Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

PAOK Sports Arena Eurocup - 2η Αγ.ΠΑΟΚ-Cholet 22/11/2011 19.45



Από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ υπενθυμίζεται ότι τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν και για τους αγώνες της ομάδας του ΠΑΟΚ στο Eurocup την αγωνιστική περίοδο 2011-2012. Ως εκ τούτου, οι κάτοχοι διαρκείας μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα ΠΑΟΚ – Cholet Basket (που θα διεξαχθεί την Τρίτη 22 Νοεμβρίου και ώρα 7.45μ.μ. στο PAOK Sports Arena) κάνοντας χρήση της κάρτας τους.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι για όσους δεν είναι κάτοχοι διαρκείας, διατίθενται τα απλά εισιτήρια του αγώνα ΠΑΟΚ – Cholet Basket (την Δευτέρα ως τις 8μ.μ. και την Τρίτη, από τις 10π.μ. μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα) με γενική είσοδο 10€ για όλα τα διαζώματα του γηπέδου, εκτός από τις θύρες VIP. Πιο συγκεκριμένα, οι τιμές των εισιτηρίων είναι…

10€ (για όλα τα διαζώματα του γηπέδου)
15€ (VIP 5,6,7,8 που αντιστοιχούν στα διαζώματα 109, 109, 110 και 111).
30€ (VIP 1 και VIP 4)
50€ (VIP 2 και VIP 3)
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΝΤΙΚΟΥΔΗ-ΡΑΙΤ-ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΣΟΛΕ (paokbc.gr)

Σούλης Μαρκόπουλος:«Είναι μία πολύ καλή ομάδα. Δεν ξέρω πως θα παρουσιαστεί από την τελευταία φορά που την είδαμε από κοντά στη Λιθουανία. Εμείς θέλουμε να είμαστε δυνατοί, με τους παίκτες που έχουμε διαθέσιμους για το παιχνίδι. Είναι μία ομάδα αθλητική. Τις αρέσει να τρέχει και σίγουρα είναι πολύ καλή στο transition game. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να μπουν σε αυτό το παιχνίδι»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε επίσης…  Στα διαδοχικά παιχνίδια της ομάδας «Εχει δύο εκδοχές. Η μία είναι ότι σε βοηθάει να βρεθείς σαν ομάδα, έχεις ορισμένες καταστάσεις που διαφοροποιούνται από παιχνίδι σε παιχνίδι .Από την άλλη ένα αρνητικό αποτέλεσμα είναι πάντα αρνητικό αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ σε κάθε παιχνίδι πρέπει να παίζει για τη νίκη όμως».Στις επιλογές κάτω από το καλάθι… «Θα φανούν αυτές οι ελλείψεις ανάλογα με το παιχνίδι. Εχουμε παίξει 2-3 παιχνίδια με αυτούς τους ψηλούς, σε δύσκολες καταστάσεις και αυτό δίνει μία περαιτέρω αυτοπεποίθηση».

Δήμος Ντικούδης: «Είναι μία καλή ευκαιρία να έρθει ο κόσμος και να δει ένα σημαντικό ευρωπαϊκό παιχνίδι, να δημιουργήσει καλή ατμόσφαιρα για να κάνουμε κι εμείς ένα καλό παιχνίδι, αλλά και ο κόσμος να δει ένα όμορφο θέαμα», τόνισε ο έμπειρος φόργουορντ και πρόσθεσε: «Παίζουμε σε έναν δυνατό όμιλο. Κάναμε μία καλή εμφάνιση στη Ρίγα και θέλουμε την αντίστοιχη εμφάνιση και μία νίκη για να μπούμε στη μάχη της πρόκρισης. Στη Ρίγα παίξαμε καλά. Στο Μαρούσι κάναμε μία νίκη, χωρίς να παίξουμε καλό μπάσκετ, αλλά υπήρχαν και αστάθμητοι παράγοντες με πολλά φάουλ. Το ρόστερ δεν είναι μεγάλο και αυτό είναι ένα πρόβλημα. Υπάρχει κούραση από παιχνίδια και ταξίδια. Εμείς κοιτάμε να παίξουμε μπάσκετ και με τις λίγες επιλογές που έχουμε, θα πρέπει να προσέχουμε το καθετί. Πιστεύω ότι αυτό θα το λύσουμε και ελπίζω να φανεί στα επόμενα παιχνίδια».

Rashad Wright:«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι γιατί είναι το πρώτο εντός έδρας στη διοργάνωση. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος να κερδίζεις στην έδρα σου. Είναι ευκαιρία να κερδίσουμε. Πρέπει να παίζουμε σκληρά για 40 λεπτά. Πείσαμε τους εαυτούς μας να προσπαθούμε και τα 40 λεπτά. Δεν πρέπει να παίζουμε καλά μόνο σε τμήματα του αγώνα. Με τη Ρίγα πήγαμε καλά, αλλά με το Μαρούσι είχαμε τη συγκέντρωση και πήραμε τη νίκη. Εχω ακόμα πολλά να δώσω. Ηταν πολύ δύσκολο να ξαναπαίξω μετά από μία σεζόν που απείχα λόγω τραυματισμού. Θέλω να βρω ρυθμό. Με βοηθούν πολύ οι συμπαίκτες μου σε αυτό και πιστεύω θα είμαι καλύτερος στη συνέχεια».

ΠΑΟΚ – Cholet: Η ιστορία


Το παιχνίδι της Τρίτης (22/11) μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Cholet, δεν θα είναι το πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων, που άλλες δύο σεζόν έχουν βρεθεί αντιμέτωπες σε αγώνες των Κυπέλλων Ευρώπης. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι στις τέσσερις αναμετρήσεις που έχουν προηγηθεί, ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος καθώς μετρά τέσσερις νίκες!

Η πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων έγινε στις 29 Σεπτεμβρίου 1999 στο Αλεξάνδρειο για την 2η αγωνιστική των ομίλων της Ευρωλίγκα και ο ΠΑΟΚ νίκησε με 83-76 (ημίχρονο: 35-32). Ο Victor Alexander με 26 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ σε εκείνο το παιχνίδι, αλλά αυτός που έκανε ένα πραγματικά πολύ μεγάλο ματς ήταν ο Bill Edwards με 24 πόντους, 15 πόντους και 10 ασίστ!, Τους υπόλοιπους πόντους του ΠΑΟΚ πέτυχαν οι: Coldebella 11, Μασλαρινός 8, Bazarevic 2 και Γιαννούλης 12, ενώ για την Cholet πρώτος σκόρερ ήταν ο Αμερικανός Radolph Childress με 26 πόντους. Ο ΠΑΟΚ νίκησε και στο δεύτερο παιχνίδι που έγινε στη Γαλλία στις 10 Νοεμβρίου 1999, αυτή την φορά με 66-48. Με εκείνη τη νίκη μάλιστα ο ΠΑΟΚ έσπασε κι ένα αρνητικό σερί με 18 συνεχόμενα εκτός έδρας (κι εκτός Ελλάδας) παιχνίδια στην Ευρώπη χωρίς νίκη! Ο Bill Edwards ήταν συγκλονιστικός και στη Γαλλία με 24 πόντους, ενώ έπαιξαν και οι: Coldebella 3, Βετούλας 2, Μασλαρινός, Μπαλογιάννης 13, Peral 8, Αγγελίδης 4, Alexander 8 και Γιαννούλης 4. Για την Cholet, Gautier και Miller είχαν από 13 πόντους.

Επόμενο ραντεβού για τις δύο ομάδες στους «16» του Uleb Cup, την σεζόν 2004-05. Ο ΠΑΟΚ κερδίζει το πρώτο παιχνίδι (1/2/2005) στη Γαλλία με τρίποντο του Βασιλειάδη στη λήξη και με σκορ 78-75. Με τον ΠΑΟΚ αγωνίστηκαν οι: Mulaomerovic 17, Βασιλειάδης 14, Μάγλος 4, Βασιλόπουλος 4, Γκαγκαλούδης, Tamir 17, Maye 14, Nielsen 8, ενώ πρώτοι σκόρρε για τους Γέλλους ήταν οι Claude Marquis (23) και Cyril Akpomedah (15). Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 74-71 και στο δεύτερο παιχνίδι που έγινε στη Θεσσαλονίκη (9/1/2005) και προκρίθηκε. Με τον ΠΑΟΚ αγωνίστηκαν οι: Βασιλειάδης 15, Μάγλος, Βασιλόπουλος 10, Γκαγκαλούδης 18, Tamir 7, Maye 10, Nielsen 14, ενώ για την Cholet πρώτοι σκόρερ ήταν και πάλι οι Marquis (12) και Akpomedah (12).