Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΟΚ - Καβάλα 82-54 Σούλης Μαρκόπουλος:"υπομονή και επιμονή για να έχουμε ένα καλό σύνολο"



Τα Δεκάλεπτα: 30-16, 48-26, 66-35, 82-54
Πρώτο φιλικό παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ και πρώτη νίκη με σκορ 82-54 απέναντι στην ομάδα της Καβάλας. Οι εντυπώσεις που άφησε η νέα ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλος ήταν αν μη τι άλλο θετικές και από την διαφορά στο σκορ και από την γενικότερη παρουσία της ομάδας, που είχε έτσι κι αλλιώς αρκετές ελλείψεις.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε 30-16 στην πρώτη περίοδο και διατήρησε ουσιαστικά αυτή την διαφορά στο σκορ ως το τέλος του αγώνα, με τον Σούλη Μαρκόπουλο να δίνει χρόνο συμμετοχής
σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση, τόσο τους επαγγελματίες, όσο και τους νεαρότερους σε ηλικία και από την εφηβική ομάδα. Οι μόνοι που δεν αγωνίστηκαν ήταν ο Βαγγέλης Μαργαρίτης που έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και ο William Hatcher που είδε το ματς από τον πάγκο.


ΠΑΟΚ: McGrath 2, Χαραλαμπίδης 17 (3), Δέδας 7 (1), Τσαϊρέλης 13, Καλλές 11, Θεοδωράκος 8 (2), Χαριτόπουλος 12, Αμπαράς 1, Λιάπης 8, Κώττας, Κόνιαρης 2, Βαρυτιμιάδης 1, Νικολόπουλος, Πάππος.

Σούλης Μαρκόπουλος: "Θέλαμε αυτό το παιχνίδι για να δούμε σε τι κατάσταση είναι από φυσική κατάσταση και τι μπορούν να κάνουν οι παίκτες μας, όταν βρίσκονται μεταξύ τους. Είμαστε στο αρχικό στάδιο, μας λείπουν αρκετοί παίκτες και είναι σίγουρο ότι θέλουν υπομονή και επιμονή για να έχουμε ένα καλό σύνολο και να παρουσιάσουμε μία ομάδα όσο το δυνατόν πιο έτοιμη, όταν αρχίσει το πρωτάθλημα.

Αυτή την στιγμή πρέπει να δούμε σε τι κατάσταση είμαστε και φυσικά όταν θα έρθουν και οι άλλοι παίκτες. Λείπει ο Παπαδόπουλος, ο Hatcer μόλις σήμερα ήρθε, θέλουμε να επανέλθει από Δευτέρα ο Μαργαρίτης, ο McGrath έπαιξε, είναι σε καλή κατάσταση, αλλά μόλις τώρα ήρθε κι αυτός και θέλει τον χρόνο του, ενώ περιμένουμε και έναν ακόμη παίκτη για την περιφέρεια".

ΚΑΒΑΛΑ: Στεφανίδης 10 (1), Καραθανάσης 1, Καλαμπάκας, Μανωλόπουλος 10, Στυλιανού 1, Αράπης, Iliev 2, Πιεβάλιστα 5 (1), Kristevski 12, Βελισσαρίου 2, Fears 8, Nunnaly 3. 

Διαιτητές: Αστέριος Γκούμας, Γιώργος Πουρσανίδης, Κώστας Πουρσανίδης