Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Το συγκλονιστικό γράμμα ενός Ομιλίτη στον Μπάμπη Τσολακίδη!



Αναδημοσίευση από το  gentikoule.gr
    Διαβάστε στο Gentikoule την επιστολή που έστειλε ο φίλαθλος του ΟΦΗ στον άτυχο οπαδό του ΠΑΟΚ που έχασε το πόδι του στα Τέμπη και αναρωτηθείτε για το μεγαλείο της ψυχής ενός ΟΦΙΤΖΗ!Επειδή σε τέτοια θέματα οι πρόλογοι και τα πολλά λόγια είναι (όντως) φτώχεια, διαβάστε το γράμμα που έστειλε ο φίλαθλος του ΟΦΗ Στέλιος Αλεξάκης στον Μπάμπη Τσολακίδη και τις μαντινάδες που του αφιερώνει.
Το γράμμα προς τον Μπάμπη Τσολακίδη

Φίλε Μπάμπη γεια σου, ονομάζομαι Αλεξάκης Στέλιος, και είμαι από το Ηράκλειο της Κρήτης.
Είμαι ΟΜΙΛΗΤΗΣ όπως φαντάζεσαι. Διάβασα την ιστορία σου σε κάποιο site αθλητικό και θέλησα να βοηθήσω στέλνοντας σου ένα συμβολικό ποσό.

Το θεωρώ συμβολικό, αφενός γιατί δεν πρόκειται να λύσει το πρόβλημα που διάβασα ότι έχεις, αφετέρου γιατί στόχος μου είναι να σου δείξω ότι δεν είσαι μόνος.
Αν σου γράψω ότι λυπάμαι γι′ αυτό που σου συνέβη, θα είμαι ένας ακόμη που λυπάται. Οπότε δεν θα σου πω αυτό. Θα προσπαθήσω να σου δώσω μια διαφορετική εκδοχή της περιπέτειας σου.

Ελπίζω να σε βοηθήσει ο Θεός να μην αισθανθείς την απουσία του ποδιού που έχασες, ειδικά όταν μπαίνεις στην ΤΟΥΜΠΑ. Τότε που 40.000 χιλιάδες ζευγάρια πόδια θα γονάτιζαν ευχαρίστως, για να ακουμπήσεις απάνω τους και να περπατήσεις. Όσο για τα παιδιά που χάθηκαν εκείνη την ημέρα, θέλω να ξέρεις ότι έγιναν κάτι πολύ μεγάλο. ΕΓΙΝΑΝ ΙΔΕΑ.

Ιδέα όπως η πατρίδα η θρησκεία η σημαία μας, ο ΠΑΟΚ, ο ΟΦΗ, και κάθε μεγάλη έννοια ή ομάδα. Και οι ιδέες Μπάμπη μου είναι αθάνατες. Λίγοι άνθρωποι καταφέρνουν να γίνουν ιδέα.

Η ιστορία σου θα με άγγιζε ακόμη και αν δεν ήσουν ΠΑΟΚ, γιατί πιστεύω ότι εκτός το ενενηντάλεπτο, που δύο άνθρωποι μπορούν να είναι ποδοσφαιρικά αντίπαλοι, για εικοσιδυόμιση ώρες μετά, πρέπει να είμαστε ενωμένοι και αγαπημένοι, ανεξαρτήτως οπαδικών προτιμήσεων. Δεν θα σου ευχηθώ να έχει η ομάδα σου καλή πορεία, γιατί ο ΠΑΟΚ και στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος να τερματίσει, με την αγάπη των χιλιάδων οπαδών που έχει σε όλη την Ελλάδα, πάλι πρώτος θα είναι στην καρδιά τους.

Θα σου ευχηθώ όμως να συνεχίσεις την ζωή σου, αντλώντας δύναμη, από αυτή την μαγική λέξη που μας έμεινε για όπλο, ότι πρόβλημα και αν έχουμε…… ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ.

Εύχομαι να μην πέσουν ποτέ η κακοκαιρίες της ζωής στο κεφάλι σου, γιατί έχεις πάνω σου ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ να σε σκεπάζει.

Σε αποχαιρετώ με τον Κρητικό τρόπο, εμείς τον λέμε μαντινάδες…..

Έχει ο ΠΑΟΚ ομορφιά
κι ο ΟΦΗ έχει χάρη
το πιο ωραίο θέαμα
απάνω στο χορτάρι.
κάποτε θα ανταμώσουμε
στ” ασπρόμαυρα ντυμένοι
σε ένα πέταλο μαζί
θα” μαστε αδελφωμένοι.
Χαιρετίσματα στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ένας φίλος από ΚΡΗΤΗ
της ΤΟΥΜΠΑΣ μέσα την φωτιά
την βλέπει ο ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ
στέλνει αστραπές στέλνει βροντές
φοβάται ο πλανήτης.
Σκληρή “ναι πάντα η ζωή
μα “συ να μην λυγίσεις
όπως ο ΠΑΟΚ, και εσύ
να πας να την νικήσεις.
Στέλιος