Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Σoύλης Μαρκόπουλος:"Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την μεγάλη προσπάθεια"



Σoύλης Μαρκόπουλος:«Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την μεγάλη προσπάθεια. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Το Περιστέρι είναι ομάδα σκληρή στην έδρα της, παίζει και στα 40 λεπτά το ίδιο δυνατά. Έχει γυρίσει παιχνίδια που έχανε με 10-12 πόντους κι εμείς έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Με εξαίρεση τα λίγα λάθη που κάναμε σε συγκεκριμένα σημεία, ήμασταν συγκεντρωμένοι. Όταν παρασυρθήκαμε, τους δώσαμε την ευκαιρία να κάνουν ζημιά, αλλά δεν μας έβγαλε αυτό έξω από τον ρυθμό μας ενώ είχαμε πάρει και μία διαφορά ασφαλείας.

Το Περιστέρι είναι ομάδα που κερδίζει επιθετικά ριμπάουντ. Εμείς έχουμε απόντες και βασικούς παίκτες και ελπίζουμε να έχουμε λιγότερους την επόμενη εβδομάδα, να μπουν και οι δύο που μας λείπουν και να είμαστε πιο έτοιμοι από παιχνίδι σε παιχνίδι. Και όσο πιο νωρίς μπορούμε να φτιάξουμε και πάλι το ίδιο στυλ παιχνιδιού που έχουμε από την αρχή τόσο το καλύτερο για μας. Καλή συνέχεια στο Περιστέρι πιστεύω ότι μπορεί να καταφέρει αυτό που έχει σαν στόχο».

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο προσθήκης παίκτη, ο Σούλης Μαρκόπουλος τόνισε: «Παίκτες διαθέσιμοι υπάρχουν, αλλά αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάποιος παίκτης που να μας απασχολεί», ενώ μίλησε και για την συμμετοχή παικτών που δεν έπαιζαν ως τώρα: «Ολοι οι παίκτες έχουν θέση στην ομάδα αρκεί όταν μπαίνουν στο γήπεδο να τα δίνουν όλα.Ο Λίνος είναι ένα μεγάλο ταλέντο, ακατέργαστο θα έλεγα. Έχει αδυναμίες, αλλά και φοβερές ικανότητες». paokbc.gr