Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

Αμπέλ Φερέιρα: "Το γκολ του αντιπάλου είναι σαν να έπεσε από τον ουρανό"




Αμπέλ Φερέιρα: Στο πρώτο μέρος έγινε ένα ισορροπημένο παιχνίδι όπου εμείς είχαμε την πρωτοβουλία. Στο 2ο μέρος η ομάδα μπήκε πολύ καλύτερα και είχε τις απαιτούμενες ευκαιρίες για να πετύχει ένα γκολ. Τουλάχιστον μια από αυτές τις
3-4 καλές ευκαιρίες που κάνουμε, πρέπει να τις κάνουμε γκολ. Είναι πραγματικά πολύ κρίμα το γκολ που δεχτήκαμε και ο τρόπος που το δεχτήκαμε μετά από ένα μακρινό βολέ του αντίπαλου τερματοφύλακα, η ομάδα μας ανέβαινε προς το κέντρο του γηπέδου, δεν ξέρω αν υπήρχε οφσάιντ, μετά έγινε αυτή η σύγχυση που όλοι είδαμε, ήταν πάρα πολύ κρίμα. Απλώς τελείωσε το πρώτο παιχνίδι, χάσαμε αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα

Θα πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι και να ζητάμε περισσότερα από τον εαυτό μας για να βάζουμε τα γκολ που πρέπει να βάλουμε.

Μετά το 70’ όταν πλέον έχεις αρχίσει να κουράζεσαι και γίνονται λάθη είναι λογικό να υπάρχουν νεύρα. Νομίζω ότι είδαμε νεύρα και από τις δυο ομάδες. Το γκολ που βάζει ο αντίπαλος είναι σαν να έπεσε από τον ουρανό. Τέσσερις δικοί μας, δυο του αντιπάλου και όμως η μπάλα πήγε στα δίχτυα.

Δεν είμαι εδώ για να ψάξω για δικαιολογίες, γνωρίζετε τι έχει γίνει με τις απουσίες και χρειάζεται να βρούμε και πάλι ένα σχήμα. Προσπαθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται να εντάξει τους παίκτες με λιγότερο χρόνο στην ομάδα, ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλή βάση 11 ποδοσφαιριστών και πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό για να φέρουμε τα αποτελέσματα.

Δεν παίζουμε μόνοι μας. Από την άλλη πλευρά υπάρχει ένας αντίπαλος που θέλει να περάσει όσο εμείς. Θέλαμε να διατηρήσουμε την ίδια ένταση στο παιχνίδι μας και να πετύχουμε γκολ, αλλά δεν καταφέραμε και σίγουρα είναι κάτι που πρέπει να δούμε.