Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Ξάνθη-ΠΑΟΚ 0-3 Πάρτυ στα Πηγάδια ....και τώρα η γειτονιά



Το 3-μπαλο του ΠΑΟΚ ΕΔΩ

"Κάντε μας την χάρη και δώστε εισιτήρια στον πουστ@ρ@ τον Άρη"
Δηλώσεις Δώνη και παικτών μας:
Γιώργος Δώνης: "Το καλύτερο είναι σχετικό στο ποδόσφαιρο. Είναι θέμα οργάνωσης
και όταν είχαμε την μπάλα και όταν ήμασταν σε άμυνα. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά σε πολλά πράγματα. Κάθε παιχνίδι είναι οδηγός για μένα έτσι ώστε να διακρίνω το που βελτιωνόμαστε και που πρέπει να δουλέψουμε. Για παράδειγμα σήμερα κουβαλήσαμε την μπάλα δέκα μέτρα έξω από την περιοχή αλλά εκεί είχαμε πρόβλημα. Σήμερα σε μια οργανωμένη άμυνα τα πήγαμε καλά. Οι δυο στόπερ μας πήγαν καλά. Το μοναδικό είναι πώς οι δυο μεγάλες φάσεις που έκανε η Ξάνθη προήλθαν από δυο δικά μας δώρα και εκεί πρέπει να σταθώ και να είμαι σκληρός με τους παίκτες μου".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε νωρίς στο σκορ, σχολίασε: "Εξαιρώντας το παιχνίδι στην Βιέννη, έχουμε μπει καλά σε αρκετά παιχνίδια αλλά παίζει ρόλο και η τύχη. Η ομάδα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και ήταν πολύ πειθαρχημένη".
Για τον εύκολο τρόπο που δέχεται η ομάδα κάρτες, τόνισε: "Έχουμε κάποιους νέους παίκτες οι οποίοι παίζουν παθιασμένα και όρισμένες φορές το πάθος τους τους οδηγεί σε σκληρά μαρκαρίσματα. Γενικά δεν πρέπει να είμαστε ηλίθιοι και να παίρνουμε κάρτες αστείες.  Η ομάδα έχει παίκτες που τα δίνουν όλα και δεν θέλω να τους μαζέψω τους παίκτες".
Για το αν θεωρεί πως με τη σημερινή εμφάνιση της ομάδας ο κοσμος θα ζεσταθεί και θα επιστρέψει στις κερκίδες της Τούμπας, υποστήριξε: "Δεν μπορώ να σας απαντήσω σε κάτι τέτοιο γιατί είμαι καινούργιος στην ομάδα. Εμείς είμαστε τυχεροί σε αρκετά πράγματα. Όπως ότι βρήκαμε επενδυτή που μας λύνει τα προβλήματα. πρέπει να δείξουμε καλά πράγματα στον ιδιοκτήτη μας. Δεν ξέρω αν ο κόσμος είναι δυσαρεστημένος με εμάς. Εμείς έχουμε εξηγήσει το πλάνο και πιστεύω ότι σε βάθος χρόνου θα στηρίξει την προσπάθεια".
Για το ότι η νίκη αυτή έρχεται πριν από δύο παραδοσιακά ντέρμπι με Άρη και ΑΕΚ, σημείωσε: "Εμείς σκεφτόμαστετο κάθε ματς ξεχωριστά γιατί δεν είμαι ακόμη σίγουρος για την ομάδα. Κάθε παιχνίδι μου δίνει την δυνατότητα να ανακαλύψω κάτι νέο για την ομάδα. Για παράδειγμα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο δεν πήγαμε καλά, όμως εκεί ανακάλυψα ότι ο Λόρενς μπορεί να παίξει ως δεύτερος επιθετικός. Υπομονή σε ένα πλάνο που χτίζεται δεν είναι και το πιο εύκολο. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει πώς η ομάδα προσπαθεί και δουλεύει".
