Διασκευές τραγουδιών που ενδεχομένως είναι καλύτερες από τις πρώτες εκτελέσεις..

Οι διασκευές αποτελούν ένα μεγάλο κεφάλαιο στη μουσική. Από την αρχή της δεκαετίας του ’70 άρχισαν να εμφανίζονται τόσο στους δίσκους όσο και στις..

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο.. ήχος και χορός..

Πώς να ξέρεις τι είναι αγάπη, αν δεν ήσουν ποτέ οπαδός μιας ομάδας; Πώς να ξέρεις τι είναι πόνος, αν ποτέ δεν σου έσπασε ένας αμυντικός την κνήμη..

Μπάνε Πρέλεβιτς...

"Για το τώρα, το πριν και το πάντα". Ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στον Μπάνε Πρέλεβιτς από την ιστοσελίδα athletestories.gr ..

Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για την μπαταρία του αυτοκινήτου μας..

Η μπαταρία δεν είναι υπεύθυνη μόνο για να «γυρίσει» η μίζα και για να ανεβοκατεβάζεις τα παράθυρα. Είναι η πηγή ενέργειας του..

ΠΑΟΚ Gallery.....

Μια εικόνα - Μια ιστορία # Μια Πόλη - Μια Ομάδα (Ανανέωση κατά τακτικά χρονικά διαστήματα)

"Η δήλωση της ημέρας"


Κάρολ Σβιντέρσκι    (21/1):

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ. Τις τελευταίες 3-4 ημέρες ο ΠΑΟΚ προσπάθησε αρκετά για να με φέρει στην ομάδα. Θεωρώ ότι είναι μια πολύ καλή επιλογή για μένα και γι’ αυτό αποφάσισα να έρθω εδώ. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή και να κάνουμε όλοι μαζί χαρούμενο τον κόσμο. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος, με πολύ κόσμο. Έχω ένα φίλο που μου μίλησε για τον ΠΑΟΚ και μου εξήγησε ότι είναι μια ομάδα τρεις φορές καλύτερη από τη Λέγκια Βαρσοβίας. Ελπίζω ότι έκανα μια καλή επιλογή για το μέλλον μου. Ο πιο σημαντικός στόχος και εκεί που πρέπει να επικεντρώσουμε την προσπάθεια μας είναι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, που μας δώσει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ» (Κλικ)

Δοκιμάζει παίκτες ο ΠΑΟΚ στην Μεσσηνία...Ο Κώστας Λαγωνίδης και ο Κώστας Μαλιούφας βρίσκονται από το απόγευμα της Τρίτης (24/5) στην Καλαμάτα, όπου λειτουργεί το πρώτο προπονητικό καμπ.

Περίπου 80 παιδιά αναμένεται να δοκιμαστούν το διήμερο, με τον ΠΑΟΚ να έχει την πρώτη επιλογή σε περίπτωση που θέλει να αποκτήσει κάποιο ταλέντο.Το προπονητικό καμπ λειτουργεί στο γήπεδο του Μεσσηνιακού για τον λόγο αυτό οι δύο εκπρόσωποι του Δικεφάλου ευχαρίστησαν τον πρόεδρο της ομάδας κ. Στασινόπουλο και την διοίκηση του.

«Από τη στιγμή που λέγεται πως είμαστε από τις καλύτερες ακαδημίες, δεν γίνεται η Μεσσηνία να είναι απούσα από τον κύκλο μας! Θέλουμε να έρθουμε πιο κοντά με το ποδόσφαιρο της Μεσσηνίας, να γνωρίσουμε κι άλλα παιδιά εκτός των Μικτών ομάδων, όπου πολλές φορές δεν πηγαίνουν όλα τα καλά παιδιά. Θέλουμε να δώσουμε ένα παραπάνω κίνητρο στα παιδιά της περιοχής και να το κάνουμε πιο σοβαρά», υποστήριξε ο Κώστας Λαγωνίδης.

Μια εθιμοτυπική συνάντηση με τον δήμαρχο κ. Π. Νίκα θα έχουν οι σκάουτερς του ΠΑΟΚ μετά το πέρας της διήμερης αξιολόγησης νεαρών ποδοσφαιριστών που θα κάνουν την Τρίτη και Τετάρτη (24-25/5/2016) στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.

Η συνάντηση αυτή θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο την Πέμπτη στις 10 το πρωί και παρόντες εκτός από τον Δήμαρχο Π.Νίκα, θα είναι ο Κώστας Λαγωνίδης, ο Κώστας Μαλιούφας καθώς και οι Αντώνης Μαυρέας με τον αντιδήμαρχο Παναγιώτη Γιαννόπουλο.

Μία ώρα αργότερα στις 11 δηλαδή, θα υπάρχει συνάντηση με την Περιφερειάρχη Μεσσηνία κ. Αλειφέρη. ΠΗΓΗ

Αναζήτηση στο PAOK-26