Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Αερωπός Εδεσσας-ΠΑΟΚ 26-26 ...στο παρά ένα δευτερόλεπτο



πηγή: paokhandball.gr
Δεκάλεπτα: 5-5, 10-9, 16-13, 20-16, 23-22, 26-26
Η ομάδα του ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλη με 26-26 στην Έδεσσα με τον Αερωπό και πρέπει να είναι ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα δεδομένου ότι ένα λεπτό πριν το φινάλε οι γηπεδούχοι προηγούνταν με 26-24. Κατάμεστο το κλειστό της Έδεσσας, πολλοί οι φίλοι του ΠΑΟΚ από την πόλη και τις γύρω περιοχές.Στο κλειστό της Έδεσσας ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός, αντιμετώπισε προβλήματα στην άμυνά του (ιδίως στο πρώτο μέρος όπου και δέχθηκε 16 γκολ), ενώ και επιθετικά είχε δυσκολίες αφού δεν μπόρεσε να βγάλει αιφνιδιασμούς. Οκτώ λεπτά πριν το τέλος οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες με 24-24, ωστόσο ο Αερωπός βρέθηκε με προβάδισμα δύο γκολ (26-24) στο 59΄ και κρατούσε τη νίκη στα χέρια του. Έστω και αργά, οι παίκτες του Στέλιου Υετίωνα αφυπνίστηκαν, μείωσαν με τον Κόστιτς σε 26-25 και στο τελευταίο δευτερόλεπτο ο Θοδωρής Πετρίδης με υπερπροσπάθεια κατάφερε να σκοράρει και να χαρίσει το βαθμό της ισοπαλίας στον ΠΑΟΚ.Αυτή ήταν η πρώτη βαθμολογική απώλεια για τον  Δικέφαλο, που πλέον πρέπει να κερδίσει τη μεθεπόμενη Τετάρτη τον πρωταθλητή Διομήδη στη Μίκρα για να μη χάσει περισσότερο έδαφος από την κορυφή.
Στέλιος Υετίων:"Σήμερα ήμασταν μέτριοι. Στο τέλος καταφέραμε να σώσουμε κάτι με
τον ένα βαθμό που πήραμε, αλλά αυτό δεν μπορεί να αλλάξει την εικόνα μας. Έχουμε δέκα μέρες μπροστά μας για να προετοιμαστούμε για το ματς με το Διομήδη και συγκεντρωμένοι θα παίξουμε για ένα μόνο αποτέλεσμα, τη νίκη. Συνεχίζουμε με στόχο να διορθώσουμε όσο περισσότερα πράγματα μπορούμε, μετά τη σημερινή απώλεια βαθμού."

Θόδωρος Πετρίδης:«Γενικά ήταν κακό το ματς. Εμείς δεν σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων. Ήμασταν νευρικοί. Ο Αερωπός Έδεσσας δεν μας άφησε να τρέξουμε και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Η ευθύνη βαραίνει εμάς τους παίκτες. Ήταν ένα κακό απόγευμα. Όπως πήγε το παιχνίδι η ισοπαλία είναι κέρδος, ουσιαστικά αποδράσαμε από μια δύσκολη έδρα. Πρέπει τώρα να τα δώσουμε όλα κόντρα στον Διομήδη».

Σύνθεση ΠΑΟΚ (Στέλιος Υετίων) Παλάσκας 5, Γουργούμης, Πίτσιος, Κόστιτς 1, Αποστολίδης Β., Κοκκώνης 3, Ιλερής, Αποστολίδης Π., Πετρίδης 3, Ιωαννίδης 3, Τσάτσος 6, Ορφανουδάκης, Καράγγελος 3, Τσίλης, Σεβαστίδης 2, Κεσίδης

ΠΑΣ Αερωπός Έδεσσας (Χρήστος Τζουβάρας) Κότσιφας, Τζουβάρας Π. 8, Γιόσμου 3, Πετρίδης 4, Τζουβάρας Θ., Κράλλης 4, Κυριακού, Άντρεγιτς 5, Αθανασίου, Μπακιρτζής, Τσάπας, Αρβανιτίδης Α., Αρβανιτίδης Π. 2, Μούσιος 3, Ροδοβίτης, Βαφειάδης

Διαιτητές: Πατιός- Τσιάνας, δίλεπτα: 4-5, πέναλτι: 4/6-5/7


Πέναλτι: 4/6 - 5/7
Δίλεπτες αποβολές: 4-5
Κόκκινες: -
Διαιτητές: Πατιός, Τσιάνας