Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Γιώργος Δώνης:"Πρέπει να βρίσκουμε τρόπο απέναντι σε ομάδες που θέλουν να καταστρέψουν"



Γιώργος Δώνης: «Πρέπει να δουλεύουμε στις προπονήσεις όταν παίζουμε με τέτοιες ομάδες, να βελτιωθούμε στις επιλογές μας ώστε να πετυχαίνουμε γκολ. Στο 4-3-3 παίζουμε με Φωτάκη κα Lazar. Ο πρώτος ήταν τιμωρημένος, ο δεύτερος βγήκε στο ημίχρονο. Ετσι παίξαμε με Σταφυλίδη και Lawrence, ενώ είχαμε και την τιμωρία του Vivian. Είχα στο μυαλό στο
ημίχρονο να περάσω τον Κατσουράνη μπροστά και να βάλω τον Ιντζίδη αλλά ήταν τόσο καλή η παρουσία του Κώστα, που τον κράτησα πίσω. Η είσοδος του Πέλκα μας βοήθησε. Δεν μπορώ να πω πως δεν είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά, αλλά δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Πρέπει να βρίσκουμε τρόπο απέναντι σε ομάδες που θέλουν να καταστρέψουν.Σήμερα έπαιζε ο δεύτερος με τον τρίτο της βαθμολογίας. Απλώς μόνο εμείς παίζαμε ποδόσφαιρο, ο Ατρόμητος ήθελε να καταστρέψει. Μου θύμιζε το ματς με την ΑΕΚ. Και σε αυτό το κομμάτι δυσκολευτήκαμε. Μας έλειπε τόσο το απρόβλεπτο στοιχείο ώστε να δημιουργήσουμε τον παίκτη παραπάνω και κάποιες καλύτερες επιλογές που αυτές έγιναν όταν μπήκε ο Πέλκας. Δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες με μεγαλύτερη αυτή του Σταφυλίδη.
Για την πορεία του Pablo Garcia είπε: «Ο Pablo μπαίνει από εβδομάδα. Περιμένω να τον δω σε συνεχόμενες προπονήσεις γιατί όταν γύρισε από τις διακοπές έκανε 2 μέρες προπονήσεις και μετά ατομικό. Θέλουμε την ποιότητα του μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, να είναι ενεργός στην ομάδα και να μας δώσει λύσεις».
Για την πιθανότητα ενίσχυσης της ομάδας στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο τόνισε:«Χρειαζόμαστε έναν μεσοεπιθετικό, θα ήμουν ευχαριστημένος αν παίρναμε δύο. Εχει γίνει προσπάθεια από όλους μας, υπάρχουν κάποιες επιλογές. Κάποιες κοστίζουν, κάποιες όχι τόσο ακριβά. Θέλουμε η ομάδα να αποκτά παίκτες για να έχουμε κάτι το διαφορετικό, όπως με τον Κατσουράνη που δίνει κάτι το διαφορετικό στα πρώτα του παιχνίδια».