Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΠΑΟΚ πρώτος στο τουρνουά της Πάτρας - ΠΑΟΚ-Ικαρος Καλλιθέας 81-82 Σούλης Μαρκόπουλος:"όλοι οι παίκτες παλεύουν μέσα στο γήπεδο"



Ο ΠΑΟΚ νίκησε και τον Ικαρο Καλλιθέας με 82-81 και κατέκτησε την 1η θέση στο τουρνουά που διοργάνωσε ο Απόλλωνας στην Πάτρα. Αυτό ήταν το πρώτο Κύπελλο της φετινής σεζόν, το οποίο μάλιστα παρέλαβε ο Λάζαρος Παπαδόπουλος από τον πρόεδρος του Απόλλωνα, μέσα σε θερμά χειροκροτήματα.
Ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και νίκησε δίκαια και καθαρά, παρά το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε για προληπτικούς λόγους ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, ενώ σε όλη την τέταρτη περίοδο δεν αγωνίστηκε ο William Hatcher, που χτύπησε στο δεξί φρύδι σε μία διεκδίκηση της μπάλας από τον Φαγέ και χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο για του γίνουν ράμματα.

Τα Δεκάλεπτα: 18-24, 38-47, 58-60, 81-82

Π.Α.Ο.Κ.: McGrath 8 (2), Χαραλαμπίδης 19 (1), Δέδας 6 (2), Τσαϊρέλης 15, Καλλές 15, Hatcher 6 (1), Μαργαρίτης 9, Κασελάκης 4, Θεοδωράκος.

Σούλης Μαρκόπουλος: “Είχαμε δύο διαφορετικά πρόσωπα σε αυτό το παιχνίδι. Ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και με σκαμπανεβάσματα στο δεύτερο, πιστεύω εξαιτίας της κούρασης. Είχαμε και τα προβλήματά μας, με τον Παπαδόπουλο που προτιμήσαμε να μην τον χρησιμοποιήσουμε, ενώ στο τέλος δεν είχαμε και τον Hatcher για ένα ολόκληρο δεκάλεπτο. Το πιο ευχάριστο είναι ότι όλοι οι παίκτες παλεύουν μέσα στο γήπεδο και η ομάδα είναι τουλάχιστον ανταγωνιστική κι αυτό είναι κάτι που μας ικανοποιεί. Νομίζω ότι σε σχέση με το παιχνίδι του Σαββάτου κάναμε ένα ακόμη βήμα στην επίθεση, όπου βρήκαμε κι άλλες λύσεις, ενώ κάποια πράγματα που δεν μας άρεσαν στην άμυνα θα κοιτάξουμε να τα βελτιώσουμε. Εχουμε τώρα το παιχνίδι της Τρίτης, έχουμε λίγες μέρες για να κάνουμε τα πλάνα μας, αλλά είναι πολύ νωρίς και για τις δύο ομάδες”. 

Ικαρος: Γκίμπσον 23 (7), Σρναντ 10 (2), Λαρεντζάκης 3, Κυρίτσης 14, Βρκιτς 8, Στέβοβιτς, Γουάτ 6, Αγαδάκος 4, Φαγέ 13 (2).