Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Πως είδαν τα site την μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επι της Σλόβαν Λίμπερετς με σκορ 2-1 - Βαθμολογία - Επόμενη αγωνιστική



paok24    olapaok     metrosport     inpaok

  arenafm    gazzetta      contra     sport24

  novasports     sportdog    sport-fm     filathlos

    sentragoal    sdna     


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 2η Αγωνιστική
 
1. Φιορεντίνα 4 (5-1)

2. ΠΑΟΚ 4 (2-1) 

3. Σλόβαν Λίμπερετς 1 (2-3)

4. Καραμπάχ 1 (2-6)

Η επόμενη (3η) αγωνιστική (20/10)

Καραμπάχ-ΠΑΟΚ

Σλόβαν Λίμπερετς-Φιορεντίνα

ΒΛΑΝΤΑΝ ΙΒΙΤΣ: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο δευτερόλεπτο, όταν ξεκινά το πρώτο ή το δεύτερο ημίχρονο ίσως το μυαλό δεν είναι τόσο ζεστό. Δεν είχαμε σωστές αμυντικές θέσεις και δεχθήκαμε αυτό το γκολ. Πρέπει να προσέχουμε για να μην συμβεί ξανά στο μέλλον».

Είναι σημαντική νίκη αυτή για τη συνέχεια;
«Σίγουρα είναι μια πολύ σημαντική νίκη. Για αυτό ήρθαμε εδώ! Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα για τη συνέχεια, αυτές οι νίκες δίνουν ώθηση στην ομάδα. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτό το τρίποντο που πήραμε και ας μην είμαστε τόσο καλοί».

Ήταν μία κακή εμφάνιση του ΠΑΟΚ παρά τη νίκη. Που οφείλεται αυτό;
«Δεν διαφωνώ, πιστεύω ότι υπήρχε κούραση. Υπάρχουν παίκτες που παίζουν πολλά συνεχόμενα παιχνίδια. Οι αντίπαλοι ήταν πολύ φρέσκοι και μου κάνει εντύπωση αυτό γιατί ήταν άρρωστοι και όταν κάποιος είναι άρρωστος πέφτει η απόδοση του. Ήταν πιο φρέσκοι και ίσως αυτό οφείλεται στο ότι δεν είχαν αγώνα το σαββατοκύριακο .
Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, κάποιος φορές παίζεις καλά κάνεις ευκαιρίες και δεν κερδίζεις, άλλες φορές κάνεις μια ευκαιρία παίρνεις ένα πέναλτι και νικάς. Όλοι θέλουμε να παίζουμε καλά και όμορφα, η σημερινή νίκη είναι σημαντική».

Θα βοηθήσουν αυτά τα γκολ των Αθανασιάδη;
«Σίγουρα θα τον βοηθήσουν, κάθε επιθετικός και κάθε παίκτης όταν βάζει γκολ παίρνει αυτοπεποίθηση. Ο Κλάους δουλεύει παίζει καλά και ας μην σκόραρε στα προηγούμενα ματς. Σήμερα σκόραρε και με τα δύο του γκολ μας έδωσε τη νίκη».

Φαίνεται πως ο ΠΑΟΚ και η Φιορεντίνα έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Πιστεύετε ότι έχε αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο στο θέμα πρόκριση;
«Κοιτάξτε μπορεί μετά από τα επόμενα δύο ματς να ξεκαθαρίσει, μπορεί και όχι. Εμείς κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα στην επόμενη αγωνιστική με μια πολύ καλή ομάδα που μπορεί να δέχθηκε 5 γκολ, αλλά τα δέχθηκε από μια ομάδα που κοστίζει 100 και κάτι εκατομμύρια. Μην ξεχνάτε πως κάθε παίκτης της Φιορεντίνα αξίζει 30-40 εκατομμύρια».