Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Γρηγόρης Πετρίδης:"θέλουμε και τη βοήθεια του κόσμου"



Η διοίκηση του ΠΑΟΚ παρά τις δεδομένες δυσκολίες που υπήρχαν, έκανε το καθήκον της, ενισχύοντας σημαντικά την ομάδα χάντμπολ, που ξεκινά κι αυτή τη σεζόν με μεγάλες φιλοδοξίες. Μόνο που για να μπορέσουν να υλοποιηθούν είναι απαραίτητη η στήριξη κι από τον κόσμο της ομάδας. Στήριξη που θεωρείται δεδομένη όσον αφορά την παρουσία του στις κερκίδες, αλλά είναι αναγκαία και στο κομμάτι των εισιτηρίων διαρκείας.
Γρηγόρης Πετρίδης: «Οι στόχοι μας δεν αλλάζουν και είναι η κατάκτηση των
εγχώριων τίτλων, αλλά φέτος έχουμε και την πρόκληση της Ευρώπης. Εχουμε μια νεανική, αλλά και δεμένη ομάδα που έγινε πιο πλήρης με τον Κόστιτς.Η ομάδα έχει χορηγούς που μας βοηθούν, αλλά θέλουμε και τη βοήθεια του κόσμου. Αντιλαμβάνομαι τις οικονομικές δυσκολίες που έχει κάθε οικογένεια. Αυτό που κάναμε εμείς ήταν να θεσπίσουμε ένα εισιτήριο τριάντα ευρώ με το οποίο ο φίλαθλος βλέπει τους αγώνες και του ανδρικού τμήματος και του γυναικείου».

Οσον αφορά τα σημεία πώλησης, πέρα από το Παλατάκι, υπάρχει ειδικό περίπτερο στη ΔΕΘ (κάτω από τον Πύργο του ΟΤΕ), αλλά κι από το κέντρο (Ιωνος Δραγούμη 50), ενώ στην ιστοσελίδα paokhandball.gr υπάρχει τραπεζικός λογαριασμός στην ενότητα των εισιτηρίων, ώστε ο κάθε φίλαθλος από το εξωτερικό να μπορέσει να προμηθευτεί το διαρκείας του.πηγή:sport103.gr