Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΟΚ-Πλατανιά 2-0 Εδώ είναι ΤΟΥΜΠΑ πλέον



Πως είδαν τα site την μάλλον εύκολη νίκη του ΠΑΟΚ -παρά τις ελλείψεις του- επί του Πλατανιά με σκορ 2-0.Σκόρερ οι Σαλπιγγίδης στο 68' ( συμπλήρωσε 300 συμμετοχές στο πρωτάθλημα) με πέναλτι και Λίνο στο 73' μετά από ασίστ του Σάλπι.Κακοχτυπημένο πέναλτι από τον Κλάους στο 44' απέκρουσε ο Κηπουρός




Στα επόμενα 2 παιχνίδια με βαζελόγαύρο θα δείξει αν η ομάδα μας μπορεί φέτος να κάνει την υπέρβαση,και όταν λέμε υπέρβαση εννούμε κατάκτηση πρωταθλήματος......
ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΩΝΗΣ: "Χρησιμοποιήσαμε έξι παιδιά που από την αρχή του καλοκαιριού δούλεψαν πάρα πολύ σκληρά και δεν τους χάρισε κανένας την ευκαιρία που πήραν. Φανταστείτε πόσο δύσκολη θα ήταν η κατάσταση μετά από τις αλλαγές που κάναμε, αν αυτά τα παιδιά δεν μας έδιναν όλα αυτά τα αισιόδοξα στοιχεία. Για τον Δημήτρη,θέλουμε να είναι αυτή η ηγετική φυσιογνωμία για την ομάδα μας, είναι γεγονός πως βρίσκει ρυθμό στα τελευταία παιχνίδια, από το προηγούμενο έκανε κάποιες κινήσεις που θύμισαν τον καλό Σαλπιγγίδη και αυτό που θέλουμε είναι να έχει συνέχεια. Για το τρίτο κομμάτι, είναι πολύ σημαντικό πως παρουσιαστήκαμε καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο, γιατί στο πρώτο ήμασταν καλοί ανά διαστήματα, παρά το χαμένο πέναλτι. Ήμασταν καλύτεροι, πιάσαμε καλό ρυθμό, δείξαμε χαρακτήρα και κερδίσαμε"
Για τον ρόμβο στο κέντρο: "Σε καμία των περιπτώσεων δεν θα αλλάζαμε την ευθεία για να παίξουμε ρόμβο αν όλα κυλούσαν ομαλά από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα. Μας δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα η έλλειψη των ακραίων μας ποδοσφαιριστών, ενώ με τον Λόρενς λειτουργούσαμε καλύτερα στη κυκλοφορία της μπάλας, κάτι που από τη στιγμή που παίζουν Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης, πρέπει να βελτιωθούν σε αυτό το κομμάτι. Η ανάγκη μας οδήγησε στο να αλλάξουμε σύστημα και συμφωνώ μαζί σας ότι η ευθεία είναι ξεκάθαρα πιο αποδοτική σε σχέση με τον ρόμβο".
Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: "Πρώτα απ όλα εύχομαι να κάνει ντεμπούτο ο γιος μου και να βάλει γκολ. Το σημαντικό για εμάς είναι πως κερδίσαμε μία εβδομάδα ηρεμίας για να δουλέψουμε σωστά. Να δούμε πως θα εξελιχθεί η πορεία των παικτών που είναι τραυματίες και να παρουσιαστούμε δυνατοί. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο φετινό μας παιχνίδι στο ΟΑΚΑ".
Για τον τραυματισμό του Γκαρσία και αν έγινε κάποιο λάθος στην προπόνηση: "Απορώ πως βγαίνουν όλα αυτά και από ποιους. Για να πούμε ακριβώς τι έγινε, κάναμε 32 λεπτά ζέσταμα, ο Γκαρσία εκτέλεσε έξι κόρνερ όταν δουλέψαμε τις στημένες φάσεις και στο πέμπτο μου παραπονέθηκε πως αισθάνεται ενοχλήσεις. Στη συνέχεια, συμμετείχε στο διπλό που παίξαμε δέκα λεπτά συνολικά και την επόμενη μέρα ήρθε και μου είπε πως αισθάνεται σφιχτό τον τετρακέφαλό του. Ποιο ακριβώς είναι το λάθος;"
Για την δύναμη της Τούμπας: "Ήταν από την αρχή στόχος να έχουμε δυνατή έδρα για να χτίσουμε τις βάσεις για μια καλή πορεία. Από εκεί και πέρα, εμείς πρέπει να εστιάζουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι, όπου κι αν αγωνιζόμαστε"

