Οnce PAOK, always PAOK # PAOK AGAINST ALL

ΠΑΟΚ Gallery...

Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012

Ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στη ΝάουσαΑπό την πόλη της Νάουσας και το κλειστό γυμναστήριο της πόλης, θα ξεκινήσει την Τρίτη μία νέα προσπάθεια της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, με προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια της ομάδας μπάσκετ σε πόλεις της περιφέρειας. Η αρχή θα γίνει αυτή την Τρίτη 13 Νοεμβρίου, με την παρουσία της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ στην πόλη της Νάουσας, την
προπόνηση στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης και την διεξαγωγή φιλικού αγώνα με τον τοπικό Ζαφειράκη Νάουσας. Η παρουσία του ΠΑΟΚ στη Νάουσα και όλες οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στη διάρκεια της αυριανής ημέρας, είναι σε συνεργασία με την εταιρία Voulis Chemicals, χορηγό της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2012-13.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του ΠΑΟΚ στη Νάουσα, οι φίλαθλοι της πόλης και οι πολυπληθείς φίλοι του ΠΑΟΚ, θα έχουν την ευκαιρία να βγουν φωτογραφίες με τους παίκτες της ομάδας και να συνομιλήσουν μαζί τους. Παράλληλα, η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους τους φιλάθλους του Π.Α.Ο.Κ. και αναλογιζόμενη τις δυσκολίες που όλοι αντιμετωπίζουν αυτή την εποχή, ενημερώνει τους φιλάθλους της Νάουσας ότι όσοι θέλουν μπορούν να προμηθευτούν Εισιτήρια Διαρκείας της φετινής αγωνιστικής περιόδου (κανονική περίοδος και play-offs) στην προνομιακή τιμή των εξήντα (60) ευρώ κατά την διάρκεια της επίσκεψης της.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ PAOK-26

Συνολικές προβολές PAOK-26