Οnce PAOK, always PAOK # PAOK AGAINST ALL

ΠΑΟΚ Gallery...

Τρίτη, 21 Αυγούστου 2012

Aνακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού"Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (Ε.Ε.Α.) στη σημερινή συνεδρίαση της αποφάσισε τα εξής:

1. Τη χορήγηση πιστοποιητικού στις: ΠΑΕ Κέρκυρα ΠΑΕ Βέροια ΠΑΕ Λεβαδειακός και στα: ΤΑΠ Α.Σ. Άρης ΤΑΠ Α.Ο. Κηφισιάς ΤΑΠ Φοίνικας Σύρου

2. Η Επιτροπή επιφυλάχθηκε για τη χορήγηση ή μη πιστοποιητικού λόγω ελλείψεως απαραίτητων δικαιολογητικών, τα οποία και ζήτησε να προσκομισθούν έως τις 24-8-2012, στις κάτωθι ΠΑΕ: Παναθηναϊκός Πλατανιάς Χανίων Πανθρακικός ΠΑΟΚ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δεν προσκομίσαμε εγγυητική επιστολή η οποία κατατέθηκε σήμερα κατόπιν εορτής δηλαδή, από τον δικηγόρο Αχιλλέα Μαυρομάτη ενώ η φορολογική ενημερότητα είχε λήξει και πρέπει να προσκομίσουμε νέα...από οργάνωση καλά πάμε...κατά τ' άλλα μας έλεγαν ότι ο φάκελός μας ήταν πλήρης,είδαμε πόσο πλήρης ήταν) Άρης ΟΦΗ Πανιώνιος ΑΕΚ (ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Καμιά κατοσταριά "γνωστοί άγνωστοι" φρόντισαν να γεμίσουν τους τοίχους της εφορίας στην Καλλιθέα με
συνθήματα και απειλές κατά του εφόρου Σταύρου Καββαδία. «Καββαδία θα σου κάψουμε την ΔΟΥ και όχι μόνο», ήταν το πιο ευγενικό σύνθημα που γράφτηκε αφού τα υπόλοιπα ανάμεσα στα οποία και ένα ζωγραφισμένο ανδρικό γεννητικό όργανο σβήστηκαν από το συνεργείο καθαρισμού που έσπευσε να επιληφθεί του θέματος...ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ...στοίχημα ότι η κούλα44 θα πάρει φορολογική ενημερότητα?? και αντί για 1,5 εκ.€ που έπρεπε να δώσει θα δώσει 500χιλ και ΑΝ και θα την πάρει???)


3. Χορήγησε άδεια απόκτησης (άδειες 69Α)

του 54% των μετοχών της ΠΑΕ Κεραυνός Γλυφάδας στον κ. Ευάγγελο Ασλανίδη.

άνω του 33% στην Supporters Club Α.Ε της ΠΑΕ ΑΕΚ και

του 13,87% στον κ. Θεόδωρο Κιούλο και του 13,88% στον κ. Θωμά Λιμπαντζή της ΠΑΕ Κέρκυρας.

4. Απέρριψε λόγω εξόφλησης απαίτησης την αίτηση των Αθανασίου Τερζή και Ιωάννη Τακουρίδη περί μη χορήγησης πιστοποιητικού του άρθρου 77Α παρ. 3 του Ν.2725/99, στο Τ.Α.Π. Α.Σ. Αρης.

5. Εκκρεμεί έκδοση απόφασης για την αίτηση του πετοσφαιριστή Ολέκσι Γκάτιν και του προπονητή Κωνσταντίνου Τσίγκου περί μη χορήγησης πιστοποιητικού του άρθρου 77Α παρ. 3 του Ν. 2725/99, στο Τ.Α.Π. Γ.Σ. Λαμίας.

Η επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής ορίσθηκε για τις 24-8-2012 και ώρα 12.00".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ PAOK-26

Συνολικές προβολές PAOK-26