Οnce PAOK, always PAOK # PAOK AGAINST ALL

ΠΑΟΚ Gallery...

Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2012

Στον ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Χαραλαμπίδης και ο Αργύρης Μαυροβουνιώτης - Κατατέθηκε ο φάκελος από το ΤΑΑ ΠΑΟΚ για την αδειδότηση«Όποιος δεν θέλει να ζημώσει χίλιες μέρες κοσκινίζει», λέει η παροιμία κι έτσι μετά τα παζάρια του ΠΑΟΚ με τον Ωρολογά που δεν κατέληξαν πουθενά ο δικέφαλος έκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες τον Δημήτρη Χαραλαμπίδη.Ο 21χρονος κεντρικός (1991, 2.00) ξεκίνησε την περσινή σεζόν στον Ηρακλή και τον Ιανουάριο πήγε στον Άρη κι έτσι μέσα σε ένα χρόνο έχει περάσει και από τις τρεις ομάδες της Θεσσαλονίκης. Όσο για τον Δημήτρη Ωρολογά (1983, 1.93), δεν θα μείνει άλλη σεζόν στον ΠΑΟΚ και συμφώνησε με τον Άρη.Το δεύτερο απόκτημα του ΠΑΟΚ είναι ο Αργύρης Μαυροβουνιώτης (1991, 1.93), ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του ακραίου. Προηγούμενες ομάδες του ήταν η Νίκη Aιγινίου, ο Αίαντας Ευόσμου, ο Ηρακλής, ο Επίκουρος, ο Απόλλων Καλαμαριάς και ο Αρης.

Πήραν όλοι πρωτόκολλο.....
Έληξε στις 31 Ιουλίου η προθεσμία της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για να καταθέσουν τα ΤΑΑ τους φακέλους που θα εξεταστούν για την πρώτη αδειοδότηση. Είναι θετικό πως και τα 12 ΤΑΑ κατέθεσαν φάκελο και πήραν πρωτόκολλο προκειμένου να εξεταστούν από την ΕΕΑ η οποία θα
ασχοληθεί με τα ΤΑΑ στις επόμενες συνεδριάσεις.Εννοείται πως μέχρι τότε όποιο ΤΑΑ έχει εκκρεμότητα θα μπορεί να την συμπληρώνει στον φάκελο του.Το μεγαλύτερο αγκάθι για ορισμένα ΤΑΑ θα είναι η φορολογική και η ασφαλιστική ενημερότητα, ενώ στο εξής οι αποφάσεις της ΕΕΑ θα έχουν εισηγητικό χαρακτήρα και τις ποινές θα τις αποφασίζει το νέο πειθαρχικό δίκαιο της ΕΟΠΕ που θα εγκριθεί από την έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΟΠΕ στις 7η Αυγούστου.
πηγή: volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ PAOK-26

Συνολικές προβολές PAOK-26