Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Πως βλέπουν οι πρόεδρος αντιπρόεδρος & ο προπονητής των Ποντιων Κιλκις '89 την κλήρωση κυπέλλου χάντμπολ με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ



Αναδημοσίευση από το kilkistoday.gr
Για την κλήρωση του κυπέλλου με αντίπαλο την ομάδα μας παράγοντες & προπονητής των Ποντίων Κιλκίς '89 δήλωσαν :
Ο πρόεδρος Γ.ΦΑΧΟΥΡΙΔΗΣ : Είναι πολύ σημαντικό που την πόλη , τον δήμο και τον νομό μας τον εκπροσωπούν οι Πόντιοι Κιλκίς  στον πολύ μεγάλο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος , τον δεύτερο στην τάξη  της Ο.Χ.Ε. Η ομάδα του ΠΑΟΚ είναι
μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας , με μεγάλη ιστορία στο άθλημα και είναι τιμή για το σύλλογο μας που θα αντιμετωπίσει έναν τέτοιο αντίπαλο. Θα είναι μία γιορτή για το άθλημα και την πόλη μας γενικότερα και σίγουρα θα το χαρούν όσοι το παρακολουθήσουν. Έχουμε αρκετό καιρό μπροστά μας ώστε να προετοιμάσουμε μια μεγάλη γιορτή.
Ο αντιπρόεδρος Κ. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ : Όλοι όσοι ασχολούνται με το άθλημα γνωρίζουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι από τις δυνατότερες ομάδες στην χώρα ενώ τα τελευταία χρονιά έχει πάρει τα ινία στην Μακεδονία μας και στην Β. Ελλάδα γενικότερα.Είναι ο περσινός κυπελλούχος και σίγουρα θα υπερασπιστή τον τίτλο του.Ο  σύλλογός μας μπορεί να κερδίσει  μόνο θετικά από αυτό το παιχνίδι ενώ η φιλοξενία στην αποστολή του ΠΑΟΚ θα είναι υποδειγματική.
Ο προπονητής Γ. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: Από την στιγμή που η κλήρωση μας έφερε στην 8άδα , λογικό ήταν ότι ο αντίπαλος θα ήταν μεγάλης δυναμικότητος . Έτυχε ο ΠΑΟΚ. Ένα παιχνίδι στο οποίο οι νεαροί παίκτες ( παίδες ) μας θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν πολλές εμπειρίες  αφού θα αγωνιστούν για πρώτη φορά σε τέτοιο επίπεδο. Το καλό για εμάς είναι ότι το παιχνίδι θα γίνει Δεκέμβριο και θα έχουμε δώσει αγώνες για το πρωτάθλημα της Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ οπότε θα παραταχθούμε πιο έτοιμοι απέναντι στον μεγάλο αντίπαλό μας .