Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Αλέξανδρος Αποστολόπουλος:"O Γκαρσία και ο Λίνο είναι πρότυπο"



Ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου στην Ολλανδία:
Πρόλογος:Από την πρώτη προετοιμασία με τον Σάντος που ήμουν τρία χρόνια μικρότερος είναι αλλιώς. Από πέρσι μέχρι φέτος προσπαθούμε, όλα τα παιδιά, να είμαστε όσο πιο δυνατοί μπορούμε και να δείξουμε ότι αξίζουμε να βρισκόμαστε εδώ.Πιστεύω ότι σιγά
σιγά σταδιακά, θα μπαίνουν νέοι παίκτες και ο ΠΑΟΚ θα έχει δικά του άτομα. Η μίξη μικρών και μεγάλων πιστεύω ότι θα βοηθήσει την ομάδα.Σίγουρα ο κάθε παίκτης είτε μικρός είτε μεγάλος θέλει το κάτι παραπάνω, δεν αρκείται μόνο να είναι στο βασικό σχήμα.
Για τη συνεργασία με τον Δώνη: Ο κ. Δώνης έχει την δική του φιλοσοφία και
προσπαθεί να την περάσει σε εμάς. Εμείς προσπαθούμε να αντεπεξέλθουμε. Και στο σύστημα και στα πρόσωπα ο κ. Δώνης προσπαθεί να περάσει τον δικό του τρόπο παιχνιδιού. Ο κάθε προπονητής έχει την δική του φιλοσοφία.Πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι.
Για την προετοιμασία: Σίγουρα πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα και κάθε μέρα στην προπόνηση δουλεύουμε γι' αυτό  πάντα με χαμηλά το κεφάλι. Για κάθε νεαρό παίκτη αποτελεί κίνητρο η ενδεκάδα, γιατί οι νέοι περιμένουν την ευκαιρία τους να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους.
Για τον ανταγωνισμό στην θέση του δεξιού μπακ: Ολοι είμαστε συμπαίκτες.Εγώ πρέπει να κοιτάξω την καριέρα μου και πρέπει να παίξω κάποια στιγμή, είτε σαν εναλλακτική λύση στην αρχή, είτε σαν βασικός.
Για το δανεισμό του: Με βοήθησε πάρα πολύ. Το επίπεδο της β΄ομάδας με αυτό της Γ εθνικής είναι διαφορετικό και με βοήθησε πολύ.
Για τους στόχους του ΠΑΟΚ: Κάθε χρόνο ο ΠΑΟΚ κοιτάει να κάνει πρωταθλητισμό, είτε στην Ευρώπη, είτε στο πρωτάθλημα. Κοιτάζει να φτάσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά και γιατί όχι να μην κατακτήσει ένα Κύπελλο ή ένα πρωτάθλημα.
Για τον Γκαρσία και τον Λίνο: Για εμάς τους μικρούς παίκτες όπως ο Γκαρσία και ο Λίνο είναι πρότυπο και προσπαθούμε για το καλύτερο ώστε να έρθουμε κάποια στιγμή στη θέση τους.