Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Συνέντευξη Τύπου Χιούμπ Στέφενς μετά το ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 1-0 PAOK TV




Χιούμπ Στέφενς:Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Ο Παναιτωλικός έπαιξε πολύ καλά. Είμαστε ικανοποιημένοι από τους τρεις βαθμούς. Ελπίζω να συνεχίσουμε να κερδίζουμε, ξέρουμε ότι δεν έχουμε καλή απόδοση. Προσπαθώ να χρησιμοποιώ τους πιο ετοιμοπόλεμους παίκτες. Σήμερα πήρα ένα ρίσκο με το Μαντούρο και είμαι ευχαριστημένος που μπόρεσε και επαιξε 57 λεπτά".

Για τα προβλήματα που έχει ο ΠΑΟΚ στην ανάπτυξη: "Το πρόβλημα μας είναι είναι στο τελικό
κομμάτι των ευκαιριών. Άλλοι παίκτες θέλουν ματς για να έρθουν σε φόρμα, και άλλοι με ξεκούραση".

Για την παρουσία του Μαντούρο: "Κάθε παιχνίδι τον βοηθά. Θέλει δυο βδομάδες για να βγάλει ολόκληρο 90λεπτο".

Για τον Γλύκο και το αν θα είχε την ευκαιρία αν δεν υπεπεφτε ο Χακόμπο σε πειθαρχικό παράπτωμα: "Ο Γλύκος 'ηταν πολύ καλός και στην προετοιμασία. Τότε πήραμε την απόφαση να παίξει ο Χακόμπο. Τώρα ήρθε η στιγμή του να είναι το νούμερο ένα".

Για τον Γκαρσία και τις δηλώσεις που έκανε: "Δεν του είπα να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Ό,τι έγινε ήταν δική του απόφαση, όχι δική μου. Για μένα δεν είναι αυτό το σημαντικό. Σημαντικό είναι οι παίκτες που είναι εδώ. Δεν πρέπει να μιλάμε για την ιστορία αλλά για το μέλλον. Καταλαβαίνω τους φιλάθλους που τον εκτιμούν, κι εγώ τον εκτιμώ σε προσωπικό επίπεδο".

Για τις αποδοκιμασίες στο τέλος: "Το καταλαβαίνω, κι εμείς δεν είμαστε χαρούμενοι. Τι να κάνουμε; Ή θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε, ή θα πρέπει να σταματήσουμε. Πρέπει να γινόμαστε καλύτεροι".

Για τα κίνητρα των παικτών: "Κάθε προπόνηση πρέπει να έχει κίνητρο, κάθε ματς πρέπει να έχει κίνητρο. Και για τους παίκτες και για τον προπονητή".

Για τον Μάρτενς και το ενδεχόμενο να αποκτηθεί από τώρα: "Είναι απόφαση της ομάδας του. Κάνει κάθε προπονητή χαρούμενο με την ποιότητα του. Για μένα μακάρι να ερχόταν χθες! Ειδικά στη θέση που παίζει έχουμε δοκιμάσει πολλούς αλλά μόνο ο Βούκιτς μπορεί. Δεν μπορεί όμως να βγάζει δυο παιχνίδια σε μια εβδομάδα. Αν δεν έρθει τώρα, είναι δύσκολο να πάρουμε κάποιον άλλον για 6 μήνες Θα ήμουν πολύ ευχαριστημένος αν ερχόταν τώρα ο Μάρτενς".

Για το αν χρειάζεται έναν επιθετικό και με ποια χαρακτηριστικά: "Να είναι καλός παίκτης…".

Για το ποια είναι η επόμενη μεταγραφική προτεραιότητα: "Δεν είναι χώρος να συζητήσουμε αυτό το πράγμα. Καταλαβαίνω που κάνετε αυτό το πράγμα, καταλάβετέ με που δεν μπορώ πω ονόματα".