό τους. Αφήνω έναν ΠΑΟΚ που έχει κάποια άτομα στην διοίκηση που αγαπούν την ομάδα όσο κανένας άλλος και με έναν πολύ καλό προπονητή που θα τον βοηθήσει να επιτευχθούν οι στόχοι του".
Για τον αποχαιρετισμό με τους συμπαίκτες του: "Εχω μιλήσει μαζί τους. Δεν ήθελα να έρθω να τους χαιρετήσω γιατί είναι δύσκολη η στιγμή. Όμως δεν είναι κάτι κακό, είναι κάτι καλό αυτό που συμβαίνει. Έχουμε με τα παιδιά πολύ καλή σχέση και αυτή θα παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα"
Για το αν πρέπει να ανησυχεί ο κόσμος του ΠΑΟΚ από τις αποχωρήσεις παικτών: "Θα έπρεπε να ανησυχεί αν δεν υπήρχε ΠΑΟΚ. Από την στιγμή που υπάρχει, υπάρχουν και άτομα που θα βοηθήσουν όσο μπορούν. Μπορεί και να βγει σε καλό. Οι αποχωρήσεις που έγιναν πιο πριν, βοήθησαν στο να υπάρχει ΠΆΟΚ. Υπάρχει ένα υλικό που θα βελτιωθεί και οργάνωση για να βγει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα". Για το αν πάει για βασικός στη Φορτούνα: "Είναι πολύ νωρίς να πω αν είμαι βασικός στην Φορτούνα. Πρέπει πρώτα να πάω και ξέρω ότι πρέπει να δουλέψω πολύ. Μαζί με τα άλλα παιδιά θα έχουμε τις ίδιες πιθανότητες να διεκδικήσουμε θέση βασικού. Θέλει σκληρή δουλειά και είναι νωρίς να πούμε οτιδήποτε. Αυτό που πρέπει είναι να προσπαθήσω πολύ. Δεν θυμάμαι τη Φορτούνα από το περσινό φιλικό, σημασία έχει να με μάθει και να τη μάθω τώρα για να ωφεληθούμε και οι δύο πλευρές". 
Για το αν είναι ελκυστικοί για τη γερμανική αγορά οι παίκτες του ΠΑΟΚ: "Αυτό που συμβαίνει δείχνει πόσο καλή δουλειά γίνεται εδώ και χρόνια στην ομάδα και επίσης το ρόλο που παίζουν οι καλές πορείες στην Ευρώπη. Αποδεικνύεται ότι κοιτάζουν και τα ευρωπαϊκά ματς και επίσης ότι όσοι έφυγαν από την ομάδα έχουν δείξει πράγματα στο εξωτερικό".
Για το αν έχει δεχθεί συμβουλές για τη Μπουντεσλίγκα: "Εχουμε μιλήσει με ένα-δύο παιδιά, θα πρέπει να μιλήσω και πάλι. Συγκεκριμένα, με Χαριστέα και Γιαννούλη που κατάγεται από την Κατερίνη. Μου είπαν τα καλύτερα για την κουλτούρα εκεί".
Για τις πιο "δυνατές" αναμνήσεις του στον ΠΑΟΚ: "Είναι δύο, τρεις στιγμές. Στην Κωνσταντινούπολη που όλοι ξέρουμε την ιδιαιτερότητα του αγώνα, το ματς με την Τότεναμ και η πρόκριση με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη που πήραμε δεύτερη θέση, είναι οι τρεις καλύτερες στιγμές".
Για το αν θα του λείψει η Ευρώπη: "Το γεγονός ότι τα δύο προηγούμενα χρόνια κάναμε πολύ καλές πορείες είναι σίγουρο ότι θα μου λείψει. Αλλά στη Γερμανία είναι σα να συμμετέχεις κάθε Κυριακή στην Ευρώπη. Πολλές ομάδες είναι επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ".
Για το ότι σκεφτόταν να χαρίσει χρήματα: "Το πιο σημαντικό δεν είναι αν χαρίζω χρήματα ή αν φέρνω, αλλά το ότι έκανα μία επιλογή που θεωρώ ότι όποιος παίκτης έχει φιλοδοξίες θα έκανε το ίδιο. Ηταν ακόμα πιο δύσκολο μετά την προσφορά του προέδρου που με έβαλε στο μεγάλο δίλημμα"
Για το αν θα επέστρεφε κάποια στιγμή στον ΠΑΟΚ: "Το πιο σημαντικό είναι να κοιτάμε το τώρα και τα επτά χρόνια που έχω περάσει στην ομάδα. Πρέπει να κοιτάξω το μέλλον και γιατί όχι να επέστρεφα κάποια στιγμή στον ΠΑΟΚ".