Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Ματέους Βιβιάν:"Μου σηκώθηκε η τρίχα" - Λίαμ Λόρενς:"Όταν αποκτήσω περισσότερο ρυθμό θα μπορέσω να προσφέρω ακόμη περισσότερα στον ΠΑΟΚ"



Ματέους Βιβιάν στο sport24:"Δεν έχω ξαναδεί τέτοια ατμόσφαιρα. Μου σηκώθηκε στην κυριολεξία η τρίχα. Ήταν απίστευτο αυτό που έζησα, ελπίζω να προκριθούμε για να ζήσω πολλές τέτοιες βραδιές.Περιμένω πως και πως να φορέσω την φανέλα του ΠΑΟΚ για να νιώσω αυτή την ατμόσφαιρα και ως ποδοσφαιριστής μέσα στο γήπεδο".
Για το αν προλάβει για να είναι έτοιμος για τον επαναληπτικό της Αυστρίας είπε: "Εγώ καθημερινά θα ανεβάζω ρυθμούς. Πιστεύω θα είμαι έτοιμος από πλευράς δυνάμεων, είναι και θέμα του προπονητή να με χρησιμοποιήσει αν κρίνει πως πρέπει να το κάνει".

Λίαμ Λόρενς:«Χαίρομαι που μπόρεσα να βοηθήσω ουσιαστικά τον ΠΑΟΚ μπαίνοντας στο παιχνίδι.Ήταν φοβερή εμπειρία για μένα αυτό το ματς διότι έζησα και την
εκπληκτική ατμόσφαιρα του γηπέδου που ήταν μοναδική.Η ατμόσφαιρα είναι φοβερή και στα γήπεδα στην Αγγλία, αλλά αυτό που έζησα σήμερα στην Τούμπα ήταν μοναδικό. Ήταν κάτι καινούριο για μένα και μία εξαιρετική νέα αρχή.Όπως καινούριο για μένα ήταν και αυτό που είδα πριν από το ματς. Στην Αγγλία συνήθως γίνονται  φασαρίες μετά από τα παιχνίδι και όχι πριν.Αλλά ακόμη και αυτά που έγιναν πριν από το ματς δείχνουν το πάθος του κόσμου και την τρέλα που έχει για την ομάδα.
Για τη νίκη τόνισε: «Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για μας. Ακόμη και όταν μείναμε με 10 παίκτες δεν τα παρατήσαμε και καταφέραμε να κάνουμε το 2-1. Δείξαμε χαρακτήρα και κάναμε ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση». 
Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί για την πρόκριση μετά από τη χθεσινή νίκη είπε:«Αυτό πρέπει να το δείξουμε και στο δεύτερο παιχνίδι στην έδρα της Ραπίντ. Η ρεβάνς είναι εκτός και οι Αυστριακοί έδειξαν ότι έχουν καλή ομάδα και χρειάζεται προσοχή. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι η ρεβάνς. Πρέπει να είμαστε πιο σφικτοί στην άμυνα και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε». 
Για τη δική του απόδοση τόνισε:«Χαίρομαι για την ασίστ που έβγαλα αλλά και για τη συμμετοχή μου στο δεύτερο γκολ. Όταν αποκτήσω περισσότερο ρυθμό θα μπορέσω να προσφέρω ακόμη περισσότερα στον ΠΑΟΚ. Ακόμη προσαρμόζομαι στα νέα δεδομένα της ομάδας και στο αγωνιστικό στιλ, βλέποντας ότι έχουμε μία ομάδα που θέλει να κρατήσει τη μπάλα στην κατοχή της και να παίξει δημιουργικό ποδόσφαιρο».