Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΟΚ-Περιστέρι 83-68 Με 38π. των Χάτσερ και ΜακΓκραθ



10λεπτα: 19-19, 43-41, 64-50, 83-68
Ένα εκρηκτικό δεκάλεπτο (το τρίτο) ήταν αρκετό για να δώσει στον ΠΑΟΚ διαφορά ασφαλείας και μαζί τη νίκη απέναντι στο Περιστέρι. Οι Θεσσαλονικείς ευτύχισαν να δουν τους Χάτσερ και ΜακΓκραθ να… "βομβαρδίζουν" το αντίπαλο καλάθι καθώς οι δύο ξένοι του "Δικεφάλου του Βορρά" σκόραραν συνολικά 38 πόντους έχοντας το εντυπωσιακό ποσοστό στα σουτ τριών πόντων του 52.9% (9/17). Από πλευράς Περιστερίου, ο Θορν έμεινε σε "ρηχά νερά" πετυχαίνοντας 11 πόντους, οι οποίοι, όμως, δεν ήταν αρκετοί για να δώσει ακόμα μία νίκη στην ομάδα του.basketblog.gr basketplus.gr
ΣΟΥΛΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την προσπάθεια,
απέναντι σε μια ομάδα πολύ οργανωμένη, μαχητική. Τα κατάφεραν στο πρώτο ημίχρονο στην άμυνα, εμείς ήμασταν πολύ σφιγμένοι. Δεν παίξαμε σωστά στην άμυνα οι αντίπαλοι μας πήραν 9 επιθετικά ριμπάουντ και ανανεώσαν τις επιθέσεις τους. Είχαν 50% στα τρίποντα. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πιο δυνατά από το 24 λεπτό και μετά τρέξαμε στο γήπεδο πετύχαμε καλάθια στον αιφνιδιασμό και βρήκαμε λύσεις έξω από την γραμμή των 6,25. Αυτό μας βοήθησε πάρα πολύ να τελειώσουμε πιο εύκολα το παιχνίδι μας. Σε κάθε παιχνίδι τα παιδιά αλλάζουν αποκτούν προσωπικότητα στο γήπεδο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με την παρουσία του μας βοήθησε να φτάσουμε σε μια επιτυχία.
Για την κατάσταση του Κώστα Χαραλαμπίδη είπε: «Πάει πολύ καλά. Από την Δευτέρα θα κάνει ενδυνάμωση και Τρίτη-Τετάρτη περιμένουμε να δοκιμάσει να προπονηθεί. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν καλύτερη η επίθεση μας, αλλά καταφέραμε να ελέγξουμε τα ριμπαουντ και παίξαμε καλύτερα αμυντικά».

Ουίλιαμ Χάτσερ:«Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς μετά την ήττα που κάναμε στην Δράμα. Θέλαμε να το κερδίσουμε και αυτό το έπρεπε μας έκανε να εμφανιστούμε σφιγμένοι. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως πιέσαμε, μας έδωσε χώρους ο Λάζαρος (Παπαδόπουλος), τρέξαμε στο γήπεδο και βρήκαμε ρυθμό. Το Περιστέρι έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να κάνουμε κάθε φορά ένα βήμα μπροστά. Τώρα συγκεντρωνόμαστε για το επόμενο παιχνίδι που έχουμε εκτός έδρας με την Καβάλα.»

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Χάτσερ 19 (4), Κασελάκης 5 (1), ΜακΓκραθ 19 (5), Θεοδωράκος 2, Τσαϊρέλης 9, Δέδας 6 (2), Μαργαρίτης 8, Παπαδόπουλος 4, Νικολόπουλος, Καλλές 5, Αμπαράς, Χαριτόπουλος 6.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Κουστένης): Παπαντωνίου 11 (1), Κομποδιέτας 3, Θορν 11 (2), Κανονίδης 7 (1), Τζόουνς 2, Μάντζαρης 7 (1), Ουίλιαμς 7, Χάινς 4, Πέτρουλας 3, Μελισσαράτος, Ψαρόπουλος 9 (3), Λάκκας 4.