Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Συνέντευξη Λ. Δούκα στην εκπομπή PLANET PAOK των Ultras



Για τα μίνι διαρκείας: «Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι η δεύτερη μέρα ήταν καλύτερα από την πρώτη και η Τρίτη καλύτερη από την δεύτερη. Από την άλλη παίζει ρόλο η παρουσία του κόσμου και για την ηθική συμπαράσταση της ομάδας, αφού η τελευταία εικόνα από την γεμάτη Τούμπα δεν ήταν καλή για όλους. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι και η κλήρωση με το πρώτο παιχνίδια στην Τούμπα είναι ευνοϊκή για την διάθεση εισιτηρίων».
Για τον δικό του ρόλο στην ΠΑΕ: «Ο πρόεδρος κατηγορείται για την στάση που κρατάει επικοινωνιακά. Σε αυτό το κομμάτι θα συμμετέχω και εγώ. Θέλω να προσθέσω ότι το σύνθημα… χαμηλά την μπάλα δεν έχει να κάνει με την στάση της ΠΑΕ απέναντι στα ΜΜΕ ή στα κέντρα αποφάσεων. Έχει να κάνει κυρίως για την ομάδα και τους στόχους της».
Αναφερόμενος στην φημολογία για την ενίσχυση του διοικητικού συμβουλίου με Χατζόπουλο , Ραπτόπουλο κτλ τόνισε: «Αυτά που αναφέρονται στον Τύπο έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Υπάρχει η βούληση να στελεχωθεί η ΠΑΕ με συμβούλους και με οικονομικό διευθυντή. Στην ονοματολογία δεν χρειάζεται να μπούμε».