Για το αν θεωρεί εύκολη την νίκη: "Καμιά νίκη δεν είναι εύκολη. Εμένα με ευχαριστεί και η προσπάθεια και η καλή εμφάνιση απέναντι σε μια καλή ομάδα".
Για το αν πιστεύει οτι το δίδυμο Λάζαρ - Κάτσε αρχίζει να βρίσκει χημεία, δήλωσε: "Το αποτέλεσμα επηρεάζει πολλά πράγματα. Σήμερα κερδίσαμε, όλα τα βλέπουμε θετικά. Μόλις χάνουμε τα βλέπουμε αρνητικά. Ο Κάτσε δεν έπαιξε μόνο σήμερα. Κερδίζει με το σπαθί του την θέση του εκμεταλλευόμενος και τον τραυματισμό του Γκαρσία. Μπορεί να έρθουν αρκετά χρήματα για μεταγραφές αλλά για μένα μεγαλύτερη ικανοποίηση είναι να βγάλω τον Πέλκα και τον Κάτσε από το να πάρω παίκτη. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θα ζητήσω ενίσχυση με παίκτες ποιότητας".paokmania.gr
Στέφανος Αθανασιάδης: «Συγχαρητήρια σε όλους, γιατί μπήκαμε αποφασισμένοι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι πολύ σημαντικοί αυτοί οι βαθμοί. Θεωρώ στα επόμενα παιχνίδια θα είμαστε ακόμη πιο δυνατοί». 
Για την πίεση που είχε η ομάδα: «Είχαμε δυο άσχημες εμφανίσεις και ήμασταν αποφασισμένοι να μην αφήσουμε να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση». 
Για το ντέρμπι με τον Αρη που ακολουθεί: «Είναι ένα ντέρμπι και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Πιστεύω πως με τις δύο τελευταίες εμφανίσεις μας θα φέρουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο.»
Ρομπέρ:Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι και στα δύο ημίχρονα. Σήμερα όλοι μαζί παλέψαμε για να πάρουμε αυτή τη νίκη. Ήμασταν ανώτεροι σε όλα τα σημεία του παιχνιδιού σήμερα, απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως είναι η Ξάνθη. Είναι μεγάλη η χαρά μου γιατί σήμερα κατάφερα και πέτυχα γκολ, βοηθώντας την ομάδα να φτάσει στη νίκη".
Όσο για το ματς που ακολουθεί...: "Πρέπει να συνεχίσουμε και να προετοιμαστούμε καλά για το ματς με τον Άρη και εκεί έχουμε το μυαλό μας. Ξέρουμε ότι ο Άρης έχει νέους παίκτες αλλά και αυτοί θέλουν να παλέψουν. Για εμάς λοιπόν ήταν πολύ καλή αυτή η νίκη ενόψει αυτού του αγώνα που γνωρίζουμε τι σημαίνει για τον κόσμο μας"...
Liam Lawrence:«Ήταν μια σημαντική νίκη για την ομάδα μου απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Εμείς μετά την νίκη την περασμένη αγωνιστική είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα και νομίζω ότι κερδίσαμε δίκαια. Σημαντική η νίκη και συνεχίζουμε...»
Γιώργος Φωτάκης:"Ήρθαμε με σκοπό να κερδίσουμε το αποψινό παιχνίδι. Αν θέλουμε να πηγαίνουμε καλά στο πρωτάθλημα μέσα από τέτοια δύσκολα παιχνίδια πρέπει να βγαίνουμε νικητές. Χρειάζεται χρόνο και υπομονή αυτή η ομάδα γιατί φέτος εφαρμόζουμε ένα νέο τρόπο παιχνιδιού. Ξεχάσαμε το παιχνίδι με την Τρίπολή και ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε τον αγώνα και τα καταφέραμε πετυχαίνοντας τρία γκολ. Ψυχολογικά ήμασταν καλά, μετά την ανατροπή που πετύχαμε στην Τούμπα με τον Αστέρα και σήμερα φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο".