Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Η συνέντευξη τύπου της Διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ - Απόλυτα ειλικρινής και καυστικός με τα κακώς κείμενα ο Ζαγοράκης εδωσε νέο όραμα στον ΠΑΟΚΤΣΗ και κέρδισε όλους τους υγειώς σκεπτόμενους ΠΑΟΚτσήδες...ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΚΥΛΕ...



ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ
Θα είμαι εδώ όσο αντέξει η ψυχή μου
ΠΡΟΛΟΓΟΣ:
Ξέρετε όλοι ότι δεν μιλάω συχνά. Δεν είμαι εδώ για να κάνω συνεντεύξεις Τύπου. Το νόημα είναι να απαντάω σε ό,τι κι αν με ρωτήσετε. Έχουμε χρόνο για να με ρωτήσετε τα πάντα. Εσείς καθημερινά κάνετε ρεπορτάζ. Έχετε ενημέρωση από το γραφείο Τύπου. Το βασικότερο είναι να απαντάω σε όλα τα ερωτήματά σας. Όπως
ξεκινήσαμε με ειλικρίνεια και διαφάνεια, έτσι θα συνεχίσουμε.Είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε τα δεδομένα της ΟΥΕΦΑ. Βλέπετε ότι οι καμπάνες χτυπάνε δεξιά και αριστερά και δεν θέλουμε να χτυπήσουν στο σπίτι μας. Το θέμα της αδειοδότησης είναι σοβαρό, αλλά δεν πρέπει να ανησυχείτε. Τα τελευταία δύο χρόνια ο ΠΑΟΚ έχει τον πιο πλήρη φάκελο.Με το που θα ξεκινήσει η προετοιμασία ο κ. Κωνσταντινίδης θα δώσει μία συνέντευξη Τύπου για όλα τα μεταγραφικά της ομάδας. Σε κάθε φημολογία θα πρέπει να βγαίνουμε να απαντάμε; Υπάρχει για αυτό το γραφείο Τύπου της ομάδας.Όσο περνά ο χρόνος ξέρω καλά ότι υπάρχει φθορά. Πόσο μάλλον για έναν πρόεδρο μιας μεγάλης ομάδας. Πρέπει να θυμηθούμε κάποια πράγματα που έχουν γίνει στην ομάδα. Πριν από τέσσερα χρόνια και όλοι ξέρετε πως. Στόχος μας ήταν να μειώσουμε τα προβλήματα και να φτιάξουμε μία ομάδα ελκυστική που θα πρωταγωνιστεί. Ο πρώτος χρόνος ξέραμε ότι δεν θα είναι ο καλύτερος. Στον δεύτερο χρόνο σας είπα ότι θα κάνουμε μία ομάδα μέταλλο, η οποία θα πρωταγωνιστεί και θα μπορέσει να είναι ανταγωνιστική σε όλα τα επίπεδα. Θεωρώ ότι όλα αυτά έχουν γίνει. Υπάρχουν και θέματα που δεν κάναμε τίποτα και άλλα που τα αφήσαμε στη μέση. Θεωρώ λοιπόν ότι αυτά που είπαμε πριν τρία χρόνια, υλοποιήθηκαν. Όλα θα γίνουν όπως πρέπει να γίνουν. Τα είπαμε και τον Σεπτέμβριο. Έγιναν λάθη. Φέτος ξεκινήσαμε από το Α, δηλαδή κλείσαμε προπονητή. Πέρσι το κάναμε αυτό τελευταία στιγμή. Φέτος θα έχουμε πλάνο. Αν θα πετύχει, εδώ θα είμαστε για να το κρίνουμε.
ΓΗΠΕΔΟ:
Ο ερασιτέχνης έχει τα πάντα. Γνωρίζετε ότι με τον κ. Κατσαρή έχουμε συχνή επαφή και γνωρίζει τα πάντα για το τι γίνεται στην ΠΑΕ. Στο πρώτο άκουσμα για έλεγχο νευρίασα, αλλά μετά είπα ότι θα μας κάνουνε μάγκες γιατί δεν βρήκανε τίποτα. Ο ΑΣ επειδή είναι η "μαμά" του συλλόγου πρέπει να κοιτάει και άλλα πράγματα. Λέμε για το γήπεδο εδώ και τρία χρόνια. Είχαμε πει για μία επιτροπή γηπέδου πριν από τρία χρόνια, ακόμη δεν έχουμε δει κάτι. Ο ΑΣ πρέπει να πάρει πρωτοβουλίες και έτσι όπως πηγαίνει η οικονομική κατάσταση πρέπει να γίνει. Λέμε να μπει μπροστά η ΠΑΕ, εδώ ότι και να κάνουμε μας αμφισβητούνε. Σήμερα ήρθε για δεύτερη φορά ο ορκωτός λογιστής. Για ποιο λόγο να μπούμε μπροστά για το γήπεδο, για να μας αμφισβητήσουν και πάλι; Έχουνε γίνει αρκετές φορές συζητήσεις και πρέπει να ξεκινήσει, αλλά πρώτα από τον ερασιτέχνη.
ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ:
Πριν τρία χρόνια όταν κλείσαμε συμφωνία για τη Μεσήμβρια μιλήσαμε με τον κ. κατσαρή και είπαμε ότι αυτό το έργο πρέπει να το πάρει ο Ερασιτέχνης. Ακόμη είμαστε σε διαδικασία και περιμένουμε. Κάναμε την πρόταση και ακόμη περιμένουμε. Μετά από τρία χρόνια έρχεστε και μου λέτε για διαγωνισμό. Να πάει το κέντρο στη μαμά του συλλόγου για να προστατευθεί.
ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ 7 & 8:
Έπρεπε να παίξουμε στην Τούμπα το ευρωπαϊκό ματς. Υπήρχαν δυο εταιρείες που ενδιαφέρθηκαν." Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Φαρλαλής για το συγκεκριμένο θέμα: "Εμείς είχαμε κάνει προεργασία για τη στατική μελέτη. Είχαμε προσφορά από την ΕΡΓΟ 3 στα 600.000 ευρώ. Θα έπρεπε σε 25 μέρες να τελειώσει. Το έργο στοίχισε 800.000 ευρώ γιατί βάλαμε και στις θύρες 7 και 8 ανακατασκευή στους χώρους υγιεινής με βάση αυτά που ορίζει η ΟΥΕΦΑ. Όλα αυτά μας στοίχισαν 800.000 ευρώ. Αν πηγαίναμε σε διαγωνισμό, ούτε τον Οκτώβριο θα παίζαμε στην Τούμπα. Έγινε τεράστια προσπάθεια. Πήραμε τη μικρότερη προσφορά, κατασκευάσαμε τα πάντα και όλα αυτά μέσα σε 25 μέρες.
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ:
Φέτος η ομάδα ξεκίνησε από το Α. Σκοπός μας και στόχος είναι να δημιουργήσουμε μία ομάδα ώστε να παραμείνει στα ίδια επίπεδα με τη διαφορά ότι πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στις επιλογές μας και να έχει συνέχεια αν μπορούμε καλύτεροι. Είπαμε ότι θα προωθήσουμε νέους παίκτες. Το είχαμε αναφέρει ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά στις ακαδημίες. Έφτασε η ώρα να δούμε δικά μας παιδιά από τις ακαδημίες γιατί το αξίζουν και όχι γιατί πρέπει να γίνει αυτό. Μη νομίζει ο κόσμος ότι θα έρθει να δει μία ομάδα με 7-8 μικρούς παίκτες. Δε χρειάζεται να μας πιάνει πανικός. Είπαμε ότι κλείνει ο κύκλος όχι ότι έκλεισε. Αυτό το ξέρουν και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές. Είπαμε θα κάνουμε σωστές επιλογές, σωστό πλάνο και θα μειώσουμε σίγουρα το μπάτζετ. Είμαστε αναγκασμένοι να το μειώσουμε και πρέπει να χαιρόμαστε και όχι να μας πιάνει πανικός. 
ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ:
Όλα πωλούνται και όλα αγοράζονται. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει πέντε δέκα άτομα που θα βάλουν εκατομμύρια. Καλώς ή κακώς έτσι πρέπει να λειτουργεί μια εταιρεία. Πολλά από αυτά που έχουμε κάνει έχουν γίνει από πωλήσεις παικτών. Μακάρι να έρθει κάποιος και να βάζει λεφτά.
ΔΙΑΙΤHΣΙΑ:
Δε νομίζω ότι μας αδίκησε κάπου φέτος η διαιτησία. Για τα κέντρα αποφάσεων, νομίζω ότι υπήρχαν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Θα προσπαθήσουμε όσο το δυνατόν να εξαλειφθούν αυτά τα προβλήματα. Τα 650.000 πρόστιμα είναι πάρα πολλά.
ΒΙΕΡΙΝΙΑ:
Με 12 και με 13.000.000€ το συζητάμε...
ΜΠΟΛΟΝΙ:
Δεν είναι τωρινό ότι μας απασχόλησε η περίπτωση του Μπόλονι. Από εκεί και πέρα, αν κοιτάξει κάποιος το βιογραφικό ενός προπονητή θα καταλάβει πολλά πράγματα. Η επιλογή ενός προπονητή θέλει δουλειά και χημεία. Πρέπει να δέσει. Αυτός ο προπονητής έχει προσόντα για να δέσει στον ΠΑΟΚ.
METAΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ:
Εγιναν λάθη. Από εκεί και πέρα, δημιουργήσαμε μία ομάδα. Το ότι το μπάτζετ έχει ανέβει πολύ και είσαι ένατος και δεν παίζεις στην Ευρώπη, πρέπει να πληρώσεις. Πρέπει να τον πείσεις για να έρθει. Με τα λόγια δε χορταίνει κανείς. Για αυτό και είπα ότι θα γίνει ξεκαθάρισμα, αλλά θα γίνουν οι πιο σωστές επιλογές. Ακόμα και εγώ αναρωτιέμαι αν είναι πετυχημένη η χρονιά ή αποτυχημένη. Μπορώ να τη διαχωρίσω σε πρωτάθλημα, κύπελλο και ευρωπαϊκή πορεία. Χρειάζεσαι ποδοσφαιριστές. Μας ήρθαν προτάσεις για παίκτες. Τι έπρεπε να κάνουμε;
ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ-ΧΑΒΟΣ:
Μετά την απομάκρυνση του κ. Μπερέτα, θέλαμε έναν προπονητή να ξέρει την ελληνική πραγματικότητα και την ομάδα. Επιλέξαμε τον κ. Δερμιτζάκη και με Αγιαξ και Φενέρμπαχτσε δεν τα πήγαμε άσχημα. Οταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα δεν πήγαμε καλά. Πήραμε απο κοινού την απόφαση να αλλάξει. Και εκεί πρέπει να δούμε τι πρέπει να κάνουμε. Εγιναν όλα τόσο γρήγορα και από ομολογίες ποδοσφαιριστών μας που έλεγαν ότι με τον κ. Χάβο είμαστε πολύ καλά, αποφασίστηκε να συνεχίσουμε με τον κ. Χάβο. Για το αν ήταν λάθος ή όχι κρίνεται από την πορεία της ομάδας.
ΑΡΑΒΕΣ:
Καλώς να έρθει όποιος θέλει και να βάλει χρήματα στον ΠΑΟΚ. Ψάχνουμε να βρούμε ανθρώπους να επενδύσουν στην ομάδα. Αυτό είναι δεδομένο. Για το θέμα των Αράβων, εμείς βγάλαμε μία ανακοίνωση και είπαμε ότι είναι υπαρκτό το ενδιαφέρον. Οποιαδήποτε άλλη παραφιλολογία κάνει κακό στην ομάδα. Εσείς δε βγάζατε κάποιους δικηγόρυς; Γιατί δεν του βγάζετε και τώρα να μιλήσουν. Εμείς βγήκαμε από αυτήν τη διαδικασία. Κρατήσαμε ανοικτή την αύξηση. Είχαν ονοματεπώνυμο και υπέγραφαν κιόλας την ανακοίνωση.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΗΖΗ ΒΡΥΖΑ:
Το έχετε κάνει κινηματογραφική ταινία. Έλεος. Το τραβάτα πολύ. Η πρόταση στον Ζήση επίσημη ή ανεπίσημη έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό. Ναι. Πήγα στην Αθήνα και τον βρήκα για αυτόν τον λόγο. Δεν έχουμε κανέναν πρόβλημα. Και κάποιες μικροπαρεξηγήσεις να υπήρχαν, δεν νομίζω ότι υπάρχουν πια αυτά. Φτάνει πια με αυτά που ακούγονται. Ο Ζαγοράκης το ένα, ο Βρύζας το άλλο. Αυτό είναι το σοβαρό θέμα του ΠΑΟΚ; Το έχετε απλώσει πάρα πολύ. Έχω επικοινωνία με τον Ζήση. Και χθες μίλαγα μαζί του.
Ρομπέρ:
Επιλέξαμε έναν παίκτη εμείς χωρίς να δούμε κάποια πράγματα σε αυτόν; Μην προεξοφλούμε κάποια πράγματα από τώρα. Είναι δικό σας κριτήριο αυτό. Πιστεύουμε ότι η αξία του κάθε παίκτη που αποφασίζουμε να πάρουμε  είναι αυτή  
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΘΥΝΤΗΣ:
Έχουμε έναν οικονομικό σύμβουλο, που έχει μεγάλη εμπειρία, τον γνωρίζω εγώ προσωπικά, είναι αφιλοκερδώς εδώ, βάζει τα πράγματα σε μια τάξη. Ευθύνη έχω εγώ...
ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ:
Ναι θα γίνουν έργα. Είναι ένα θέμα που με αρρωσταίνει. Πάντα τον Ιούνιο έχουμε το καλύτερο χόρτο και έχουμε μετά μήκυτες. Δε γίνονται αυτά. Σε συνεργασία με τη Σούπερ Λιγκ, από Δευτέρα θα ξεκινήσουν οι εργασίες για νέο χλοοτάπητα
######################################################################
Η συνέντευξη τύπου ξεκίνησε με τον Γιώργο Φαρλαλή, να αναλύει τα οικονομικά δεδομένα της σεζόν που πέρασε. Στους δημοσιογράφους που βρίσκονται στην αίθουσα έχει μοιραστεί αναλυτική κατάσταση εσόδων και εξόδων.
ΑΝΟΙΓΜΑ:
Το άνοιγμα των 2 εκατομμυρίων ευρώ που υπάρχει οφείλεται κυρίως στα πριμ της ομάδας, τους φόρους των συμβολαίων στα πρόστιμα και απώλειες εσόδων από τα εισιτήρια,σαν ποσά όχι σαν μέγεθος.Ανοιγμα το οποίο θα καλυφθεί με με μείωση του μπάτζετ αλλά και των λειτουργικών εξόδων της ΠΑΕ.
ΜΠΟΥΤΙΚ:
Εμείς θα κάνουμε δική μας μπουτίκ με δικά μας προϊόντα. Η νέα μπουτίκ θα στεγάζεται στην Τούμπα. Η μπουτίκ λειτούργησε καλά και είμαι απόλυτος σε αυτό. Σε ότι αφορά τη συμφωνία με την Puma, για τη λειτουργία της δικής της μπουτίκ, εμείς δεν θα έχουμε λειτουργικά έξοδα αλλά ποσοστό από τις πωλήσεις. Η συγκεκριμένη συμφωνία τελειώνει το καλοκαίρι.
ΜΠΑΤΖΕΤ
Αυτό θα το αποφασίσουμε όταν κλείσει η χρήση αυτής της χρονιάς στο τέλος του μήνα. Σύντομα όλα τα συμβόλαια θα φορολογούνται στο 45%. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.
ΟΥΕΦΑ 
Η ΟΥΕΦΑ λέει ότι είσαι εταιρία και πρέπει να βαδίσεις όπως όλες οι εταιρίες στον κόσμο. Δε θα ρισκάρουμε καθόλου. Θα βαδίσουμε όπως πρέπει. Η βάση είναι να έχεις προϋπολογισμό ανάλογο των εσόδων και κάθε χρόνο να βελτιώνεσαι. Εμείς θα βαδίσουμε όπως όλα αυτά τα χρόνια. Δε θέλω να ανησυχείτε. Είμαστε όλοι εδώ για το καλό της ομάδα
ΣΗΜEΙΩΣΗ:Επιλογή  απο το paok24 paokmania και olapaok