Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Δηλώσεις - παραλειπόμενα - σχόλια για την μεγάλη νίκη επί των τούρκων



Δερμιτζάκης:"Πραγματικά σήμερα δείξαμε ότι είμαστε ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Είχαμε πάθος, πειθαρχία και ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στα καθήκοντά μας. Παρουσιαστήκαμε διαβασμένοι και για αυτό αλλάξαμε το πλάνο μας. Κάναμε την ομάδα πιο επιθετικογενή και προσπαθήσαμε να πιέσουμε από το πρώτο λεπτό, για να πετύχουμε κάποιο ή κάποια γκολ που θα μας έδινε πλεονέκτημα. Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά. Πιέσαμε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο. Κλέβαμε την μπάλα και βγέναμε σωστά στις επιθέσεις και κάναμε τρεις ευκαιρίες και ένα γκολ που δείχνει την ανωτερότητα που είχαμε στο πρώτο μέρος.Αμυντικά ήμασταν άριστοι.
Στο δεύτερο μέρος θα έλεγα ότι διαφοροποίησαμε τα επίπεδα πίεσης που θα ασκούσαμε στον αντίπαλο. Δυστυχώς όμως δεν
καταφέραμε να ολοκληρώσουμε το πλάνο που είχαμε για το παιχνίδι. Η αποβολή ήταν καταλυτική. Ήταν τραβηγμένη. Ήταν φυσιολογικό ο αντίπαλος να μας πιέσει, γιατί πρώτον είχε αριθμιτική υπεροχή και δεύτερον γιατί έχανε με 1-0. Εμείς από την πλευράς μας κοιτάξαμε περισσότερο την άμυνα μας με περισσότερους παίκτες πίσω από την μπάλα. Μειώσαμε τις αποστάσεις των γραμμών μας και οι αλλαγές που μπήκανε έδωσαν το μάξιμουμ. Κρατήσαμε το μηδέν παίζοντας με 10 και θα μπορούσαμε να πετύχουμε ακόμη ένα γκολ που θα έκανε τα πράγματα ακόμη καλύτερα. θεωρω το αποτέλεσμα δίκαιο. Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο. Έχουμε ακόμη ένα στην Κωνσταντινούπολη, για το οποίο θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα πάνω στην διατήρηση του αποτελέσματος. Ξέρουμες ότι θα είν αι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Φενέρ  έδειξε ότι είναι πολύ καλή ομάδα. Και εμείς δείξαμε ότι αξίζουμε την πρόκριση."
Βιερίνια:«Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Είναι δίκαιη η νίκη που πετύχαμε, κάναμε κι άλλες ευκαιρίες ώστε να διευρύνουμε το σκορ. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ ανώτεροι και δείξαμε ότι μπορούμε να αποκλείσουμε τους αντιπάλους. Θα πρέπει να φανούμε σοβαροί και στην Τουρκία, αφού σήμερα κάναμε απλώς το πρώτο βήμα».
Ιβιτς: "Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, ειδικά μετά το κακό ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο και την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ο Βιτόλο. Κρατήσαμε το 1-0 αλλά θα πρέπει να προσέξουμε και στην Τουρκία"
Λίνο: «Χαιρόμαστε για τη νίκη, αν και μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ με τις ευκαιρίες που είχαμε. Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Έχουμε μία εβδομάδα μπροστά μας για να ξεκουραστούμε και να είμαστε έτοιμοι στη ρεβάνς ,ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να αποδώσει αυτό που μπορεί, να παίξει το ποδόσφαιρο που ξέρει και να παλέψει για την πρόκριση στο δεύτερο αγώνα. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να δείξουμε τη σοβαρότητα που είχαμε σήμερα».
Κρέσιτς: "Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε με 1-0. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ειδικά μετά την αποβολή του του Βιτόλο θα έπρεπε να κρατήσουμε το σκορ που είχαμε. Παίξαμε καλά και θα μπορούσαμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα. Λίγο η κούραση, λίγο η πίεση δεν το καταφέραμε."
Βιτόλο: «Δεν ήταν δίκαιη η αποβολή. Σίγουρα αισθάνομαι άσχημα, άφησα την ομάδα με παίκτη λιγότερο, πρέπει να ρωτήσουμε τον διαιτητή τι έγινε. Δεν ήθελα να χτυπήσω κάποιον. Απορώ γιατί με τιμώρησε ο διαιτητής. Το χειρότερο από όλα είναι ότι δεν μπορώ να παίξω στη ρεβάνς το 1-0 είναι ένα αποτέλεσμα μικρό για αυτά που έχουμε κάνει στο παιχνίδι. Είχαμε τις ευκαιρίες για κάτι καλύτερο. Πρέπει να κάνουμε το ίδιο και στην έδρα της Φενέρμπαχτσε. Αν παίξουμε όπως σήμερα δεν φοβόμαστε τίποτα».
 Μικρά και ανακατωμένα...
* Εχασε το άχαστο πάλι ο Παπάζογλου.
* Με τον Λίνο θα περνούσαμε τον Αγιαξ,έτσι για πλάκα
*Σταθερά ανοδική η πορεία του Μπουρσαιτί
*Αδικη η δεύτερη κίτρινη και η αποβολή του Βιτόλο
*Και ο Ιβιτς θα λείπει απο υην ρεβάνς στη Κωνσταντινούπολη (συμπλ.2 κίτρινες)
*Μεγάλη εμφάνιση Κρέσιτς
*Ο Μαλεζάς δεν νοείται πλέον να μην είναι βασικός
*Ας τα βάλουν στον κ@λο,τους πυρσούς οι τούρκοι τώρα
*Προκάλεσαν οι τούρκοι με κωλόπανο (σημαία) της ντεμέκ δυτικής τουρκικης θράκης
* ΠΑΟΚ Παύλος Δερμιτζάκης (10): Κρέσιτς(9), Λίνο(9), Κοντρέρας(9), Μαλεζάς(9), Μπουσαϊντι(9), Γκαρσία(9), Βιτόλο(9), Ιβιτς (9) (77’ Φιλομένο(8)), Σαλπιγγίδης(8) (85’ Παπάζογλου(5)), Βιεϊρίνια(9), Μουσλίμοβιτς (8)(60’ Σορλέν(8))