Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Κοστίν Λάζαρ:"Καταλαβαίνουμε τους οπαδούς μας αλλά τους θέλουμε κοντά μας"



Συνέντευξη του Κοστίν Λάζαρ στο «Αθλητικό Metropolis»:

Για το χθεσινό παιχνίδι με τους Εβραίους: Νιώθουμε πολύ καλά που κερδίσαμε αν και μεγαλύτερος αντίπαλος χθες ήταν η ζέστη και η υγρασία που μας δυσκόλεψαν πάρα πολύ.Εμείς πήγαμε μόνο για τη νίκη εκεί και κάναμε ότι μπορούσαμε για να κερδίσουμε.Έχουμε μια καλή ομάδα με πολλούς διεθνείς παίκτες. Και πέρυσι κερδίσαμε με το ίδιο σκορ στο Όσλο τη Βαλερένγκα. Ελπίζω να έχουμε και φέτος την ίδια, αν όχι
καλύτερη, πορεία στην Ευρώπη.
Για τον Γιώργο Δώνη: Είναι ακόμη νωρίς, δεν θέλω να τοποθετηθώ γιατί οι παίκτες δεν πρέπει να κρίνουν τους προπονητές.
Για την χαμηλή κίνηση των διαρκείας:Καταλαβαίνουμε και τους φιλάθλους, μια και δεν περισσεύουν τα λεφτά, λόγω των ιδιαίτερων συγκυριών στην Ελλάδα. Πάντως εμείς έχουμε ανάγκη την υποστήριξη των φιλάθλων.
Για τη ρεβάνς: Εμείς θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο. Θα πάμε για τη νίκη και ευχόμαστε να περάσουμε πέρα από τα πλέι οφ και στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.
Για τις αποχωρήσεις των Σταφυλίδη  Μαλεζά Κρέσιτς: Εμείς χαιρόμαστε γιατί έκαναν τα παιδιά ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα τους και λυπούμαστε γιατί ήταν σημαντικοί για την ομάδας μας.
Για την είσοδο νεαρών παικτών στην 11-άδα: Πάρα πολύ θετικό είναι αυτό, μια και δίνονται ευκαιρίες σε νεα παιδιά. Εμείς θα βοηθηθούμε σε αυτό, μια και διαθέτουμε νεαρούς παίκτες με μεγάλη ποιότητα. Ο ένας θα βοηθάει τον άλλον για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας.
Για τους στόχους της  ομάδας και του ίδιου: «Θα τα δώσουμε όλα και πιστεύουμε ότι θα κάνουμε παραπάνω πράγματα από πέρυσι. Προσωπικά για μένα θέλω να τα πάω καλύτερα από πέρυσι. Όμως επειδή το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο, ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. Απλά εγώ υπόσχομαι ότι θα δώσω τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας».