Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Παναθηναικός-ΠΑΟΚ Τετ.28/11 Γιάννης Μέλκας:"παίζουμε με τον Παναθηναϊκό στην καλύτερη στιγμή του και στην χειρότερη για εμάς"



Γιάννης Μέλκας: "Είναι ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι γιατί παίζουμε με τον Παναθηναϊκό στην καλύτερη στιγμή του και στην χειρότερη για εμάς. Και αυτό γιατί ο Παναθηναϊκός με την μεταγραφή του Βόγκελ και την επιστροφή του τραυματία Γουόλκερ διαθέτει ένα πλήρες ρόστερ. Αυτό φάνηκε και στην εμφάνιση που έκανε κόντρα στον Παμβοχαικό. Ο Βόγκελ είναι πολύ ψηλό παιδί στο κέντρο και ο Γουόλκερ που αντικατέστησε τον Ιωάννου βοήθησε σημαντικά. Αντίθετα εμείς προερχόμαστε από δύο άσχημα αποτελέσματα κόντρα σε Άρη και Νίκη Αιγινίου και επιπλέον έχουμε να διαχειριστούμε και τον τραυματισμό του Αρμενάκη.
Αναφορικά με το τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ για να φύγει με το διπλό από την Αθήνα ο κ. Μέλκας πρόσθεσε:Ο Παναθηναϊκός παίζει πια πλήρης. Είναι ενισχυμένος
στο κέντρο και αυτό του δίνει την δυνατότητα να παίρνει πολλούς πόντους και από εκεί. Αυτό είναι ένα στοιχείο που πρέπει να προσέξουμε. Πρέπει να χαλάσουμε την υποδοχή του αντιπάλου έτσι ώστε να μου του επιτρέψουμε να κάνει το παιχνίδι του".