Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Σε κακή μέρα ο Δικέφαλος δεν τα κατάφερε...



ΠΑΟΚ: Μάρσαλ 18 (2), ΜακΓκράθ 20 (3), Αποστολίδης, Δέδας, Ντόζιερ 11 (1), Γκρέι 5 (1) , Παπαδόπουλος 6, Γιαννακίδης, Καλλές, Γκετσέφκι 8 (1)
Τα Δεκάλεπτα: 18-18, 39-34, 60-44, 81-68

Μαρκόπουλος:«Ο Αρης ήταν καλύτερος και νίκησε δίκαια. Είχαμε αδυναμίες στο δεύτερο ημίχρονο, προσπαθήσαμε να πετύχουμε καλάθια με ατομικές προσπάθειες και όχι ομαδικά. Θα πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να τα βελτιώσουμε. Προσπαθήσαμε να παίξουμε κοντά στο καλάθι, αλλά δεν τα καταφέραμε.Θέλω να πω όμως ότι ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, για πρώτη φορά από τότε που ήρθε στον ΠΑΟΚ έπαιξε τόσο πολύ χωρίς να κερδίσει ούτε μία βολή. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι δίκαιη η νίκη του Άρη, αλλά κι αυτό είναι ένα γεγονός. Και όταν μας φώναξαν για να μας μιλήσουν για τη διαιτησία, μας είχαν πει τι είναι φάουλ και δεν είναι, αλλά εδώ δεν έγινε έτσι».
Γιώργος Δέδας:«Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε κατά μεγάλο ποσοστό όπως σχεδιάσαμε. Ήμασταν κοντά στο σκορ, χωρίς να επιστρέψουμε στον Άρη να παίξει όπως ξέρει. Βέβαια, αφήσαμε τον Ταπούτο να βρει ρυθμό στο σουτ. Κάτι που το τονίζαμε σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.Χάσαμε την συγκέντρωσή μας στην άμυνα, και πέσαμε στην παγίδα τους ένας εναντίον ενός. Επίσης χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ, κάτι που χαρακτηρίζει το παιχνίδι μας. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσουμε δίκαια».