Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Δήλωση Ιβάν Σαββίδη



"Τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ομάδα, αλλά και τον κόσμο μας για τη σημερινή νίκη απέναντι στην SK Rapid Wien. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα για τον χαρακτήρα και τη δύναμη που έδειξε μέσα στον αγωνιστικό χώρο σε μια πραγματικά πολύ δύσκολη αναμέτρηση. Δυστυχώς, για λόγους υγείας  δεν μπόρεσα να παραβρεθώ και να χαρώ μαζί σας μια τόσο σημαντική επιτυχία σ' έναν ευρωπαϊκό αγώνα.Θα ήθελα, όμως, να σημειώσω ότι τα επεισόδια που προηγήθηκαν της έναρξης του αγώνα δεν αρμόζουν στην μεγάλη ιστορία του ΠΑΟΚ. Ελπίζω από εδώ και πέρα οι φίλαθλοι μας να αφοσιωθούν αποκλειστικά στην στήριξη και στην συμπαράσταση της ομάδας".

ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΛΕΣ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ  ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΣ.ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΟΣΤΟΦ.ΣΥΝΕΛΘΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΚΑΙ ΒΑΛΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ π.χ. ή ΜΕ ΤΑ ΑΛΗΤΙΚΑ ΑΘΗΝΑΙΚΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΨΕΥΔΗ.ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΌΔΙΑ ΤΩΝ ΑΥΣΤΡΙΑΚΩΝ (???) ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΟΠΑΔΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΦΙΛΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ & ΣΥΝΟΠΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ...