Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

ΠΑΟΚ-Ραπίντ Βιέννης 2-1 αντί για 5-1 Δεν έχει τύχη η Ραπίντ στην ρεβάνς...



Μεγάλη  νίκη  με ανατροπή σκορ και με δέκα παίκτες επί της κωλόφαρδης Ραπίντ Βιέννης που εκτός των άλλων είχε και την μεγάλη βοήθεια του κόρακα με 2-1 πήρε η ομάδα μας στο πρώτο παιχνίδι για τα πλέι οφ του Europa League.Μια ακόμη θα πάρουμε εκτός έδρας γιατί αυτή η ομάδα είναι ομαδούλα της σειράς κάτι σαν ρούλης της Αυστρίας ένα πράμα και έτσι θα τελειώσει η υπόθεση πρόκριση στους ομίλους.Βλαχομαγκιές πήγαν να κάνουν κάτι φλωροτσουτσέκια της Ραπιντ και αν δεν τους προστάτευε η ότινάναι για μια ακόμη φορά αστυνομία θα βλέπαμε κάτι κορμιά να πετάγονται από την "8" σε στυλ αεροπλανάκι εκτός του γηπέδου.Καλά είναι τα ωραία λόγια περί μη βίας αλλά δεν θα κάτσουμε να μας γαμήσουν κιόλας μέσα στο σπίτι μας κάτι ντουρτουβάκια βαζελοραπίντια.

Δηλώσεις Δώνη Λόρενς Γιάννου Κατσικά Αθανασιάδη:

Τα πανέμορφα γκολ της ομάδας μας πέτυχαν οι Αθανασιάδης στο 69' και Κατσικάς στο 83'.Κόκινη κάρτα δέχθηκε ο Λάζαρ στο 75'

Π.Α.Ο.Κ. (Γιώργος Δώνης): Γλύκος, Ετο, Κουμάλο, Κατσικάς, Λίνο, Κάτσε, Λάζαρ, Γεωργιάδης (68' Λόρενς), Ρομπέρ (46' Φωτάκης), Γιάννου (46' Σαλπιγγίδης), Αθανασιάδης.
«Έχουμε περισσότερες πιθανότητες»Γιώργος Δώνης:"Το μεγαλύτερο πρόβλημα στα επίσημα ματς είναι ότι στο διάστημα της καθολικής υπεροχής δεν σκοράρουμε και δεν παίρνουμε το προβάδισμα που πρέπει. Αυτό συνέβη σήμερα μέχρι το 25' και είναι κάτι που μας προβληματίζει γιατί πρέπει να βρούμε λύση.Στο άλλο κομμάτι η ομάδα διατηρεί τη φιλοσοφία της, προσπαθούμε να έχουμε ήρεμους τους παίκτες όπως και να πάει το ματς. Ηταν στραβό παιχνίδι και με τον τρόπο που δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες και τον τρόπο που δεχτήκαμε το γκολ αλλά και όταν δείχναμε ότι μπορούσαμε να πετύχουμε δύο και τρία γκολ μείναμε με δέκα παίκτες".
Για τον λόγο που γύρισε το ματς: "Πολλές φορές είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων. Το σημαντικό είναι ότι ήμασταν αγχωμένοι μετά το γκολ που δεχτήκαμε γιατί φτιάξαμε φάσεις και μία από αυτές ήταν από αυτές που λέμε ότι δεν χάνονται με τον Αθανασιάδη. Στο δεύτερο μέρος δεν είχαμε την ίδια δημιουργικότητα αλλά ελέγχαμε καλύτερα το παιχνίδι. Διατηρήσαμε την ίδια φιλοσοφία ανεξάρτητα από το σύστημα και είχαμε την ηρεμία για να ανατρέψουμε το σκορ.

Ανεξάρτητα αν τα δύο τέρματα μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα που έχω εγώ ήταν ότι ήμασταν καλύτερη στο πρώτο μέρος. Οι αλλαγές προσώπων μας έκαναν καλύτερους. Δεν ήταν απαραίτητα λάθος το γκολ που δεχτήκαμε, καμιά φορά πρέπει να παραδεχόμαστε ότι οι αντίπαλοι κάνουν πολύ ωραίες ενέργειες. Ο Αλάρ έκανε πολύ ωραία κίνηση άσχετα αν η Ραπίντ δεν έκανε άλλη φάση μέχρι εκείνο το σημείο. Εμείς θέλουμε όλοι οι παίκτες να φτάσουν σε καλό επίπεδο και από εκεί και πέρα να έχω εγώ το πρόβλημα για να παρατάξω την ομάδα".
Για την ρεβάνς τόνισε: "Το παιχνίδι της Πέμπτης θα είναι διαφορετικό. Η Ραπίντ παίζει στην έδρα της και θα ασκήσει πίεση. Εμείς πρέπει να είμαστε καλοί στον αγωνιστικό χώρο και να πάρουμε την πρόκριση".
Για την φάση που αποβλήθηκε ο Λάζαρ σχολίασε: "Δεν είμαι από αυτούς που δικαιολογούν τους παίκτες, αλλά εκείνη την στιγμή χάνει την μπάλα και σε τέτοιες φάσεις οι παίκτες λειτουργούν στιγμιαία. Στο ποδόσφαιρο γίνονται εκατοντάδες τέτοιες φάσεις".

«Πιστέψαμε στη νίκη»Λίαμ Λόρενς:«Πιστέψαμε πολύ στη νίκη. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Ήμασταν καλοί, είχαμε ευκαιρίες, καταφέραμε να αντιδράσουμε μετά το γκολ που δεχθήκαμε. Για μένα είναι κάτι καινούριο όλο αυτό, έρχομαι σε ένα πρωτάθλημα με πολύ διαφορετικό στιλ. Πιστεύω ότι με κάποια παιχνίδια στα πόδια μου θα είμαι στην κατάσταση που θέλω», τόνισε ο Λόρενς, ενώ αναφορικά με τα επεισόδια, υπογράμμισε ότι «είναι κι αυτό κάτι καινούριο. Στην Αγγλία συνήθως τα επεισόδια γίνονται μετά το ματς και όχι πριν».


ΓιάννουΑπόστολος Γιάννου: «Είχαμε ευκαιρίες, απλώς δεν βάλαμε γρήγορα γκολ. Φάγαμε ένα γκολ από το πουθενά, αυτό μας τάραξε. Αν βάζαμε ένα τέρμα στο πρώτο μέρος όλα θα ήταν εύκολα. Παρόλα αυτά πήραμε θετικό αποτέλεσμα, το ότι ανατρέψαμε το σκορ είναι επίσης κάτι θετικό για την ομάδα μας. Πιστεύω στην πρόκριση.Είχαμε πολλές φάσεις, αν βάζαμε γρήγορα ένα γκολ όλα θα ήταν διαφορετικά. Απο εκεί που δεν το περιμέναμε δεχτήκαμε ένα τέρμα. Αλλά ευτυχώς ήμασταν ψύχραιμοι, νομίζω σε όλο το ματς δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλά και να κάνουμε ευκαιρίες. Το θέμα είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι. Στον αγώνα με τον Πανθρακικό θέλουμε να μπούμε δυνατά και να πάρουμε τη νίκη» 
Για τα επεισόδια που έγιναν πριν το ματς: «Αυτά είναι τα άσχημα, ούτε εμείς δεν θέλουμε να τα βλέπουμε. Μας αρέσει το γεμάτο γήπεδο αλλά δεν θέλουμε τέτοια. Ευτυχώς δεν έγινε κάτι σοβαρό».

"Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε"Στέφανος Αθανασιάδης: «Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε, δεν έχει σημασία ποιος βάζει τα γκολ. Αυτό θέλουν όλα τα παιδιά. Ήταν δύσκολη ομάδα. Πετύχαμε δυο σημαντικά γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και στο επόμενο παιχνίδι θα κριθεί η πρόκριση. Δεχτήκαμε ένα γκολ, όταν ο αντίπαλος δε μας πίεζε, και όταν δέχεσαι ένα τέτοιο γκολ βγαίνεις εκτός παιχνιδιού, στο δεύτερο μπήκαμε δυνατά και πήραμε τη νίκη».
«Θα την πάρουμε την πρόκριση»Γιώργος Κατσικάς:  "Αν παίξουμε με σοβαρότητα στη ρεβάνς και προσέξουμε την άμυνά μας θα την πάρουμε σίγουρα την πρόκριση. Το προβάδισμά μας είναι μικρό, αλλά έχουμε την ποιότητα ως ομάδα για ένα καλό αποτέλεσμα μέσα στη Βιένη.Eίναι πολύ σημαντικό ότι καταφέραμε και πάλι να αντιδράσουμε αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ".


Για τον κόσμο, τόνισε: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ παίζει για την ομάδα. Θέλουμε να μας στηρίζει και αυτό θέλαμε και σήμερα».
«Ανοικτοί λογαριασμοί»Για την ρεβάνς: «Σίγουρα έχουμε στο μυαλό ματς το επόμενο παιχνίδι, αλλά τώρα πρέπει να ξεκινήσουμε με το δεξί το πρωτάθλημα και μετά θα κοιτάξουμε το επόμενο ευρωπαϊκό».

Παναγιώτης Γλύκος:«Το αποτέλεσμα αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς. Δυστυχώς δεν είχαμε τύχη στη φάση του γκολ, αλλά είχαμε ψυχή και διάθεση για να γυρίσουμε το ματς. Στο δεύτερο μέρος μας βοήθησαν οι αλλαγές και πήραμε αυτό που θέλαμε με ανατροπή. Να ξεκινήσουμε με νίκη στο πρωτάθλημα»