Οnce PAOK, always PAOK # PAOK AGAINST ALL

ΠΑΟΚ Gallery...

Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012

Με τον Γιώργο Κωστίκο ξεκινούν οι αλλαγές στο νέο τμήμα σκάουτινγκ του ΠΑΟΚΗ επιλογή του Κωστίκου έγινε με την προσδοκία να μην πηγαίνουν χαμένα τα λεφτά των μεταγραφών, όπως συμβαίνει ως επί το πλείστον τα τελευταία χρόνια. Ο Κωστίκος έχει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του στους μόλις 14 μήνες που πέρασε από τον ΠΑΟΚ την σεζόν 2004 -2005 αρχικά και για το μεγαλύτερο διάστημα ως τεχνικός διευθυντής.

Από τους παίκτες που έφερε ο ίδιος ή καθιέρωσε στην 11άδα, ο ΠΑΟΚ είχε κέρδος από
πωλήσεις αρκετών εκατ. ευρώ. Έχουμε και λέμε... Από την πώληση του Σικαμπάλα μπήκαν στα ταμεία της ομάδας 1,1 εκατ. ευρώ, του Φερναντέζ 1,1 εκατ. ευρώ, του Μέγκαχεντ 600.000 ευρώ, του Χριστοδουλόπουλου 2,5 εκατ. ευρώ και του Μελίσση 2 εκατ. ευρώ.

Επίσης, είναι «δικά του παιδιά» η μισή σημερινή Εθνική ομάδα. Το 2003 που ήταν στην Εθνική Νέων προπονητής προώθησε και καθιέρωσε τους Καρνέζη, Σηφάκη, Τοροσίδη,  Μανιάτη, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Σαμαρά, Τζιώλη, Μαλεζά και άλλους.

Επίσης, ο Κωστίκος, ή «Γιούρα» όπως τον θυμούνται οι παλιότεροι, που γεννήθηκε στις 26 Απριλίου 1958 στην Τασκένδη και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πιερικό, αποτελεί μια εμβληματική φυσιογνωμία του ασπρόμαυρου συλλόγου, ως πρωτοκλασάτος σκόρερ της μεγάλης ομάδας την δεκαετία 1976 -1986, ενώ στέφτηκε και πρωταθλητής στην Τούμπα το 1985.

Πάντα ήταν ηπίων τόνων και σύγχρονης αισθητικής και στο ποδόσφαιρο, δίνοντας από παλιά βάση στην ταχύτητα και στην τεχνική ενός παίκτη. Προσελήφθηκε με στόχο την εξεύρευση ποιοτικών παικτών που θα αλλάξουν το επίπεδο της ομάδας σε βάθος και θα την επαναφέρουν δυναμικά στο προσκήνιο.
Πηγή:contra.gr κείμενο Σάκη Γκίνα

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ρόλο στο Τμήμα Scoυting αναλαμβάνει από σήμερα ο Γιώργος Κωστίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ PAOK-26

Συνολικές προβολές PAOK-26