Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

1η Δύναμη το κόμμα της αποχής με 45% - τα κόμματα πανηγυρίζουν (!!)



Όσο και να προσπαθούν τα προσκυνημένα στο ΔΝΤ στην Αμερική και στις Βρυξέλλες, ΜΜΕ - κόμματα - παπαγαλομεγαλοδημοσιογράφοι και λοιπά λαμόγια της εξουσίας να μας παρουσιάσουν το μαύρο ως άσπρο,το φτύσιμο που έφαγαν σήμερα (αποχή γύρω στο 45%) δεν είναι ψιχάλα,αλλά μια τεράστια ροχάλα μεγατόνων.Όσο συνεχίζεται να στρουθοκαμηλίζετε και να μην παίρνεται σοβαρά τα μηνύματα των εκλογών "κύριοι" - λαμόγια τόσο πιο γρήγορα πλησιάζει στην πόρτα σας το σχοινί και το σαπούνι....Ουσττ κοπρόσκυλα, «πίσσα και πούπουλα». ...

ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΧΗ σήμερα, ιδιαίτερα σήμερα, σημαίνει ότι ΑΡΝΟΥΜΑΙ να εκχωρήσω τη σκέψη μου, την ψυχή μου και το εαυτό μου στην πολιτική απάτη των σάπιων κομμάτων και στο καθεστωτικό ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΨΕΥΔΟΣ.
ΓΙΑΤΙ είναι ΑΠΑΤΗ και ΨΕΥΔΟΣ το να προτρέπεις το λαό να ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ(!) με την ψήφο του για τετελεσμένα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, για «αποφάσεις» που ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΑΡΘΕΙ ΚΑΙ θα παίρνονται από τις διεθνείς μαφίες του χρήματος.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ και ΨΕΥΔΟΣ να ζητάς να νομιμοποιήσει ο λαός με την ψήφο του αυτό το ΚΑΘΕΣΤΩΣ που αποφασίζει πάντα ερήμην του, το ΚΑΘΕΣΤΩΣ που κατασκευάζει φέρετρα για το λαό και τα ΣΑΠΙΑ και ΣΥΝΕΝΟΧΑ κόμματα.
ΔΕΝ είναι «συνενοχή» η ΑΠΟΧΗ.
ΣΥΝΕΝΟΧΗ είναι η εκλογική στήριξη της καθεστωτικής απάτης και των ΣΥΝΕΝΟΧΩΝ κομμάτων.