Οnce PAOK, always PAOK
Εδω και τοσες χιλιαδες χρονια Μες την Αθηνα στελναμε βαγονια Με ΠΑΟΚτσηδες, τρελοκομεια Και Αθηναιους στα νοσοκομεια Μεγαλε ΠΑΟΚ η δυναμη σου ειμαστε 'μεις οι χιλιαδες οπαδοι σου Κι η Τουμπα παλι θα 'ναι καζανι Γαμω το συνταγμα και το πασαλιμανι...

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016

Δοκιμάζει παίκτες ο ΠΑΟΚ στην Μεσσηνία...Ο Κώστας Λαγωνίδης και ο Κώστας Μαλιούφας βρίσκονται από το απόγευμα της Τρίτης (24/5) στην Καλαμάτα, όπου λειτουργεί το πρώτο προπονητικό καμπ.

Περίπου 80 παιδιά αναμένεται να δοκιμαστούν το διήμερο, με τον ΠΑΟΚ να έχει την πρώτη επιλογή σε περίπτωση που θέλει να αποκτήσει κάποιο ταλέντο.Το προπονητικό καμπ λειτουργεί στο γήπεδο του Μεσσηνιακού για τον λόγο αυτό οι δύο εκπρόσωποι του Δικεφάλου ευχαρίστησαν τον πρόεδρο της ομάδας κ. Στασινόπουλο και την διοίκηση του.

«Από τη στιγμή που λέγεται πως είμαστε από τις καλύτερες ακαδημίες, δεν γίνεται η Μεσσηνία να είναι απούσα από τον κύκλο μας! Θέλουμε να έρθουμε πιο κοντά με το ποδόσφαιρο της Μεσσηνίας, να γνωρίσουμε κι άλλα παιδιά εκτός των Μικτών ομάδων, όπου πολλές φορές δεν πηγαίνουν όλα τα καλά παιδιά. Θέλουμε να δώσουμε ένα παραπάνω κίνητρο στα παιδιά της περιοχής και να το κάνουμε πιο σοβαρά», υποστήριξε ο Κώστας Λαγωνίδης.

Μια εθιμοτυπική συνάντηση με τον δήμαρχο κ. Π. Νίκα θα έχουν οι σκάουτερς του ΠΑΟΚ μετά το πέρας της διήμερης αξιολόγησης νεαρών ποδοσφαιριστών που θα κάνουν την Τρίτη και Τετάρτη (24-25/5/2016) στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.

Η συνάντηση αυτή θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο την Πέμπτη στις 10 το πρωί και παρόντες εκτός από τον Δήμαρχο Π.Νίκα, θα είναι ο Κώστας Λαγωνίδης, ο Κώστας Μαλιούφας καθώς και οι Αντώνης Μαυρέας με τον αντιδήμαρχο Παναγιώτη Γιαννόπουλο.

Μία ώρα αργότερα στις 11 δηλαδή, θα υπάρχει συνάντηση με την Περιφερειάρχη Μεσσηνία κ. Αλειφέρη. ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Επιτρέπεται να πέσεις επιβάλλεται να σηκωθείς.. μην πέφτετε.. και αν πέσετε να σηκωθείτε..σίγουρα έχετε την δύναμη.. μην αφήσετε κανέναν να πιστεύει πως σας νίκησε...