Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ:ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ



Μετά από ένα καλοκαίρι αναμονής (επενδυτών, μεταγραφών, αδειοδοτήσεων) η εκκίνηση του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ είναι απογοητευτική.

Αφού κερδίσαμε με το ζόρι τον πανθρακικό και αποκλειστήκαμε με κατεβασμένα χέρια από την αυστριακή μπυραρία ,το αποτέλεσμα στο περιστέρι επιβεβαίωσε την κάκιστη κατάσταση της ομάδας.


Η εικόνα αυτή του ΠΑΟΚ λίγο μας εκπλήσει αν αναλογιστεί κανείς ότι προηγήθηκε το ξεπούλημα πολλών σημαντικών μονάδων και σε συνδιασμό  με την μηδαμινή μεταγραφική ενίσχυση.

Οι γνωστοί συνένοχοι στην κατάντια αυτή, μέσα από τις εφημερίδες τους και τα site τους προσπάθησαν να εφησυχάσουν τον κόσμο,την μια παρουσιάζοντας το ξεπούλημα και την έλευση τυχοδιωκτών αθλητών ως εξυγίανση και την άλλη με μια υπομονή  ¨αποχάβνωσης¨ για την έλευση του επενδυτή.

Σαν σύνδεσμος του ΠΑΟΚ,η στήριξη μας στην ομάδα είναι αυτονόητη.Οφείλουμε όμως να κρούσουμε τον κώδωνα του κινδύνου εγκαίρως προτού να είναι αργά.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές (και ειδικά οι πιτσιρικάδες) πρέπει να διδαχθούν ΠΡΩΤΑ ποια φανέλα φοράνε και ο προπονητής και ο μεγαλομέτοχος ποια ομάδα εκπροσωπούνε…
πηγή:1926.gr