ΑΛΒΕΣ ΛΙΝΟ:"Ο Πλατανιάς είναι μια καλή ομάδα. Ξεκινήσαμε καλύτερα το ματς. Οταν χάνουμε ένα πέναλτι τα πράγματα περιπλέκονται περισσότερο, είναι πιο δύσκολη για εμάς η συνέχεια. Ξέραμε πως ο Πλατανιάς είναι καλός και μας δυσκόλεψε".
Για το ματς με τον Παναθηναικό: "Αυτή η νίκη ήταν σημαντική για το επόμενο ματς, μας δίνει περισσότερο εμπιστοσύνη. Ηταν υποχρέωσή μας να κερδίσουμε σήμερα και μετά από αυτή την νίκη κερδίσαμε την εμπιστοσύνη που χρειαζόμαστε".
Για το ότι σκόραρε: "Εχω πολύ καιρό να σκοράρω, όταν παίζεις σε μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ ήταν σημαντικότερο να κερδίζει η ομάδα. Ο προπονητής πρέπει να λέει κάποια πράγματα για να αλλάξει το παιχνίδι, όταν ερχόμαστε από τον πάγκο πρέπει να βοηθάμε. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε καλύτερη κυκλοφορία μπάλας και γι' αυτό κερδίσαμε".

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΛΚΑΣ:"Ήμουν σίγουρος ότι θα ερχόταν το γκολ. Είχαμε κυριαρχία και δημιουργούσαμε φάσεις. Νομίζω ότι νικήσαμε δίκαια". 
Για τη δική του παρουσία: "Προσπαθώ να δουλέψω για να καθιερωθώ. Το ζητούμενα για εμένα είναι να γίνομαι καλύτερος κάθε εβδομάδα"

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ: Για τις 300 συμμετοχές: "Χαίρομαι πολύ που έφτασα αυτές τις συμμετοχές. Ελπίζω να συνεχίσω χωρίς προβλήματα για την υγεία μου. Είναι κάτι ιδιαίτερο το στατιστικό, αλλά αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι η  νίκη και οι τρεις βαθμοί. Χαίρομαι γι αυτή την επιτυχία και συνεχίζουμε". 
Για τις απουσίες και τους νέους παίκτες: "Συμφωνώ με τον προπονητή μου. Όλες οι ομάδες έχουν απουσίες μεσούσης της χρονιάς, εμείς είχαμε κάποιες σε αυτή την αγωνιστική, πρέπει να δίνουμε βάση στο γεγονός ότι υπάρχουν πολλά νέα παιδιά στην ομάδα. Σίγουρα οι απαιτήσεις είναι πολλές, αλλά χρειάζεται υπομονή και από τον κόσμο και από εμάς". 
Για το άγχος πριν το πέναλτι, μετά την αστοχία του Αθανασιάδη: "Στα πέναλτι έχει άγχος αυτός που τα χτυπάει, ο τερματοφύλακας δεν έχει να χάσει τίποτα. Όλα τα πέναλτι μπαίνουν και όλα χάνονται. Θα ήταν ότι καλύτερο να είχαμε σκοράρει με το πρώτο πέναλτι, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε αθλητή. Όλοι θα χάνουμε πέναλτι. Το πιο σημαντικό είναι ότι μπήκε το δεύτερο πέναλτι και μετά πετύχαμε και ένα δεύτερο γκολ". 
Για τα ματς με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό: "Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ξεκινήσει καλά, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Εμείς έχουμε και στα δύο μάτς στόχο τη νίκη. Είτε με μεγάλο αντίπαλο, είτε με μικρό το κάθε ματς δίνει τρεις βαθμούς και εμείς πρέπει να έχουμε την καλύτερη δυνατή συγκομιδή".